Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bacia123

zapomniana tabletka

Polecane posty

Gość bacia123

Biorę tabletki anty nie przerwalnie od trzech lat, wczoraj zapomniałam wziąć tabletki, dziś kochaliśmy się z mężem i właśnie wtedy uświadomiłam sobie, że jej nie wzięłam. Ostatnia miesiączkę miałam 19 grudnia ... już sprawdziłam mam dni płodne data owulacji prawdopodobnie jest jutro:O:O Jednak chciałam się zapytać czy po tak długim okresie brania tabletek, po zapomnieniu jednej możliwe jest tak proste zajście w ciąże???

Podczas brania tabletek nie ma dni płodnych a co za tym idzie owulacji !!!To też zależy w którym tyg zapomniałaś tabletki.Ale powiem ci na swoim przykładzie że ja już pare razy zapomniałam tabletki wziąć i nic z tego nie wynikło.Zawsze możesz sprawdzić testem w dniu spodziewanego krwawienia.Ale ja bym była spokojna.

Podczas brania tabletek nie ma dni płodnych a co za tym idzie owulacji !!!To też zależy w którym tyg zapomniałaś tabletki.Ale powiem ci na swoim przykładzie że ja już pare razy zapomniałam tabletki wziąć i nic z tego nie wynikło.Zawsze możesz sprawdzić testem w dniu spodziewanego krwawienia.Ale ja bym była spokojna.

Gość naatalkaa
Takie tematy mnie załamują. Jak zapomnisz tabletki to postępujesz zgodnie z ulotką. Jak krwawienie było 19 to pewnie drugi tydzień przyjmowania, to wg ulotki nic nie grozi, tylko trzeba wziąć tą pominiętą tabletkę. Żadnej owulacji nie masz jak bierzesz tabletki a już na pewno nie masz żadnych dni płodnych, więc nie wiem jak miałabyś to policzyć. Kurwa mać weźcie najpierw się dowiadujcie jak działają pigułki, bo to wkurwiające takie tępactwo.