Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k71116

eh:( rycze od 2 w nocy :( pomocy :(!

Polecane posty

heh , szczesliwego nowego roku i moze z nowym partnerem .dobranoc:)

gfukiyt-A skąd wiesz że się będziemy?A jak mi się nie spodoba sex?;)A po za tym jak bym się nie stresował,w końcu nie miał bym przed czym.Ale ciebie i tak pewnie jakiś student zaliczy w akademiku albo w wynajmowanym mieszkaniu

Gość gfukiyt
zakładam, że na pierwszym razie się nie skończy i mam do tego prawo:D a w moim własnym mieszkaniu to będzie ok?;) mnie ktoś ,,zaliczy" a ty nikogo z takim podejściem do kobiet.

Gość spragniona jola
Bagno, z takim podejściem i brakiem szacunku do dziewczyn, nigdy nikogonie zaliczysz, chyba że...za pieniądze w agencji

gfukiyt-Bo ja nie zaliczam panienek,jak już to mogę się z nią kochać a nie ją zaliczyć.A student to zalicza sobie studentki i koleżanki,taki studenckie hobby:-) Ale pewnie mi i tak nie uwierzysz,ale kiedyś przyznasz mi rację,tylko wtedy będzie już za późno,bo albo stracisz cnotę,a do tego cię zapłodni albo zarazi HIVem.

spragniona jola-A więc widzę że wszyscy odbieracie seks jako kwestia zaliczenia.A potem jak faceci mają was szanować,skoro wy sami się nie szanujecie.Więc się nie dziwicie że faceci was bajerują,tylko po to żeby was "zaliczyć" i porzucić.

Gość spragniona jola
czepiasz się słów-zaliczyć, kochać się czy też uprawiać sex to są synonimy, czyli słowa oznaczające jedno i to samo, to tak jak kartofel i ziemniak albo z mojej dziedziny-apap i paracetamol

Gość gfukiyt
rozśmieszyłeś mnie niesamowicie:D to chyba nie podlega dyskusji, że żadna szanująca się kobieta nie chcę być zaliczona, nie sprowadzajmy się do samej fizyczności. skoro tyle czasu jestem dziewicą i nikt mnie nie ,,zaliczył" to napewno nie sprowadzę swojej osoby do kolejnej panienki jakiegoś zaliczacza

Gość gfukiyt
Ale ciebie i tak pewnie jakiś student zaliczy w akademiku albo w wynajmowanym mieszkaniu mnie ktoś ,,zaliczy" a ty nikogo z takim podejściem do kobiet cytowałam tylko określenie, które ty użyłeś:)

Gość gfukiyt
a tak w ogóle to wy idziecie dopiero spać, czy już wstaliście?:D właśnie uznałam, że nie warto się juz kłaść;)

Gość spragniona jola
ja mam przestawione godziny doby, i wstałam po 1 w nocy:) czyli mój dzień już się zaczął 5 godzin temu

Gość gfukiyt
ja od jakiegoś czasu idę spać o 5. a wstaję o 13-14:D ale pora się przyzwyczaić do spania w nocy, niedługo powrót na uczelnię:) uznałam, że dzisiaj jest ten dzień, jak się wcale nie położę teraz to wieczorem padnę i może się przestawię w jeden dzień:D

gfukiyt-A ja jestem kawalerem i śpię kiedy mam ochotę.Więc jak nie chce mi się spać to nie śpię.I właśnie zacząłem dzień z kawą.Jednak życie kawalera jest piękne.A wracając do zaliczania to gdybym chciał to już dawni temu bym zaliczył.Zarabiać zacząłem jak skończyłem 15 lat,więc miałem kasę na dziwki.Ale nie chce mi się wam pewnych rzeczy tłumaczyć bo jesteście kobietami a tym samym nie wymagam od was wysokiej inteligencji zrozumienia mnie.

Gość gfukiyt
a Bagno nas chyba opuścił....

gfukiyt-A co studuiujesz?założę się że baski dział i na uczelni same baby.Inaczej byś nie była dziewicą.Zgadłem?

Gość gfukiyt
o jestes:)

Dziewic nigdy nie opuszczam:-P przeglądałem tylko sex fotkę:-P

Gość spragniona jola
ja rozumiem że, nie chciałeś uprawiać sexu z przypadkową osobą, i za to należy się szacunek, ale nie obrażaj naszej inteligencji,bo nas nie znasz, a takim mówieniem, że skoro jesteśmy kobietami to nie wymagasz od nas inteligencji okazujesz brak szacunku do kobiet ogólnie, czyli możliwe, że skoro żadnej kobiety nie szanujesz, bo uważasz , że to gorsza płeć, to może warto poszukać wśród tak inteligentnych jak Ty, wśród swoich...

gfukiyt-Wyślesz mi fotkę? Uczę się na podstawie wyrazu twarzy i oczu rozpoznawać dziewicę.Więc jak ,wyślesz mi? :-P

Gość gfukiyt
ale ani Ci ani nam nie chodzi o same zaliczenie, gdybyś tak zaliczył prostytutkę, to niczego by to przecież nie zmieniło. studiuję anglistykę, na uczelni są faceci, w liceum też byli, ale ja się ich boję.

spragniona jola-A co ma inteligencja z seksem wspólnego?A po za tym pisze tak,żeby was podroźnić,kobiety są przeczulone na tym punkcie:-P Pewnie maja uzasadnione kompleksy:-P

Gość gfukiyt
nie wyślę fotki:) kto wie może jesteś moim sąsiadem:P i do jakich wniosków doszedłeś po zobaczeniu fotek dziewic?:D

gfukiyt-Pewnie miałaś w młodości próbę gwałtu albo sam gwałt,zgadałem?

Gość spragniona jola
nie mam kompleksów

gfukiyt-Tylko jedną dziewicę widziałem,ale ona nie do końca była dziewica bo loda robiła.A sąsiadem raczej nie jestem ,nie mam żadnej sąsiadki w tym wieku co ty,więc śmiało mozesz przesłać.Chciał bym zobaczyć ten wymarły gatunek ludzki,zwany dziewicą 20 letnią:-P

gfukiyt-W sumie zgwałcona to nie ,bo byś nie była już dziewicą

spragniona jola-Teraz wiem że kłamiesz.Nie ma kobiety bez kompleksów

Gość spragniona jola
od reguł są wyjątki

spragniona jola-Nawet jak nie masz to za chwilę się pojawaią,zarówno te intelektualne jak i komleksy urody:-P

Gość gfukiyt
nie zostałam zgwałcona, nie miałam też próby gwałtu. ale gdy dziewica pozostaje zgwałcona moim zdaniem jest nadal dziewicą, a fotki nie wyślę i tak:)