Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daga_83

Kiedy Wasze dzieci przestały używać smoczka?

Polecane posty

Zdesperowana... Mały będzie wrażliwy, być może artysta:), przystojny, elegencki i lubiany:)... tak przynajmniej piszą o wagach:)

Mama.....to Ty masz luzik już?:) planujecie drugie? ps jaki ciag pytań z mojej strony:):)

do 10 rano!!!! wow:):):) a ja anwet nie mam pojęcia spod jakiego znaku jest mój syn:D jakoś nie wierzę w astrologię:) ma temperament jakich mało:Dsprytny, żywy, bardzo bystry:) wrazliwy, uwielbia sie przytulać (jak mama:P:) tylko strasznie pcha mi się do kontaktów:(

NIe puściłam go do przedszkola teraz. Zastanawialiśmy się nad tym, ale postanowiliśmy poczekać. Pójdzie od września, ale ze swoim rocznikiem, nie z młodszym. NIe chciałam, bo to jeszcze malutkie dziecko było. Poza tym wolałam dokończyć naukę czystości, bez rewolucji życiowych.... Mały zaczął zaprzyjaźniać się z nocnikiem w sierpniu u wolałam, żeby to przebiegło w spokoju. Myślę, ze to była dobra decyzja. Teraz ma skończone trzy lata i załatwia swoje potrzeby sam, już bez niespodzianek, sam je, dobrze posługuje się sztućcami itp.

Gość jjhhjghg
moja siostra ma 4 latka i dalej ssie smoczek :o ale tylko w domu w przedszkolu juz nie...disaster.

a ja wlasnie wierze - a wszystkich panow wagi jakie znam to sa nie tyle ze przystojni faceci co mozna powiedziec, ze "ladni". taka kobieca uroda w meskim ciele. zawsze mi sie podobali ale niestety zakochalam sie w skorpionie :)

Mateusz siada na nocnik juz od 3 miesięcy.....a z jedzeniem oj sam potrafi ale mu sie nie chce...wogóle to niejadek straszny.....zje dwie łyzeczki i potem musze sama pędzlować...bo inaczej nic z tego.... ja się zastanawiam, czy nie puścić go w tym roku we wrzesniu......mam jeszcze 9 miesięcy zobaczymy jak bedzie...nic na siłę

Zdesperowana, ja sama jestem wagą:),stąd co nieco wiem o nich;);) Jak to Twój mały idzie do szkoły w 2012?? Daga, Twój Mały jest strzelcem i to bardzo weseli, lubiani i bardzo temperamentni ponoć ludzie;) Co do planów na drugie, to owszem, zaczęliśmy starania...

ja jestem skorpoin:P zaraz sprawdzę kim jest mój syn:) a właśnie mama urwisa spod jakiego znaku są ansze dzieci?:)

to, ze temperamentni to ja już wiem:D:D:D to zycze powodzenia w starankach:):) my cos podumamy pewnie ok wakacji:)

Daga, każde dziecko jest inne. Najważniejsze, żeby też ocenić jak mały jest dojrzały do rozłąki z bliskimi. Mój jest na codzień z moją mamą i czy był gdzieś ze mną, z mężem, z babciami itp., to było dobrze, jak byliśmy obok. Jak nas nie widział, to żadna zabawa nie była interesująca. Teraz jest już inaczej, znacznie bardziej angażuje się w zabawę z rówieśnikami, chyba "dojrzewa" do przedszkola:)

mój na codzień jest ze mną w domu. niestety moja mama pracje i moze mi pomóc z doskoku ewentualnie a tesciowa stwierdział, ze nie da rady sobie z małym jak ja bede pracowac:O nie miałam wyboru i wychowuje synka sama na codzień. Mąz duzo pracuje...ale pomaga jak tylko ma mozliwość.....

niesamowite 3,5 latki w szkole:) Dzięki Daga:), Wam też powodzenia:) Widzę, że mamy dużo wspólnego...,bo my też zaczęliśmy dumać na wakacjach.... Z pierwszą ciążą żadnych kłopotów, w pierwszym cyklu się udało, teraz trochę kłopotów zdrowotnych mi się przyplątało, ale dzięki, też mam nadzieję, że niedługo się uda;).... i znów wpędzę się w nieprzespane noce, zupki, kupki itp:)

u nas pierwsza ciaża szybciutko:) pierwszy strzał bez zabezpieczenia i celny:D u mnie ciaża przebiegała dobrze, bez wiekszych problemów zdrowotnych..tylko pod koniec rozchorowałam się i rodziłam przeziebiona z zatkanym nosem:O nie życze nikomu!:O po urodzeniu małego doszedł kaszel i zapalenie płuc a mały jak miał 8 tyg zapalenie oskrzeli:( ale było minęłao.... kiedyś się wyjdzie z zupek i kupek:)

kurcze ale już późno:) miałam tylko usiaść i wyłaczyc komputer:P a tak miło się rozmawia:) mój maz spi jak suseł!!!:)

Zdesperowana, mój miał być koziorożcem:), ale też wybrał się na świat nieco wcześniej i jest strzelcem:) Co do męża, to ja mam w domu byka... wbrew pozorom - super znak....i co dość niezwykłe - umie i lubi gotować;) Daga, każdy ma inną sytuację rodzinną. Ja wróciłam do pracy, jak synek miał 8 miesięcy. Nie jest łatwo być mamą dużo pracującą, jakoś prowadzącą dom i w ogóle mamą, która ma choć chwilę czasu dla malucha..., ale ja chciałam wrócić do pracy i musiałam też, bo z jednej pensji nie utzrymalibyśmy się. Cieszę się, że moja mama może nam pomóc, bo 8-miesięczne dziecko strasznie ciężko byłloby mi oddać w obce ręce... Uszka do góry:)

No, ja chyba umknę spać, ale może się tu jeszcze zgadamy?? Bardzo miło się rozmawia, faktycznie:)

No to u kazej z nas za pierwszym razem było w pierwszym cyklu.... zaprzeczamy statystykom:) Dobrej nocy dziewczyny:)

no ja ostatnio rzadziej zaglądam na kafe...kiedyś sporo działałam na jednym topiku :) miło by było jeszcze kiedyś porozmawiac:) ja to ogólnie nocny marek jstem:)