Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kociara1932

Mądre koty!

Polecane posty

Gość Kociara1932

Niektórzy twierdzą,że koty są wredne! Jednak ja się z tym nie zgadzam! Moja kotka wykazała się mądrośćią gdyż nie uciekła przy otwartych drzwiach!.a czy wy spotkaliśćie się z kocią mądrościa?a jeżeli lubisz koty wejdź na.: www.mruczki11.bloog.pl !

Gość bbbbbbbbbbbbbuu
jebał cie pies jabała cała wies 🖐️

Gość Kata1
Przyznaję rację koty to zwierzęta naprawdę mądre!.Pewna kotka uratowała dwojga staruszków przed czadem!. Mąż i żona (staruszkowie) przygarneli ze cmentarza kotkę ,którą nazwali zuzia. Nic w tym dziwnego ,ale pewnego dnia zaczął ulatniać się czad!.Staruszkowie spali w tym czasie ,ale ich kotka zuzia wyczuła trujący czad i zaczeła biegać od drzwi do okna budzac wlascicieli i tak uratowała im życie!

Gość Kata1
Przyznaję rację koty to zwierzęta naprawdę mądre!.Pewna kotka uratowała dwojga staruszków przed czadem!. Mąż i żona (staruszkowie) przygarneli ze cmentarza kotkę ,którą nazwali zuzia. Nic w tym dziwnego ,ale pewnego dnia zaczął ulatniać się czad!.Staruszkowie spali w tym czasie ,ale ich kotka zuzia wyczuła trujący czad i zaczeła biegać od drzwi do okna budzac wlascicieli i tak uratowała im życie!

Gość nigdy nie lubiłam kotów.......
Dwa lata temu do naszego ogrodu przybłąkała się kotka z dwóją kociąt.Moi rodzice zaczęli ją dokarmiać.Kiedy kotki dorosły ich mama wyniosła się na inny teren.Pana kotka przegonił ze swojego terenu mój domowy kocór. Za to pani kotka jest do szaleństwa zakochana w moim ojcu.Chodzi za nim krok w krok.A kiedy nie chce się jej chodzić to po prostu wdrapuje się po ubraniu na jego plecy i tak sobie razem chodzą.Widok jest przekomiczny...siwy starszy pan z kotem na plecach.Nie myśłałam,że koty potrafią być aż tak wierne jednej osobie...a jednak.Mnie i moją mamę ledwo toleruje,za to ojca uwielbia.

Gość antonesku
Kociara1932 - a co to za pokaz mądrości ? Kot po prostu ogłupiony życiem w mieszkaniu i bo się wyjść. A Ty Kata 1 myślisz, że kot ratował staruszków ? Ratował siebie, a że obudził staruszków, to już inna kwestia.

Gość Marlenka23
Zgadzam się 100% z tym, że koty są mądre. Widziałam taki filmik na youtube, niestety nie pamiętam jak się nazywał, ale było pokazane jak kotka potrącił samochód i leżał w agonii, a drugi kotek próbował go "reanimować", "badał" go łapkami , miauczał żałośnie, jakby płakał. I cały czas był przy tym kotku :( Aż mi łza poleciała, jak ten film obejrzałam, sama mam 2 koty, ale nie wiedziałam, że są aż tak mądre i uczuciowe.

Gość antonesku
ta i zrobił mu usta - usta :D

Gość Marlenka23
"ONE TEŻ MAJĄ UCZUCIA. SĄ BARDZO MĄDRE A CZASEM NAWET WIELE MĄDRZEJSZE OD NAS. SZANUJMY JE BO LEPSZYCH PRZYJACIÓŁ NIE MA.OGLĄDAJĄC TEN FILM, ROZPŁAKAŁAM SIĘ I MOCNO PRZYTULIŁAM MOJĄ KOTKĘ." Tu komentarz do tego filmu.

Gość Patryk34
Każde zwierzę jest przyjacielem i potrafi odwdzięczyć się za troskę!.Czytaliście książkę o psie ,który jeździł koleją! Pies przywiązał się do rodziny kolejarza.Pewnego dnia stało się nieszczęście.Córeczka kolejarza była na torach!.Mało brakowało by przejechał ją pociąg! Wtedy przybiegł pies uratował dziewczynkę lecz sam nie zdążył się uratować i zginął! Czy to nie mądrość?!

Gość Patryk34
Każde zwierzę jest przyjacielem i potrafi odwdzięczyć się za troskę!.Czytaliście książkę o psie ,który jeździł koleją! Pies przywiązał się do rodziny kolejarza.Pewnego dnia stało się nieszczęście.Córeczka kolejarza była na torach!.Mało brakowało by przejechał ją pociąg! Wtedy przybiegł pies uratował dziewczynkę lecz sam nie zdążył się uratować i zginął! Czy to nie mądrość?!

Gość Kociara1932
Antonesku! Koty nie są ogłupione! To tobie się tak wydaje!:@ Moja babcia ma dom z ogródkiem 2 psy i 1 kota. Kot swobodnie wychodzi ale zawsze wraca do domu! Tak więc musi być mądry!.

Gość Kari9
Ja myślę ,że koty są jednymi z najmądrzejszych i najinteligentniejszych zwierząt domowych!