Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k71116

eh:( rycze od 2 w nocy :( pomocy :(!

Polecane posty

czemu tak sądzisz?Nie ty jedna się puszczasz w tym kraju,większość polek to robi,więc się nie przejmuj:-)

Gość cykoria
No i masz szczęście dziewczyno , że sobie poszedł. Podziękuj Bogu na kolanach. Wyobrażasz sobie, przecież mógł zostać twoim mężem. Wtedy dopiero by pokazał na co go stać. Jeżeli już teraz tak się zachowywał. Tak to jest, że czasem nas chemia zaślepia, ale życie jest doskonałym okulistą. Szybko przejrzałabyś na oczy.

Gość spragniona jola
jakim nikim?! debil ci się trafił, ale nie jesteś nikim; całe uczucie przelałaś na idiotę, i zapomniałaś, że kochać trzeba przede wszystkim siebie samego, a potem bliźniego, a idiotów wcale:) powiedz lepiej, na jakie studia się wybierasz? gdzie chciałabyś pojechać na wakacje? czy uprawiasz jakiś sport? o tym pogadajmy, ale nie o tym, że jesteś nikim, bo to jest nie prawda

Jola,jej sport to był seks,a żeby iść na studia to trzeba zrobić maturę w wieku 19 lat a nie w wieku 17 lat:-)

7 lat gram w tenisa ziemnego jade do niemiec na turniej niedlugo chcialam zeby pojechal ze mna ... chce isc na awf . :) Nie mam juz sily . ten turniej najwazniejszy a ja zalamana . moje marzenie to jechac na bora bora choć na 1 dzien :( szkoda tylko ze wszytko wobrazalam sobie z nim :(

Gość gfukiyt
nie mam wyznaczonej daty kiedy:) równie dobrze moge to zrobić po tygodniu od spotkania chłopaka, jak będę miała ochotę:P zle mnie zrozumiałeś albo to ja się źle wyraziłam, nie mówię, że wszystkie prawiczki to ofiary losu, ale za to faceci, ktorzy przywiązują tak ogromną wagę do dziewictwa, piszą o puszczeniu się, piszą tak jak Ty:P, chodzi o całokształt, to prawiczki+ofiary losu.

"7 lat gram w penisa ziemnego jade do niemiec na turniej niedlugo chcialam zeby pojechal ze mna ... chce isc na awf . Nie mam juz sily . ten turniej najwazniejszy a ja zalamana . moje marzenie to jechac na bora bora choć na 1 dzien szkoda tylko ze wszytko wobrazalam sobie z nim " No to masz zajęcia,więc o co ci chodzi.Masz swój sport,zwiedzisz świat,poznasz jakiegoś Niemca,popuścisz mu szpary i będzie dobrze:D

ale ja tego nie chce . mam wstred do tego i do kazdego chlopaka ...;/

gfukiyt-Jeśli dla ciebie 17 lat do dobry wiek do tracenia dziewictwa to ok.Dla mnie to dziwne że dziewczyny w młodym wieku wskakują komuś do łóżka.Ale ja sie nie znam ,bo ja prawik jestem...

Gość spragniona jola
no to trzeba się skupić na tenisie:) to też dobra forma na rozładowanie emocji...Bagno, ja wiem, kiedy idzie sie na studia, tylko że ja np. w wieku 17 lat, wiedziałam, co chcę studiować, dlatego spytałam autorki, o czym ona myśli, co planuje

wiesz nie bede umiala sie skupic wiec nie wiem czy tam chce jechac :( ciezko mi , pewnie glodowka ... lezenie w lozku dniami ...

oboje tego chciclismy pytal mnie 1000 razy czy napewno i byl ostrozny ... zaczelo sie dopiero po 5 miesiacach cos mu sie zaczelo grzac w glowe

Jola napisała: "no to trzeba się skupić na penisie to też dobra forma na rozładowanie emocji...Bagno, ja wiem, kiedy idzie sie na studia, tylko że ja np. w wieku 17 lat, wiedziałam, co ch"cę studiować, dlatego spytałam autorki, o czym ona myśli, co planuje" No dobra,ale jak się ma 17 lat to myślenie o studiach niczego nie da.Bo do szkoły i tak trzeba chodzić,a wiedzieć to można,a co jak się matury nie zda albo słabo się ją zda i nie dostanie na studia?

