Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda O

dlaczego niektore kobiety sa takie wulgarne i wyzywajace do przesady

Polecane posty

nawet na sylwestra sie nie moga opamietac. ubieraja sie jak dziwki i daja sie macac jakims typom? bylam w klubie wczoraj i furore robila taka jedna puszczalska. no masakra. w kluczowym momencie to tanczyla w kolku a to kolki tworzyli faceci i ona tam tak tanczyla i zapraszala do kregu jakiegos typa i sie z nim macala a potem zmieniala tego typa. czemu one tak robia? przeciez faceci takich nie szanuja ?

faceci lubia takie szmaty na jedna noc a wlasciwie na godzine, ale nikt nie wiazy przyszlosci z takimi... szmatami, brzydza mnie takie panny, nikt ich nie poszanuje bo same siebie nie szanuja

Gość Amando O
Dlaczego skasowałaś ze stopki swoje zdjęcie? Jesteś piękną kobietą i bardzo lubiłem patrzeć na twoje zdjęcie. Chyba się w tobie zauroczyłem cudowna Amando ❤️

Gość drgtfdrter
Bo też są szmatami. Ciągnie swój do swego.

Gość Aamanda O
to dlaczego sie ich tak brzydza skoro sa tacy sami? naprawde nie rozumiem tej ich hipokryzji

... to ze swoj do swojego to raz a dwa porzdny typ by na taka nie spojrzaj tylko pijany lub na fazie... nie wie co robi i wsadza takiej dziwce

haha ale niemal w 100% takie dziwki maja branie i na brak powodzenia nie narzekaja :D

osobiście brzydzę sie rowniez chlopaczynami ktorzy na takie dziwki lecą sa sibeie warci

no bo widzisz za darmo mogą pobzykac to co beda sobie oszczedzac... tym facetom sie nie dziwie bo facet to samiec i wiadomo jaki jest ale takie szmaty sa okropne... u mnie w pracy taka jest daje sie lapac za dupe itp i oczywiscie faceci smieja sie do niej ladnie pieknie ale za plecami kazdy jeden ja obgaduje... ze puszczalska...

chyba powinni ja lubic skoro im daje i moga za darmo poruchac. albo konsekwentnie nielubic i brzydzic sie tam wsadzac.

Gość drgtfdrter
Faceci widocznie nie potrafią logicznie myśleć. Kobieta nie idzie do łóżka z facetem dla jego przyjemności, tylko dla SWOJEJ przyjemności. Więc jak można stwierdzić, że facetom się nie dziwicie puszczalstwa, bo mają ruchanko za darmo? Kobiety mają to samo i nie widzę powodów, aby stosować takie podwójne i nielogiczne standardy.

nie wiem ale porzadny facet za taka by sie nie wzial. moj narzeczony mowi ze takie panny to nic nie warte "wory na sperme"

Gość drgtfdrter
Widać twój faect kulturą również nie grzeszy. Nie chciałabym być z facetem, który kogokolwiek określa mianem "wór na spermę". Dziś mówi tak na nie, a jak z tobą zerwie określi tak ciebie. Żałosny koleś :o

Gość drgtfdrter
Szanować czyli co? Dostosowywać się do chorych bezsensownych standardów? Rezygnować z siebie, bo tak? Ja się szanuję, dlatego nie pozwalam nikomu innemu decydować o mojej wartości. Nie wierzę, że takie rzeczy mówi kobieta. Straszne, pozwalasz facetom być chujami i pluć na kobiety za robienie tego samego co oni. Dajesz im przyzwolenie na nazywanie cię kurwą.

dlaczego kobiety mozna juz okreslac mianem "wora na sperme" a mezczyzn juz nikt nie nazywa.. no wlasnie? nawet nie ma analogicznego okreslenia faceta

Gość drgtfdrter
Bo są takie kobiety jak SALANDER, które akceptują fakt, że są przez mężczyzn uznawane za gorszą płeć i przytakują im gdy inne kobiety są wyzywane od dziwek za to, że nie boją się spełniać swoich potrzeb ;) Bo przecież "kobieta powinna się bardziej szanowac", bo w końcu to facet, pan i władca świata ustala czy ktoś jest wartościowy czy nie :o

Gość drgtfdrter
Muszę dodać jeszcze, że nie rozumiem tej waszej dziwnej definicji "szanowania się". Moim zdaniem szanowanie się polega na życiu w zgodzie ze sobą, a życie tak aby przypodobać się innym jest objawem nieszanowania się, własnych potrzeb. Więc dlaczego kobieta, która idzie z facetem do łóżka aby zaspokoić SWOJĄ POTRZEBĘ niby się nie szanuje? Co za dno, kurwa zero logiki.

Gość A tak w ogóle
Autorko już nie piszesz o tym jak gardzisz kobietami, które ważą więcej niż 60 kg? albo tymi, które nie noszą szpilek? albo tymi, które się nie malują? Z twoich poprzednich tematów wynika, że to ty jesteś dziwką, którą dzisiaj opisujesz

jestes jakas uposledzona. noszac szpilki, robiac makijaz automatycznie sie nie szanuej? jestes najbardziej posrana osoba jaka sie tutaj wypowiedziala

A tak w ogole - to chyba wazy ok 70 - 80 kg, nosi wylacznie adidasy i nie wie co to tusz do rzęs. dlatego tak ją to boli i wszystkie inne kobiety ktorym nie obce jest dbanie o soebie nazywa dziwkami ktore tylko facetom fo lozka wskakują :D

Gość 1768j
A co mnie to, że ktoś się maluje lub nie. Ludzie bądźcie bardziej wyrozumiali bo was też mogą tak osądzać. Fakt, są takie osoby puszczalskie i tego nie popieram ale może akurat się zdarzyć, że laska pierwszy raz wyszła ładnie ubrana i jej szajba uderzyła do głowy i atmosfera a np. w rzeczywistości jest dziewicą. Takie gadanie o kimś o kim się nic nie wie to jest obmawianie i to świadczy dopiero o braku myślenia. Jak można wnioskować o kimś o kim się nic nie wie.

Amanda zazdrości bo jej nikt nie chciał obmacać o przeleceniu nie wspominając