Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech...............

Problem z orgazmem - wstydzę sie bo..

Polecane posty

Gość ech...............

chodzi o to ze moj facet nigdy nie doprowadzil mnie do orgazmu bo wstydzę sie sposobu w jaki dochodze tzn. zeby miec orgazm musze miec drazniona dlonia lechtaczke ale musze wtedy lezez z wyprostowanymi nogami i mocna napinad uda i posladki i wstydze sie tego, nie jestem dzieciakiem mam 25 lat, wiem ze to glupi moze problem, ale czy dla faceta to nie bedzie jakis odrazajacy widok?

JEZUUUUUU!!!!!!!!!!!! Czy Wy nie macie poważnych problemów. Niechciana ciąza, głód, bezrobocie, gwałt, wojna, inflacja...

Gość Nie chcialbym
o fuuuuuj, nie kaz mu tak robic, bo zbrzydniesz mu jak i jego ochota na sex

odrażające to są rozszarpane koty, tasiemce i zakładowa stołówka, naprawdę masz 25 lat? nie wierzę, zastanów się czy jesteś wystarczająco dojrzała emocjonalnie do uprawiania seksu, skoro nawet nie potrafisz zadbać o własne potrzeby i masz lęki jak z Harlequina

Gość ech...............
czyli jednak fuj :(

JAKI ODRAŻAJĄCY WIDOK? TO PIĘKNA SPRAWA! POZDRAWIAM :)

a spytał Cię jak Ci było, rozmawiacie o seksie, penie nie, macie po 16 lat (?) i łapiecie okazję, a potem udajecie, że się nic nie stało? religijne wychowanie? 25 letni facet chyba potrafi rozpoznać orgazm, skurczy pochwy czy przyśpieszonej akcji serca raczej nie potrafisz udawać w sumie Ci współczuje, to co robicie zapewne trudno nazwać seksem

Gość ech...............
oczywiscie ze pytal, wie ze nie mam orgazmu nie jest glupi a ja nie udaje mowil mi zebym sie nie wstydzila, pytal czy moze lubie sama sie tam dotykac w trakcie seksu - nie nie lubie, bo musze miec taka pozycje jak napisalam a w czasie stosunku nie jest ona mozliwa

zacznij od pokazania mu w jaki sposób sama się zadowalasz, on musi się ciebie nauczyć, a potem zacznijcie wprowadzać inne rozwiązania, jeżeli oboje nie zaczniecie nad tym pracować to sam problem się nie rozwiąże

@ fev rozwiąże się, będą udawali, ze go nie ma, albo się rozstaną

Gość ech...............
tak, to nic nie daje, nie jestem w stanie dojsc kiedy mam ugiete nogi i nienapięte uda :( jezu, tylko ja jestem takim dziwolągiem?

akronim nie mam zamiaru uczyć ich rozmowy:)

ech powiedz mu zatem i pokaż w czym problem czy to takie trudne powiedzenie partnerowi żę w inny sposób nie dochodzisz?!!!

to udajcie się do seksuologa, tu nikt raczej Wam nie pomoże jednego nie rozumiem - nie piję do autorki wątku kobiety podobno muszą się orgazmu uczyć są jedynymi samicami pośród co najmniej 1.000.000 gatunków zwierząt, które nie maja wrodzonego orgazmu, NIESAMOWITE

Gość wiesz co mowie szczerze
to nie problem, wiele kobiet tak ma, pobawcie sie razem:) a z czasem bedziesz dochodzila w kazdej pozycji, bez prostowania nog:) naprawde, ja tak mialam, dlugo sie masturbowalam, i stad tak a nie inaczej, ale to przechodzi, hehehehehe zreszta my sie "roznie bawimy" wiec nie ma nic nie normalnegow naszej sypialni, pogadaj znim, tak przy piwie, albo po seksie:) naprawde, hehehe

Gość wiesz co mowie szczerze
pozwól mu popatrzec jak to robisz:) sama zobaczysz jak to na niego adziala:D

autorka uważa, ze to ohydne, a Ty karzesz jej onanizować się przy chłopaku? pomysł wydaje się dobry, ale martwię się o realizację

nie..nie karzę ją za karę ale w nagrodę:) dla niego:D

Gość no też tak mam...
fev - podobaja mi sie twoje wypowiedzi :)

Gość wiesz przede wszystkim
to wielu rzeczy mozna sie nauczyc - jak sa checi twojego partnera i przede wszystkim twoje ale co jest najwazniejsze, ze ty musisz sie czuc komfortowo i mu ufac odrazajace nic dla niego nie bedzie na pewno, wiec jesli nie chcesz zeby twoja frustracja sie poglebiala powiedz, ze dochodzisz tylko w takiej pozycji i zwyczajnie uczcie sie stymulowac ciebie na rozne sposoby, urozmaicac, a jednoczesnie czasem doprowadzac cie w taki sposob w jaki jest to konieczne poki co zobaczysz, ze z czasem, o ile wam zalezy, naprawde mozna zrobic duze psotepy i praktycznie wszystko jest mozliwe jak tobie zalezy i jemu to sie uda na 100%, to tylko kwestia czasu

problem w tym ze dużo facetów jest edukowanych przez kolegów w sposób dość "specyficzny" dlatego masz z tym problem Musisz z nim porozmawiać że tak dochodzisz Musisz wiedzieć że dużo kobiet dochodzi w pewny specyficzny sposób i wcale to nie jest jakieś dziwne Jak nie pojmie tego to skończ z nim znajdziesz sobie takiego którego to będzie podniecało