Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na trzy albo dwa

prawiczki z kafe - potraficie tanczyc ?

Polecane posty

Gość bulbazaur
Darker więc aktceptujesz wogóle jakieś tańce? czy wszystko to dla Ciebie wygibasy?

Nadmienię jeszcze, że Fate Hope Glory chodził do szkoły tańca i guzik mu to dało :D Więc nie zawsze pomaga. Pamiętacie jak się podniecał tym, że to jego jedyna okazja żeby dziewczyny dotknąć? :D

korjonos bo to są ruchy niegodne filozofa" a ruchy przy ruchaniu są bardziej godne?

"Jakie szanse? Co ma do tego taniec ? Taniec to nie wszystko ." Wytłumacz to innym tutaj. "więc aktceptujesz wogóle jakieś tańce? czy wszystko to dla Ciebie wygibasy?" A jakie ma to znaczenie?

"a ruchy przy ruchaniu są bardziej godne?" Na to pytanie niech odpowiedzą bywalcy dyskotek. Zapewne obsługa owych lokali dostosowała znajdujące się w nich toalety do tego typu czynności.

Żadna mądra kobieta nie zainteresuje się facetem tylko dlatego ,że fajnie tańczy.W życiu nie taniec jest najważniejszy.

człowiek który tańczy z dziewczyną nie jest nieśmiały ja jestem i po 1 nie chodzę na imprezy a po drugie nawet na jakieś przymusowej imprezie (ślub itp to siedzę)

Ależ Zimowa Damo, on chodzi na dyskoteki! Samo to musi czynić go wspaniałym człowiekiem ROTFL :D:D:D

Nie wiem jak wyglada dobrze tańczący facet w oczach kobiety, ale w oczach inego faceta jest żałosnym pedałkiem.

I co z tego ,że chodzi na dyskoteki ? To wcale nie czyni go lepszym czlowiekiem.Mnie na pewno by tym nie zainponowal.

Gość bulbazaur
a facet tańczący dobrze tańce typu walc, polonez też jest w oczach innego faceta żałosnym pedałkiem? hehe sami stacze w kącie na imprezach? ;)

"hehe sami stacze w kącie na imprezach?" Od paru dobrych lat już nie. Na szczęście.

Gość szmalczyk czy oliwa;)
ja potrafie ,oczywiscie jak mi zagrają;)

"zawiść i poczucie zagrożenia Darker? mały człowieczek z ciebie" Tak, tak wiem to przez to, że nie potrafię tańczyć... Litości

nie wiem co gorsze siedzieć sobie pić piwo i udawać że się tam jest na chwilę odpocząć czy podrygiwać samotnie kiedy inni ocierają się o dziewczyny

Cream zamawiał, piwo i gapił się na tyłki dziewczyn. Reszta tutaj ma pewnie tak samo.

Darker - szukać moich tematów żeby próbować umniejszyć moją wartość na kafe mały, biedny człowieczek z Ciebie