Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k71116

eh:( rycze od 2 w nocy :( pomocy :(!

Polecane posty

moj chlopak powiedzial mi ze woli nalogi niz mnie ;( ja oddala bym mu zycie a on... poszel spac ryczalam jak nie wiem co :( nigdy tak nie plakalam . oddalam mu dziewictwo najwazniejsza moja rzecz bo uznalam ze to jest ten jedyny . Powiedzial mi ze przychodzi do mnie tylko sie ze mna kochac bo u mnie jest nudno . zerwalam z nim i zaluje bo naprawde juz nie moglam wytrzymac jest innym czlowiekiem . zrezygnowalam ze znajomych tylko po to zeby nam bylo lepiej i dobrze . ale on tego dla mnie nie zrobi niestety nie jest tym samym chlopakiem co poznalam :( najgorsze jest to ze koleguje sie z chlopakiem ktory nigdy nie mial dziewczyny i jak my sie klucimy to mowi a pierdól ja nie pisz do niej ,on slucha nie pisze a jak jest sam tto placze.plakal ze kiedys z nim zerwalam na wspolnych wakacjach koca mnie ja to wiem. mam 160 i waze 50 kg. on mowi mi ze jestem gruba i brzydka , a kobieta taka jak ja potrzebuje wsparcia a nie jeszcze zeby mi ktos mowil az takie rzeczy . Nie uwazam ze jestem piękna ale nie jestem brzydka ze patrzec sie na mnie nie da , tez tak mieliscie? co robic? ;((( nie mam do kogo sie teraz nawet zwrocic mam jedyna przyjaciolke i jej siostre ktorym ufam ale o tej godzinie nie bede trula chodz i tak zadzwonilam tak mnie pocieszyla ze juz nie placze. Tez tak mieliscie ze chlopak was kocha i wy to wiecie ale wybral co innego ?

Gość rozowe pazurki
tak moj mnie zostawil dla swojej pracy.pracoholizm to tez nalog.

Chciałbym mieć taką dziewczynę.... Głowa do góry szkoda łez na frajera

Gość spragniona jola
kto to widział lub słyszał, żeby dziewczynie o wzroście 160cm i wadze 50kg, powiedzieć,że jest gruba?!:)cóż za głupota! wiesz, ja rozumiem, ze w tej chwili jest Ci ciężko, że kochasz i cierpisz, ale od tego faceta i chorego związku z nim Ty jesteś ważniejsza...za co ty go kochasz?

Gość gfukiyt
współczuję, bardzo dobrze zrobiłaś, że zerwałaś, więcej się z nim nie kontaktuj.

Mnie tam nigdy nikt nie kochał,nawet rodzice i jakoś jestem szczęśliwy:D Po diabła mu te dziewictwo oddawałaś?Teraz możesz mieć problem,żeby innego spotkać.Napisz ile masz lat?

JAK GO POZNALAM BYL MILY NIGDY BY MNIE NIE UDERZYL W TWARZ A TERAZ? UDEZYLAM GO OKLAMYWAL MNIE I ODDAL MI W TWARZ POTEM PRZEPRASZAL I BLAGAL O WYBACZENIE.

młodziutka jesteś. Daj sobie z nim spokój bo masz dużo czasu na prawdziwą miłość

Gość trybun na kafe
hej...on kocha cos innego niz ciebie wiec nie masz o co ryczec. uzaleznilas sie troche od niego wiec zacznij odwyk i troche to potrwa zanim wrocisz do równowagi. wystarczy go sobie obrzydzac do bólu

Ooo,widzę że dość szybko się puściłaś.Nie szkoda ci że już nie jesteś dziewicą?Po co się z nim kochałaś?Ile on ma lat? Tworzysz jakąś patologię

Gość gfukiyt
nie bierz na serio słów Bagna, jak facet jest normalny(nie prawiczek, który jest jest ofiarą losu) to brak dziewictwa nie jest dla niego żadnym problemem:) i piszę to ja 20-letnia dziewica;)

ale ja nie mam nikogo oprocz niego . moja mama kiedys zadzwonila o jego ze jestem w nim zakochana i jesli tego nie odwzajemnia to zeby to skonczyl bo nie chce widziec jak potem ja cierpie ale nie zerwal

po co takie slowa ze sie puscilam ? uznalam ze to odpowiedni moment i z tym facetem , ale nikt nie przewidzial ze tak bedzie ;( prawda ?

Gość spragniona jola
jak nie masz nikogo, skoro piszesz, że masz mamę, ja chyba czegoś nie rozumiem, i masz jeszcze te przyjaciółki , o których wcześniej pisałaś

nie chce gadac z mama o takich sprawach ... z przyjaciolka sie widze moze raz na miesiac .

Gość spragniona jola
no tak, ale to nie jest tak, że na świecie jesteś sama, ten facet to jakiś czubek bezwartościowy , i bardzo współczuję, ze taki Ci się trafił, ale skoro potrafi Cię uderzyć, to ja bym na Twoim miejscu to nawet na policję zgłosiła, nie mówiąc o jakichś płaczach i rozmyślaniu; NIE WARTO!!!

Gość spragniona jola
czas leczy rany, oklepane to, ale sprawdzone, skup się na sobie, na swoich zainteresowaniach; jeszcze nie jednego fajnego chłopaka poznasz

Część Milena 20,bo pewnie ta 20 letnia dziewica to ty:D Do autorki:Facet chciał sobie po prostu poruchać i cię tym skrzywdził.Gdybyś mu nie popuściła szpary to byś nie miała tego problemu,bo by wyszło o co mu tak naprawdę chodzi.Następnym razem nie popuszczaj szpary i będzie ok,jak cię rzuci to wiadomo że na seksi mu zależało.

Gość spragniona jola
fajne określenie stosunku-"popuszczanie szpary":), autorko, ja wiem,że innego nie chcesz, ale zechcesz w najmniej spodziewanym momencie

Gość gfukiyt
nie jestem Milena:D co ty myslisz, ze jedna 20-letnia dziewica na kafe jest?:D Zresztą ja mam 19 lat, rocznikowo już 20, ale urodziny mam w listopadzie dopiero:P

Gość trybun na kafe
no pisalem przeciez...albo idz do psychologa. facet jak chce du..py to zrobi wszystko a potem oleje albo sie zmieni na gorsze a jesli nie tylko o seks chodzi, to wszystko gra pozniej niezaleznie od kiedy sie seksi. Jak sie jest młodym to i normalne ze sie głupieje z uczuciami i róznymi akcjami ale bez takich przegiec, zeby komus rujnowac zdrowie i zycie

Gość gfukiyt
no to co ma czekać do śmierci z dziewictwem? nigdy nie wiadomo jak facet się zachowa w przyszłości, może tez niezle udawac.

gfukiyt-Aha,czyli ty uważasz że dziewice są normalni a prawiczki to ofiary losu?

gfukiyt-A więc ile ty masz zamiar czekać z dziewictwem?Kiedy postanowiłaś się puścić i opuścić szparę?