kasiutka3 0 Napisano Styczeń 1, 2011 Hej! Mam dwoje dzieci. Wczoraj kochałam się z mężem, zabezpieczyliśmy się prezerwatywą... po wytrysku dobrą godzinę rozmawialiśmy i zaczęliśmy znowu się przytulać itd... no i mąż dotknął mojej pochwy swoim członkiem, na zewnątrz... myślałam, że jak był wcześniej w łazience to umył się po poprzednim wytrysku, no ale nie... no i założył gumkę i dalej się kochaliśmy w prezerwatywie... jak myślicie, czy jeśli był kontakt taki krótki w sumie członka z pochwą po godzinie od wytrysku to czy jest możliwość aby te plemniki jakoś się przedostały??? Nosz kuźwa... oszaleję jak znowu będę w ciąży! Może lepiej wziąć sobie tabletkę po??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiutka3 0 Napisano Styczeń 1, 2011 dodam, że jestem świeżo po okresie więc idealny moment na zapłodnienie......... nie no załamka! :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madlenenenene Napisano Styczeń 1, 2011 jest mozliwosc, wez tabletke po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaayyyyyyyyyyaaa Napisano Styczeń 1, 2011 MYŚLĘ ŻE SZANSE SĄ BARDZO MAŁE. JAK KTÓRYS PLEMNIK NIE ZDECHŁ TO TWOJ MĄŻ WYTARŁ GO W POŚCIEL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach