Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Svenka

POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Svenka

Mam poważny problem. Nigdy w życiu nie miałam grzybicy, a teraz zauważyłam jej objawy. Nie miałam pewności czy zaraziłam się od mojego chłopaka, z którym co prawda jeszcze nie współżyłam, ale uprawialiśmy intensywny petting, tj. m.in. on ocierał się penisem o moją pochwę. Chłopak ma bardzo suchą skórę na penisie, szczególnie napletek i jedną rankę na trzonie penisa jak gdyby pęknięcie. Myślę, że to od niego się zaraziłam ponieważ nigdy wcześniej tego nie miałam, dbam o higienę, nie brałam ostatnio antybiotyków. Czy podane objawy świadczą o tym że ma on grzybicę???

Gość cmxc,zmc
grzybicy nie łapiesz tylko przez sex- grzyby sa w powietrzu generalnie , objawy to raczej krosty lub swędzenie lub zaczerwienienie u niego, swędzenie, pieczenie, upławy u niej jeśli takie masz objawy - musicie leczyć się oboje a przynajmniej zawsze moja pani ginekolog tak radzi:) spoko- nie 1 raz to łapiesz, typowa sprawa i niestety higiena i dbanie o siebie nie zwalcza ryzyka , wiem coś o tym.... i do lekarza z tym bo samo nie zniknie a męczy dłuuugo i wraca!