Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olcis

Czy każdy facet to świnia?.

Polecane posty

Gość olcis

No właśnie. Dlaczego faceci ciągle kłamią?. Ja na swoim wiele razy się zawiodłam a poprawy nie widzę. Kiedy wyjechałam nad morze kłamał, że tęskni a tym czasem wypłakiwał się koleżance w rękaw. Wybaczyłam. Obiecał poprawę a ja z czasem uwierzyłam. To chyba był mój błąd. Wiele czasu od tej spraw minęło a on zamiast próbować zdobyć moje zaufanie ciągle je nadszarpuje. Właśnie z okazji Sylwestra po raz pierwszy poznałam jego przyjaciela (chodzę z nim 2lata !) i jego dziewczynę. Wiadomo jak to jest... Dosiadłyśmy się to zaczęłyśmy sobie gadać i jest mi cholernie przykro, że ona tyle wie a ja nic. Ona wiedziała, że kiedy ja grzecznie siedziałam w domku usychając z tęsknoty to mój luby w dobre wybierał się na nocne seanse z kumplami, mówiąc mi że jest zmęczony i idzie spać. Takich rzeczy było mnóstwo. Mnie to aż się włos na głowie jeżył. Jest mi przykro, że mój facet po porost mnie kłamał. Mój facet zawsze gra takiego co by się nawet na inne nie spojrzał a na gadu wypisuje takie rzeczy o innych laskach, że nie wiem co myśleć. Najlepsze jest to, że on zawsze się wybiela i uważa, że ktoś kłamie, tylko, że ja mu nie wierze. Często kłamał mnie prosto w oczy także nie potrafię mu zaufać. Dziewczyny, co robić?

Gość pappapap
olać kocim moczem

nie wszyscy, tylko ci którzy się wam podobają ci porządni zostają prawiczkami, ponieważ nie ma chemii

Gość csasa
nie wiem czy każdy ale Twój jest. Jak można tak oszukiwać i jak Ty możesz ciagle wybaczac, kłamstwo to klamstwo. nie ważne w jakiej sprawie, ma byc uczciwy i już!! pozdrawiam