Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chris BE

Sexsowna Dziewczyna dla szalonego faceta

Polecane posty

Czasami robi się coś co innym wydaje się sprzeczne z etyka lecz czasami dla innych jest to tylko zbaczanie z własnej ścieżki

Gość tesciu
wiesz co ja też ale żona sięu piła i poszła spać i siedze sam jak palec no i kto ma bardziej przerąbane

Want gisteren was ik nog in Polen maar door het belangrijkste telefoon die ik had moest ik vliegen snel naar holland

Gość tesciu
A ja proponuje zbiurkę za 10 pierwsza na starówce w Warszwie jak nie to się sam upije zesmutku ,że jestem znowu sam

Gość tesciu
jesze chwila to słownik braila będzie Ci potrzebny wiem która jest godzina post był dla bliskich

Całkowicie z ulicy. Tak mnie życie zmusiło wiec było ciężko ale teraz się cieszę :)

Gość tesciu
kotka ja oprócz żony ma papiery na dyslekcje i dysgrafie ale maturę na 5

Gość tesciu
po za tym siedzę w ten "romantyczy wieczór "sam To co mam robić widziałaś program TV ???????????????????????

zauwazylam, ze jestes samouk :) kocieta chodza juz do szkoly i troche czlowiek liznie pisowni.... tez robisz bledy ale to jest to jest do zaakceptowania.... dlatego pytalam sie gdzie sie uczyles jezyka... a drugi to jaki (zn jezyk)?

31 grudnia to dzien jak kazdy inny.... czyli roboczy.... romantyczny? nie u mnie.... dla mnie sa wazniejsze dni..... dla mnie romantyczne jest jesli rano kocur zadba bym miala nagrzany i odszroniony samochod, kiedy musze jechac do pracy.... lub kiedy skarze sie, ze hamulce nie dzialaja jak trzeba a on od razu sprawdza.... lub pomagajac mu przy stawianiu dachu nie wymaga ode mnie bym wchodzila na szczyt bo wie, ze mam lek wysokosci....

Z założenia miało być skromnie a tu robi sie moja autoreklama, nie dobrze :))

warom denk jij dat vrag ik in nederlands? niet iederin moet dat wetem... zeker als zoek ji minnares.... of will jij dat alle geldwolven komen?

Gość tesciu
so ry u mnie angielskiego nie uczuli bo był zabroniony teraz macie wszystko i tak nie potraficie z tego kożystać