Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoltatulipanka

Moja matka uważa że razem z mężem nie powinnysmy iść na sylwestra bo...

Polecane posty

Gość zoltatulipanka

jak wyżej - bo mamy małe dziecko, córeczka ma 4 tygodnie. Czy jej obawy są słuszne??? Zostawiamy małą pod opieką fachowej niani, więc wszystko powinno być OK. Matka uważa że pierwszego Sylwestra dziecko powinno spędzić z rodzicami,a nie z nianią. Ja i mąż nie zgadzamy się z jej decyzją. Co wy o tym sądzicie??

Gość nbnjthb
pierwszego sylwestra powinno spędzić z rodzicami? to jakiś zabobon???

Gość paschalina
bez przesady. przecież małej jest wszystko jedno kto jej pieluchy zmienia i i tak nie będzie tego pamiętać. a wam się należy trochę oddechu ;) na sylwestra z juniorem przyjdzie czas , jak będzie już coś więcej kojarzyć, za rok czy dwa.

Gość nie przejmuj sie mama
pindoli glupoty :) a tak apropo podziwiam dystansu do dziecka, wiekszosc mamusiek nie odstepujey dziecka na krok podczas pierwszych tygodni zycia ...

Gość zoltatulipanka
chcieliśmy zorganizować orgietkę u nas w domu, taki mały gang-bang, ale przy dziecku będzie ciężko

Gość chyba bardzo zabolało
durna prowokacja ? jeśli nei masz mniej niż 20 lat to sama nie chciałabyś zostawiać tak małego dziecka z obcą osobą

Gość facet 40 juz coś wie
4 tygodnie, to naprawdę bardzo malutkie dziecko, w zasadzie noworodek z niezagojonym do konca pępuszkiem. Jeden opuszczony Sylwester, to nie koniec świata, tylko kolejny krok budowania relacji rodzinnych. Nigdy juz nie bedzie tak samo, jak przed urodzeniem dziecka, jest ktoś jeszcze - dziecko, to sa zmiany, które Tobię są nie w smak, ale taka kolej rzeczy i musisz się zacząc przyzwyczajać, w pewien sposób czyli dojrzec do dorosłosci

Gość facet 40 juz coś wie
a ta orgia to na ile osób? 8-10 facetów na jedną?

Małej nic się nie stanie. Nie martwcie się. Będzie miała opiekę,a zresztą i tak prześpi pewnie:) Wam za to przyda się rozerwać i poszaleć. macie okazję to wyjdźcie. Twoja mama trochę przesadza... Zresztą to wy decydujecie,nie ona. Po co jej słuchacie i już macie dylemat?

wniosek jest jeden: bardzo dużo osób siedzi w Sylwka w domu bo na kafe roi się od idiotycznych prowo

taaaa 4 tygodniowe dziecko....czy ktoś wie może co to takiego "syndrom śmierci łóżeczkowej" to polecam google

Gość zoltatulipanka
dobrze że nie tylko my z mężem mamy takie poglądy na tą sprawę. Widzę że większość osób uważa podobnie

no tak, odpisują Ci którzy nawet nei mają pojęcia o dzieciach bo sami ich nei mają żadna normalna osoba nei zostawiłaby 4 tygodniowego dziecka a odpisują Ci osoby dla których nie ma znaczenia czy dziecko ma miesiac czy osiem miesięcy

Gość ja bym zostawila ze sprawdzona
niania... bez przesady, gdyby nie zostawila to by spala w nocy (budzila sie na karmienie tylko), wiec na smierc lozeczkowa nic by nie poradziła. A niania bedzie cala noc na dzieciaka patrzec, wiec nawet bezpieczniej :P

Gość klotydla
zoltatulipanka---wiesz,dziwie ci sie,ze masz ochote isc na sylwestra po 4 tygodniach od porodu. Widocznie nie karmisz piersia w ogole,bo by Ci mleko ciurkiem leciało i watpię czy chciałabys isc w tym stanie nawet na jakas domowke. A tak ogolnie to 4 tyg.to za wczesnie na zabawy.Twoj orgabnizm powinien sie regenerowac. A poza tym,najlepsza,gachowa niania dla 4 tyg.dziecka to własna jego matka.

Gość zoltatulipanka
to samo powiedziałam mojej mamie.

Gość zoltatulipanka
nie nie karmie piersią

dokładnie tak - jesteście żałosnymi, niedorosłymi, nieodpowiedzialnymi i nieprzygotowanymi do roli rodziców wyrośniętymi dzieciakami ! ja pierdole - 4 tygodnie, wszystko może się stać a tatuś i mamusia najebani tańcują w najlepsze.. i piersią nie karmisz..(?!) :( co z Ciebie za matka - mam taką kuzynkę w rodzinie, mam też na nią uczulenie..

Gość klotydla
zoltatulipanka--Ile ty masz lat?

Gość zoltatulipanka
25

Gość klotydla
zoltatulipanka musiałas małe dziecko ur i porod przeszedł ci szybciutko,ze 4 tyg po jestes tak żwawa,ze chce ci sie isc na sylwestra.

Gość klotydla
zoltatulipanka prowokujesz czy naprawdę jestes taka tepa?

Gość zoltatulipanka
jestem nowoczesną matką

Gość klotydla
bazienka :-) nastepna tepa

Gość klotydla
zoltatulipanka prowokacja jak nic :-)

Gość zoltatulipanka
nie męczy nas córeczka, a poza tym w codziennej opiece nad nią pomaga nam niania

Gość masz prawo robic co chcesz
ale ja bym nie poszła na sylwestra mając tak maleńkie dziecko.

Gość zoltatulipanka
to po bazience to podszyw ,, jestem nowoczesna matką,,

Gość hmmm a ja napisze takkk
moja co roku w sylwka jest chora...dzis tez.. ale dziadkowie wypychaja nas na sylwestra. i tak to nic nie zmieni a pod opieka ich corka przeciez jest, ja i tak dzwonie co pol godziny i pytam jak sie mala czuje.w koncu wylaczaja telefon bo ich tym draznie