Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxxxoxox

Miał być romantyczny sylwester we dwoje, pyszne jedzenie, fajerwerki, szampan

Polecane posty

Gość xoxoxxxoxox

A wyszło zniechęcenie, nuda, zapiekanka, nawet jednego zimnego ognia, dresy, ciepła wódka i polsat. Witaj nowy roku :o 🖐️

Gość a cooooooooooo
lodówki nie masz

Gość xoxoxxxoxox
Nie chodzi o lodówkę, chodzi o Jaśnie Pana, któremu jak co roku wszystko jedno. I mnie dzisiaj też :o

Gość ja tylko
to zmień pana

Gość xoxoxxxoxox
Dobry pomysł, rozważę to jako postanowienie noworoczne 🖐️

Gość hmm @@
he he he życie

Gość skad wy dziewczyny
bierzecie takich faceto, co to nie chce im sie dupy z domu ruszyc z wlasna kobieta????

Gość skad wy dziewczyny
* facetow

Gość nianiadobraradahej
U mnie w związku też nuda zwyciężyła,tylko że ja zostałam sama a mój pan już ma inną coby się nie nudzić i bawić ją swoimi 24 świetnymi dowcipami ,których ja już nie mogłam słuchać .A niech se idzie baj :)

Gość smutna32
u mnie to samo, wiec witam w klubie. :( ale mogę mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie. Więc jeśli możesz, to zmień tego Jaśnie Pana na Pana Normalnego. Żebyś się nie obudziła z ręką w nocniku. Jak ja. :( Pomyślności.

Gość xoxoxxxoxox
Oczywiście, że nie dogodzi, na imprezę - nie, na urodziny do przyjaciół - nie, na parapetówkę - nie, na wakacje - nie, na sylwestra - nie :o W zasadzie sama nie wiem czego się spodziewałam :o Jak już sama coś zorganizuję - tylko się napije, nażre, pójdzie spać i ani dziękuję ani pocałuj mnie w dupę :o Więc zanim zaczniesz coś komentować Brzydula może rozeznaj się w konkretnej kwestii :o 🖐️

Gość alkoa
miał być klub i szampańska zabawa ale jaśnie pan pojechał oddac bilety i jest jeszcze gorzej, zaraz ide spac

Gość xoxoxxxoxox
Smutna - dziękuję i wzajemnie. Życzę odwagi i samodzielności kobietom, które może w tym roku zdecydują się kopnąć w dupę te półtora nieszczęścia, które przy nas tkwią :) Szczęśliwego ! 🖐️

Gość nianiadobraradahej
Nie czarujmy się na początku każdy facet to książę ten jedyny .Zresztą kobieta też.Jednak życie to życie i już :)

xoxoxxxoxox to tylko Twoj punkt widzenia:) jego pewnie jest zupelnie inny a jezeli Tobie to nie odpowiada to najlepiej zmienic jasnie pana i nie narzekac:P

Gość dfgdfgdsfg
haha hahaha

Gość nianiadobraradahej
Mój niemal z euforią reagował na kazdy mój pomysł,kino ,basen ,wyjazd ale repertuar się wyczerpał i uznał że to nudne juz jest i tyle.Tak po prawdzie to też w tym trochę mojej winy jest że szybko znalazł inną,bo zaczął mnie irytować .Dla niej ma czas pieniądze i powiela moje pomysły !!!!

Gość xoxoxoxxxoo
Max - genialne :classic_cool: :P Brzydula - no widzisz, twoje ''na pewno'' przepraszam, jest oparte na czym? :o Zresztą - jeśli masz zamiar tylko mnie podkurwiac to daruj sobie, szkoda Twojej pary, nic nie jest w stanie mnie dzisiaj bardziej zdołowac :)

Gość nianiadobraradahej
Właśnie nie dokopujmy sobie jeszcze więcej :) Tyle tu samotnych ,niedobrze ale czasem to też jest potrzebne po coś tam.Jak coś ma być na siłę to lepiej żeby tego nie było !!!

nianiadobraradahej masz racjez:0 za duzo zlosliwosci na codzien.Chociaz jeden wieczor niech bedzie inny:)

Gość bez sensu to zycie
kurwa mac ja też w sylwka na kafe a mój(jak to określiła autorka jaśnie pan) ogląda tv i nawet mu się dupy nie chce ruszyć, mieliśmy z moim bratem i bratową jechać gdzieś, chociaz do jakiegoś baru na piwo to ten mul nic, ani me ani be. aaa szkoda gadać mam go dosyć.

" 19:40 [zgłoś do usunięcia] xoxoxoxxxoo Max - genialne Brzydula - no widzisz, twoje ''na pewno'' przepraszam, jest oparte na czym? Zresztą - jeśli masz zamiar tylko mnie podk**wiac to daruj sobie, szkoda Twojej pary, nic nie jest w stanie mnie dzisiaj bardziej zdołowac " JA MOGE PODAĆ Z GRUBSZA CO BY WYSTARCZYŁO STEŻONE KWASKI SIARKOWY I AZOTOWY ORAZ GLIKOL ETYLENOWY:classic_cool:.Po przereagowaniu należy cdlać ciecz z dołu,zobojętnić węglanem sodowym a następnie dodać popiołu alboziemi okrzemkowej i wsadzić to do pustej metalowej butli np. od tlenu i ją zapełnić a następnie zrobić lont:classic_cool:.Raczej od razu nie wybuchnie ale po kilku sekundach po tym jak dojdzie do materiału (coś podobnego do dynamitu ale bezpieczniejsze):classic_cool:.Tylko odradzam detonowanie tego w chałupie bo kilkadziesiąt kilogramów to może uszkodzić znacząco chałupę:P.

Sylwester. Dzień jak co dzień gdy się go spędza w domu -i wcale nie trzeba być samotnym, można mieć męża i dziecko a i tak ten dzień spędzony w domu wygląda zwyczjnie, oprócz 24 kiedy wyjdziesz obejrzeć fajerwerki jeżeli dzieciak będzie spał i ci na to pozwoli. Ehh :)