Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja takie spostrzeżenie mam

Ładne dziewczyne są obrażane na kafe?

Polecane posty

Gość sdfcd
Agnieszka Ty akurat jestes ładna:P i to kobieta pisze:p

Gość sdfcd
Kruszyna093-----------bylaby ladniejsza gdyby nie miala malpiej twarzy

na kafe widziałam do tej pory jedną ładną dziewczynę, niestety nie pamiętam nicku, ale pisuje tutaj (ciemne włosy z grzywką, duże usta, ciemne oczy)🖐️ Lookrecja czy jak jej tam na jednym zdjęciu wyszła dobrze :classic_cool:

Gość to chyyba
malo widzialas :P

Gość to chyyba
nie trzeba siedziec 24h, jest mnostwo ladnych

ojjj mnie też wiele razy zjechano, ale ja się tym nie przejmuję. Chociaż piękna nie jestem to swoją wartość znam :)

Myślę, że ładna dziewczyna, świadoma tego i znająca swoją wartość nie będzie się plątać jak burek między topikami ze zdjęciem w stopce i prowokować do oceny swojej facjaty. Bo chyba prowokuje, wypowiadając się na temat wyglądu drugiej osoby.

Tak się składa, że lubię wiedzieć z kim rozmawiam. I dlatego też sama mam w stopce swoje zdjęcie.

julk no ale Ty chyba nie pojawiasz sie pierwsza na topikach w stylu "czy jestem ładna?" żeby ocenić. Bo jak dotąd widzę dwie specjalistki od wizerunku:-) Lookrecja i miła jak zawsze.

fakt to nie ja, ale w pewnym sensie nawiązałeś do tego, co ja napisałam wcześniej.

wiecie.. bo to jest tak, jak macie własną fotę w stopce, to tematy ''czy jestem ładna'' są dla was zamknięte :classic_cool:

Gość jhdfjjccjjcjhc
agnieszka brzydka nie jesteś, pięknością też nie ale jesteś ok z tym ze daj inną fotkę np w rozpuszczonych włosach i nie tuszuj tak rzęs bo masz posklejane to będzie lepiej

Rzata bo tak jest, ale nie tylko takie tematy. Wystarczy, że się z kimś nie zgodzisz, to możesz się spodziewać, że wygarnie Ci, że masz zajęczą wargę, albo krzywy nos. Julk jestem babą:P

Gość jhdfjjccjjcjhc
za to miła jak zawsze mi się kompletnie nie podoba i uważam ze jest brzydka, mimo że ciekawie pisze to jej wygląd mnie odrzuca. Sorki

Gość ale macie problemy
ja mam zasadę nie wstawiania swoich fotek w necie...

ale skoro są ładne to po co wrzucają fotki i pytają: "czy jestem ładna?" No po co to? dowartościować się? Ja nie wrzucałam tutaj mojej fotki, ale kiedyś jedna KRETYNKA, wlazła na moje GG i zaczęła pieprzyć jaka to jestem brzydka etc. Więc ja się nie prosiłam o ocenianie mnie :-p