Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja takie spostrzeżenie mam

Ładne dziewczyne są obrażane na kafe?

Polecane posty

Też to zauważyliście? Jak jakaś ładna wrzuci zdjęcie to już ją od pasztetów wyzywaja

ja moze nie ejstem cudna i w ogole najpiekniejsza na swiecie ale duzo obelg slyszalam na temat swojej twarzy nikt nie pisze np jestes ok ale np nie podoba mi sie to czy tamto nie kazdy musi nam sie pdoobac ale bez sensu kogos nazywac pasztetem albo od razu kurwa, bo takie tez wyzwiska tutaj sa

up

Gość Audrey Hepburn.
Ja Ci napiszę - jesteś OK :)

Gość no nie!
Agnieszka nie jesteś brzydka. To pewne.

ale o tym wlasnie pisze wiele kobiet na kase jest ladnych, slicznych, wartych uwagi wiele jest kobiet ktore nie maja typowo ladnej twarzy ale jest w nich cos takeigo intrygujacego ja wiele razy widze takie kobiety ale na kafe niemile jest widziane bycie normalnym ;)

A ja mam wrażenie, ze im ładniejsza tym ją bardziej zjadą. Chyba, ze jest wyzywająco ubrana to wtedy będą faceci składać propozycje. A jak jakaś brzydka to jej nawet powiedzą ze jeszcze daje rade

Gość dfgdgdfgdfg
wiele kobiet na kase leci

ale skoro są ladne to po co wrzucaja fotki i pytaja: "czy ejstem ładna?" No po co to? dowartosciowac sie? Bo mysle ze ludzi irytuje to poprostu ze dziennie pojawia sie 500 takich wpisów;/

Tutaj tak było, jest i będzie. Roztyte, nieogarniete życiowo babska jada oporowo po normalnych, ładnych i znających swoja wartośc dziewczynach. Aga --> fajna doopa jestes :) 🌻

no i ok, nie pdoobam Ci sie i ok, ja napisalam wczesniej ze nie kazdy musi nam sie podobac mi te tematy nie przeszkadzaja bo ja na nie nie wchodze:P jak komus to przeszkadza to po co wchodzi?

Gość po tzoooooo
a jak komuś przeszkadzają komentarze to po co zamieszcza swoje fotusie :-o???

ja wczoraj usłyszałam, że jestem bardzo brzydka:D ale miałam z tego śmiechu. najważniejsze dziewczyny, żeby kochac siebie taką jaką się jest:D

Brzydkie chcą sobie odbic na ladnych?

kazdy moze robic co chce ale sa pewne zasady, prawda? i przede wszystkim kultura!! mozesz napisac ze mi sie nie podoba twoja buzia, ale po co pisac ze ktos jest pasztetem, albo kurwa dziwka suka? o to mi chodzi!! bo ja takie piekne epitety czytalam na swoj temat niektorzy maja tez slaby zasob slow i oprocz przeklenstw, nie sa w stanie niczego innego napisac ;P

Gość mbnkgikg
a mila jest brzydka jak chuj

No własnie, po co umieszczac zdjecia i jeszcze narzekac ze komus sie nie podoba? Ok, posiadac zdjecie w stopce a umieszczac na kafe z jakimis glupii podmisami to roznica. Fajnie wiedziec z kim się rozmawia ale nie fajnie jest czytac posty:" czy moja doopa jest ładna?" Żal i tyle;/

Gość mbnkgikg
agnieszka nawet ladna

Gość krówkapodkówka
agnieszka 7/10 ninnnete- cholera wie, na tym zdjęciu nic nie widać miła-jw

Agnieszka a ja mogę zobaczyć jak wyglądasz?

Gość facewyrgwter
Ale wy brzydkie jesteście, więc czemu mamy komplementować wasz foty? Jak pasztet wrzuci zdjęcie to niech sie nie dzwi, że pasztetem jest nazwany. Jesteśmy szczerzy :classic_cool:

Nie jesteś brzydka na pewno:) Usta akcentuj bedzie git:)

"A ja takie spostrzeżenie mam Brzydkie chcą sobie odbic na ladnych?" Jak już to chyba raczej zakompleksione i negatywnie nastawione do świata. Nie przypominam sobie, żebym kogoś zjechała, bo wygląda jak wygląda. Chociaż teraz jak sobie myślę to kiedyś skomentowałam zdjęcie takiej jednej, ale chodziło bardziej o zdjęcie samo w sobie, a nie wygląd dziewczyny. Inna sprawa, że gusta są naprawdę różne. Dla autora/ki dana dziewczyna może być ładna, a dla kogoś innego nie, wówczas komentarz tej osoby może być odebrany jako "obrażanie" czy chęć odbicia sobie własnych kompleksów, ale to może być po prostu opinia tej osoby i nic więcej. Inną kwestią jest sposób wyrażenia tej opinii, ale kafe jest jakie jest :p