Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja takie spostrzeżenie mam

Ładne dziewczyne są obrażane na kafe?

Polecane posty

Gość mbnkgikg
brzydka wiesniara ta mila, a ma sie za niewiadomo jaka pieknosc

ale my nie wrzucamy do komentowania!! ono jest w stopce!! kto chce to zajrzy, kto nie to nie!! ja nigdy nie zalozylam tematu czy jestem pieknoscia, czy mam to fajne czy tamto!! ja czytam stopki a jak ktos ma zdjecie to zagladam, ale nie wchodze w tematy zalozone przez zakompleksione panny!! ja nie dam nowej fotki bo ta bedzie tu na stale, nie zmieniam sie ani nic wiec po co w sumie?

Gość mbnkgikg
i ciuchy ma po babci hahahaha

Ale ja pislalam o tej roznicy, ze milowiedziec z kim sie rozmawia jak ma zdjecie w stopce (proszę doczytać;))

są obrażane, tylko jeśli załóżą topik : czy jestem ładna. mnie to bardzo wkurza, ale ja na nie nie najeżdżam. :P

mbnkgikg-dokładnie:)uważam się za ładną, od zawsze mam powodzenie u płci przeciwnej a komentarz sfrustrowanej, kobiety pomarańczki mam w głębokim poważaniu:*( jedziesz dalej:D:D:D

Gość mbnkgikg
kruszyna, zydowska masz urode, ale brzydka nie jestes

Gość mbnkgikg
mila,paszczurzyca jestes i tyle!!! ja sie nie uwazam za ladna, a na pewno jstem ladniejsza od ciebie, to ze wiesniaki na ciebie leca nic nie znaczy. zmien chociaz ciuchy po babci

Gość A ja sie zastanawiam
po co umieszczacie tu swoje zdjęcie do oceny badź nie i co wam to daje ?

A ja sie zastanawiam ja lubię wiedziec z kim rozmawiam, sam nick niewiele mowi. a tak staje się takie bardziej oczywiste, ze za tymi wszystkimi nazwami stoją prawdziwi ludzie z krwi i kości:D

Gość mbnkgikg
a po co mam sie ukazywac??? znam swoje wady, ale wiem ze brzydka nie jestem i sie podniecam swoim wygladem tak jak ty paszczuryzco

Gość Grotesque
Jest tu taka jedna ma zdjecie w stopce jak lezy na kanapie z psem, za cholere nie pamitam nicka, ale sliczna, dziewczeca uroda, a ostatnio na jakims topiku jej pisali ze brzydka, ze fryzura nie taka, ze oczy nie takie, ze skora brzydka. Wedlug mnie kazdego tu zjada za cos, chocby byl ósmym cudem świata.

Gość A ja sie zastanawiam
Ninette a jaka pewnosc,ze na tym zdjęciu jest faktycznie ta osoba z która rozmawiasz ? Nie jest ważne jak kto wyglada ,ważna jest osobowosc .

Gość mbnkgikg
ta dziewczyna z psem jest bardzo ladna i sie tak nie podnieca jak milapaszczurzyca

A ja sie zastanawiam nie ma żadnej pewnosci; zdjęcie to tylko taki mily dodatek do reszty

pewnie nie mówią o tobie źle bo mają chrapkę na twoją stodołę :D tutaj nikomu to nie potrzebne więc mogą być szczerzy , nie wliczając levvatywa , któremu podobają się nawet transy

Gość ta z psem ma fajne cycki
:classic_cool:

Gość mbnkgikg
duze usta, duzy noc, ciemne wlosy, tak mi sie skojarzylo, ale jestes ladna, tylko masz taka specyficzna urode

Gość Grotesque poka fote tej laski
??