Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasekkkkkkkkkkkk

Niech już jest jutro :/

Polecane posty

Gość to ja cie pociesze
malo tego beznadziejni, nie mysla wogole!

Gość cimcia fimcia
mój mąz też chlał a co!!!! rok temu na sylwka nawalony spal po polnocy !!!! dostal w pysk ode mnie bo ja sama na chacie z jego kumplami, dobrze ze byla szwagierka wtedy ze mna!!!! ale dzieci nie mamy uf na szczescie!!!!

Gość załamana żona debila
zadzwonilam , bo mimo tego ze powiedzialam im, ze maja spadac to sie tylko rozrechotali. Mam nadzieje ze szybko przyjada i faktycznie ich wypierdola, siedze z dzieckiem w drugim pokoju i boje sie wyjsc, bo moj mi juz zapowiedzial ze urzadzi mi taka zabawe ze jej nie zapomne do konca zycia:O:O:O:O :O

Gość cimcia fimcia
dziewczyny naprawde mi smutno ze musicie sie meczyć z debilami:(

Gość cimcia fimcia
zalamana sorry ze pytam ale czy masz kogos kto ci pomoze????? jak tak to zostaw idiote bo zniszczy zycie tobie i dziecku

Gość to ja cie pociesze
zalamana wspolczuje, moj nie pije na szczescie ale tez potrafi zdenerwowac, i chyba sie opamietal bo dzwonil i przyjedzie po mnie.

Gość cimcia fimcia
uwazam ze jak facet ma dziecko male takie ze nie mozna go podrzucic nikomu, to powinien sylwestyra spedzac na dupie w domu z zona i dzieckiem a nie dekli sprowadzac!!!!!

Gość o własnie tak :-)
daj znac jak policja sobie z towarzystwem poradzila ;-P

Gość Dziewczyny mam do was mase
Agatka, kochanie bardzo mi przykro, że was to spotkało. :( Szczerze współczuje i wirtualnie przytulam. Ty od zawsze jesteś i byłaś takim dobrym duchem tego forum i chyba nie ma ani jednej osoby, która by wystąpiła z szeregu i się z tym nie zgodziła. Że też zły los nie oszczędza takich ciepłych, życzliwych osób... :( Niesprawiedliwe. [ * ]

Gość cimcia fimcia
mam nadzieje ze wezma ich na izbe, kuwa a ten twoj madra maz powinien nie miec praw do dziecka!!!!

Gość szpindlerowy
Agatko, ja podobnie stracilam ciaze, tyle, ze my przez jednego idiote wpadlismy w ostry poslizg i wpalismy do rowu, bylam w 12tyg, ciezko mi bardzo bylo, teraz juz zadko o tym mysle, ale minelo kilka lat

Gość Dziewczyny mam do was mase
Agatko, pozwijcie go o odszkodowanie! Starcilas przez niego dziecko we wczesnej ciazy i odnioslas w zwiazku z tym silny uraz emocjonalny, ktory mogl sie odbic na twoim zdrowiu. Nie ma szans zebyscie przegrali sprawe! Idzcie do radcy. Ja bym temu człowiekowi nie odpuściła. Pamiętałby do końca życia.

załamana napisz co i jak tą policją, moj poszedl po picollo do sklepu i idzemy o 22 na rynek na koncert ja picollo on ze swoim szampanem. Juz poprawil mi sie troche humor. Tak czy siak faceci są powaleni, wspolczuje załamana, debil jak ich malo..

Gość załamana żona debila
dziewczyny byla policja, zabrali te pijackie mordy...napisze potem bo musze klasc mala:)

Gość o własnie tak :-)
o jak dobrze :-) to masz spokoj :-) a męża też zabrali???

Gość załamana żona daj znac
jak sie potoczyla sprawa, co z mezem? mam nadzieje ze nie bedziesz potem miala z nim nieprzyjemnosci za to

Gość onaaaaa1234345
Zdrowie dziewczyny,za lepszy rok 2011 dla NAS.zeby wreszcie bylo tak jak trzeba!!!!Koszmarny rok 2010.....brr

Gość ale macie problemy
zamiast się cieszyć że będziecie niedługo mamami i że z dzieckiem ok to gderacie

Gość smutasekkkkkkkkk
bo w tym kraju nawet "pogderać " nie można bo się matki polki zlecą i opierniczą :o na dobrą sprawę mamy już nowy rok , jest o niebo lepiej i już smutasy poszły w kąt :) Nowy rok, nowe nadzieje i wielkie odliczanie do porodu !!! :) dziewczyny mam nadzieję, że u Was też już dobrze :) Najlepszego !!!