Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety naiwna 25

Dlaczego faceci 30-35 lat lubią "małolaty"? takie 22-25 lat?

Polecane posty

Gość Gosc

Mnie kręcą dziewczyny młode po 20.Dlatego że to piękny wiek mieszany z dziewczęcoscia i kobiecościa.To jest prawdziwa świeżość.Nastki sa nie dojrzałe fizycznie do końca.Mam 39 lat i wole takie. 

Gość helo
Dnia 2.01.2011 o 09:54, Gość niestety naiwna 25 napisał:

dlatego cudzyslowie, sama mam 25 lat i po prostu czuje respekt przed doswiadczeniem takiego faceta po 30stce

gdzie autorka? rok 2019 więc ma ponad 30stke

Gość Dojrzaly42

Takie małolaty to 17,18,19,20,21,22 i 23 ale starsze to już kobiety.I ja też wolę małolaty takie. 

Gość Ona

Bo sa niedojrzali i im sie role życiowe pomylily. 

Nie odróżniają zycia od bzykanka. 

Sami na siebie nie mogą w lustro spojrzeć, jak sie starzeją i obwisaja. Myślą, ze mloda dziewczyna ich odmlodzi. 

Gość Kochliwy
3 minuty temu, Gość Ona napisał:

Bo sa niedojrzali i im sie role życiowe pomylily. 

Nie odróżniają zycia od bzykanka. 

Sami na siebie nie mogą w lustro spojrzeć, jak sie starzeją i obwisaja. Myślą, ze mloda dziewczyna ich odmlodzi. 

Nie patrzę w lustro 120 razy dziennie jak wy! Starzejemy się jednakowo a obwisa mi ... dopiero po wszystkim ;)

Gość gosc w dom

ja sie mge zwiazac na stale, wziać slub ale nie bede tyral jak glupi w pracy, mam lekka, małoplatna i to mi wystarczy a jak ktoras chce wiecej to sama musi na to zarobic, chce dom to moze mi zasponsorowac i zapracowac na niego, tak samo wakacje, samochod i co tam jeszcze a jak zadna sie na to nie pisze to tylko nadaje sie na roochanko i tyle, a wiem tyle, ze wiekszosc kobiet sie na to nie zgodzi

i nie jestem piotrusiem panem bo takto wy jestescie wygodnickimi materialistkami