Gość gfukiyt
no ja nie wskoczyłabym nikomu do łóżka w wieku 17 lat:) w ogóle nie w głowie mi były takie rzeczy:P ale jeśli ktoś robi inaczej niż ja nie znaczy, że się zaraz puszcza:)

Gość spragniona jola
i depresja murowana, a z tego ciężko się wychodzi! zmuś się, bo potem te uczucie minie, a Ty będziesz żałować, ze przez pomyłkę jaką było zakochanie się w nieodpowiednim typie, marnowałaś swoje plany

Gość spragniona jola
zda się, matura jest łatwa, a o penisie nic nie pisałam, proszę nie przeinaczać:)

Gość gfukiyt
Bagno 1984 to Twoja data urodzenia?:P tyle lat a ty dalej prawikiem jesteś?:P

ciezko mi bedzie tym bardziej potrzebuje kogos kto mi pomoze a jak mowilamm przyjacillke widze raz na miesiac :(

gfukiyt-A czy prostystutka też się puszcza?A czy małolata na dyskotece się puszcza?Nie,ona tylko uprawia sex i jest kobietą wyzwoloną.Jakoś na mężatki nikt nie mówi że się puszczają z swoim mężem.Więc bądź dumna z dziewictwa i nie oddawaj go,bo będziesz cierpieć jak autorka.Chyba że spotkasz mnie,to możesz śmiało mi oddać;)

gfukiyt-No widzisz,tak wyszło.Pewnie dlatego że nie spotkałem takiej wartościowej dziewczyny na swojej drodze jak ty:)

Gość gfukiyt
jak już tracić to z doświadczonym:D

gfukiyt-A co ci da doświadczenie?Raz ci wsadzi i powiesz mu dojść,bo z bólu wytrzymać nie będziesz umieć,więc lepiej jest jak prawik by cię rozdziewiczał

Gość spragniona jola
nikt nie twierdzi, że życie jest proste,łatwe i bezbolesne, ale jak przetrzymasz ten przykry etap w Twoim życiu to będziesz bardzo silna i nie do zdarcia...skoro nie masz przyjaciół wokół siebie zbyt często, to musisz przebrnąć przez to sama, ale tym bardziej sie wzmocnisz...jak to się mówi, co nas nie zabije...

dziekuje ci "spragniona jola" podnioslas mnie nie tylko duchowo vaale juz nie placze asz racje sama ... kiedys on pozaluje .schudne tak ze mnie nie pozna . dziekuje naprawde . ;* pozdrawiam cie goraco !.

Gość gfukiyt
:D a prawik to się będzie stresował okropnie, do tego jeszcze mój stres. lepiej, żeby facet był z doświadczeniem:) no i tutaj nie chodzi tylko o pierwszy raz, później przeciez tez bedziemy się seksić, to się doświadczenie przyda:)

Gość trybun na kafe
gfk...no wreszcie jakis rozsadny wpis:)

Gość spragniona jola
nie ma za co, ale uwierz mi, Ty na swój wzrost i swoją wagę nie jesteś gruba, policz sobie wskaźnik bmi, to zobaczysz( wystarczy wpisać w google bmi, podać tą wagę na wzrost, i komputer obliczy, ze wszystko jest ok); nie warto się odchudzać przy prawidłowej wadze, bo można krzywdę swojemu zdrowiu wyrządzić; skurwiel chciał Ci dopiec, a prawdopodobnie wie, że dziewczyny są wrażliwe na punkcie wyglądu i powiedział najprostszą rzecz, która mu przyszła do głowy; mój były też próbował zrobić mi przykrość taką samą, też powiedział "jesteś gruba", z tym że, ja nie jestem:)