Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlenenenene

moj Boze:( Chyba jestem w ciazy!!!!ocencie???

Polecane posty

Gość madlenenenene

Dziewczyny ocencie, blagam! 1dc- poczatek @ 6dc-wspolzycie, ostatnie krwawienia,koniec @ 9,10,11-sluz wodnisty 12,13,14,15,16 -sluz plodny-konsystencja jaja kurzego 17-18dc - lekkie bole podbrzusza-bol w skali od 1 do 10-poziom1-1,5 19,20,21-sluz gesty, bialy,nieprzejrzysty dzis jest 21 dc cykle 25-28dni Dzis zrobiłam test ,ale chyba za wczesnie - jedna kreska Chodzę czesto siku, bolą mnie boki gruczolu piersiowego, piersi wydają mi sie wieksze, stercza sutki, ale nie bolą, nie wydziela sie zaden plyn brak wymiotów, brak mdlosci. Zgaga,ale chyba (??) zwiazana z przejedzeniem odpiszcie PROSZĘ

lepiej idz do lekarza on ci powie czy jesteś w ciaży czy nie, bo tu to raczej nikt jasnowidzem nie jest.

Gość madlenenenene
ale to chyba za wczesnie,w z moich obliczen wynika ze w najgorszym wypadku jakos teraz doszlo do implantacji. bo 6dc wspolzycie +7dni (w maksymalnym przypadku) = 13 dc +7dni na implantacje -20dc

Gość madlenenenene
up

Gość madlenenenene
???

Gość omniz
myślę,że jesteś w ciąży bo masz typowe objawy zdrowej ciąży, poczekaj tydzien lub dwa i zrób kolejny test

Gość według mnie szanse na ciążę
ZEROWE

a objawy ktore opisujesz wskazują na zbliżający się okres a nie na ciążę

Gość omniz
objawy ciąży są podobne do zblizajacego sie okresu

no tak, szczególnie to częste sikanie, które występuje w mocno zaawansowanej ciąży (ok. 6 miesiąca) kiedy macica się rozrosła i naciska na pęcherz :):):)

Gość madlenenenene
zalamana jestem...

Gość omniz
częste sikanie wystepuje już od pierwszych dni ciaży, u mnie tak było, juz od pierwszych 2 tygodni do końca ciąży

Gość madlenenenene
czytalam ze czeste sikanie jest juz od 2 tyg, bo wtedy rozrasta sie macica,a ja jestem bardzo chuda wiec nawet jak lekko sie powiekszy to moga byc jakies objawy... czesto mam tak,ze sikam czesto,jak tylko mnie podwieje, czy zmarzne. no i wtedy akuart zmarzlam, ale tez nie mozna wykluczyc ciazy Ja i tak czesto latam do toalety, w nocy minimum raz, poza tym mam zgage :( juz od rana na czczo :P -no dobra -po doch kawalkach pizzy :D

Gość madlenenenene
omniz a sluz jaki mialas? bo ja mam wlasnie typowy dla dni nieplodnych- taki jak powiniec byc w tym dniu cyklu

Gość omniz
macica rozpulchnia się odkąd zagnieździ sie zarodek i to powoduje częste sikanie jeżeli do tej pory nie wstawałaś w nocu siku lub wstajesz o jeden raz częściej niz zwykle to prawdopodobnie jestes w ciąży

Gość omniz
nie zwracałam na to uwagi bo długo nie mogłam zajść w ciąże- 5lat, więc dopiero gdy zrobiłam test wiedziałam, wcześniej brałam duzo leków wiec nie było róznicy

Gość madlenenenene
aha dodam ze nie doszlo do pelnej penetracji. po prostu podczas pettingu dotknelam czlonka mojego faceta - nie byl w pelnym wzwodzie,przed wytryskiem jeszcze i nastepnie dotknelam wejscia do pochwy

Gość madlenenenene
a kiedy zaczely Ci sie powiekszac piersi??

hmm, nie wiem skąd inne kafeteriuszki czerpią wiedzę.. Ja mam 2 dzieci i według mnie ciąża na podstawie twojego opisu jest wykluczona. Ale może jakimś cudek u ciebie macica w kilka dni tak się rozrosła, że sikasz co chwilę :)

Gość madlenenenene
wstawalam raz dziennie/lub wcale,teraz tak samo raz dziennie/lub wcale

Gość madlenenenene
po porstu najbardziej mnie martwią piersi! mialam malutkie !! a teraz sie takie pelne zrobily, akurat w rece sie mieszcza. mam 21 lat/no rocznikowo juz 22

Gość omniz
moja wiedza wynika z 2 ciąż w tym jednej utraconej i wiem co pisze , każda ma inaczej ja pisze , tak jak to u mnie było

Gość omniz
jeżeli piersi sabolesne i czujesz,ze są pełniejsze - to tez przemawia za

Gość madlenenenene
sa bolesne przy dotyku,ale ja mam tak zawsze przez caly cykl od hoho kiedy pamietam :D

Gość @ omniz
Czy Ty uwazasz ze w sposob jaki opisala autorka mozna zajsc w ciażę?!!!! Nie. Nie jestes w ciazy. Zbliza Ci sie okres,dlatego piersi sa pelne.Wczesniej tez takie byly,ale nie zwracalas na to uwagi. Ot co!

Gość @ omniz
a na przyszlosc- powiekszone cycki sa podczas owulacji

Gość @ omniz
a dodatkowo wlasnie wyczytalam ze w II fazie cyklu u nikrtorych kobiet moga powiekszone poiersi wsytepowac,tak wiec glowa do gory

Gość za pozno na modlitweeee
przestań wzywać Boga, zamiast leźć do łóżka to trzeba bylo wtedy poświęcić czas na modlitwę, a nie olałaś modlitwę, seskiłaś sie ,a teraz Boże

Gość madlenenenene
spierdalaj ;)

Gość madlenenenene
jakbys przeczytala caly topik to wiedzialabys sie nie bylo zadnego seksu ;)