Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fabiankowa

WRZESIEŃ 2011 r :)

Polecane posty

Witam. ;) Rozpoczynam ten wątek ponieważ nam się udało :) Zrobiłam dziś test i zobaczyłam 2 czerwone kreseczki :) Cudna nowina na nowy rok. Czy któraś wie już że też zostanie mamą we wrześniu ;) Pozdrawiam:)

Gratuluje :). Ja mam córeczkę, urodziła się we wrześniu 2010 :), pamietam jak pisałam o tym kiedy urodze a tu mała ma 3 i pół miecha :). No i teraz czas na wrzesień 2011 :). Powodzenia życze :)

Gość daysi
HEJ ja również dzisiaj się dowiedziałam, że zostaniemy rodzicami :) 2 testy i na obu 2 kreseczki. Jak narazie jestem w szoku, niestaraliśmy się za bardzo o dzidzie teraz, więc to dla nas duza niespodzianka i zmiana w nowym roku :)

Gość tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kamilka 23 lata i 3 dzieci???????????????????????????????????????????? ja pierdole :D

Zycze powodzenia i wspanialych 9 mscy :) Mama 2 córeczek z wrzesnia jedna 2000 druga 2010 :) tzn ta druga urodzila sie w sierpniu w 36 tygodniu ale termin byl jak najbardziej na wrzesien :p

Dzien dobry ;D KAMILKA, widzę w stopce MALBORK :D Jesteś z Malborka? ;) to moye rodzinne miasto ;D DAYSI gratki :D

Fabiankowa tak jestem z Malborka. A ty skad jesteś??? Ja mam dwie córki z września, chociaż jedna powinna urodzić sie 28 pazdziernika a urodziła sie 28 września.

Gość misia1111111111111111111111
fabiankowa- gratuluję. mieszkam również blisko was.

Witam. Dołączam do was. Test robiłam już dwa razy i wyszedł pozytywny. Planowany termin - początek wrzesnia. To moja pierwsza ciąża i trochę sie boję, ale wiem ze nie jestem z tym sama :)

Gość g0808
Witam wszystkie wrześnióweczki. 2 dni temu dowiedziałam się, że jestem w 5 tyg. Jestem taka szcześliwa tym bardziej, że czekałam na maleństwo 1,5 roku :) robiłam bhcg i wyszło 1441, za dwa dni ide robić kolejną żeby sprawdzić czy przyrasta. ściskam mocno przyszłe mamusie!!

Gość izaMamaKacperkaIFasolki:D
witam zrobiłam 3 testy, wszystkie wyszły pozytywnie. dziś dodatkowo usg. 4 tydzień. termin mam na 26 wrzesień :D:D

Gość randomLady
Podnosze temat, bo mamusie cos ucichly! Jak sie czujecie? Brzuszki juz widac? Ja jestem w 17 tygodniu a brzuszek juz jest calkiem widoczny. Pozdrawiam i licze, ze znajdzie sie wiecej wrzesniowych mamusiek ;)