Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfghfgfdffd

Polacy jestescie beznadziejni. Potraficie tylko marudzic i narzekac.

Polecane posty

Gość gfghfgfdffd

Zal mi was szczerze mowiac:) To jeden z najzlosliwszych, najbardziej zgorzchnialych narodow na swiecie!!!! Nie potraficie byc mili dla drugiej osoby, a waszeego przewyzsza to ile naprawde jestescie warci,czyli bardzo czesto tyle co nic:)

Gość gfghfgfdffd
I do tego tchurze bo nawet nik jeszzce nie odpisal:) Tak. Przykro jest spojrzec prawdzie w oczy:)

Gość gfghfgfdffd
:)

Gość yth yth yth
mamy zly humor bo mamy za mało slonca. za to jesteśmy mądrzejsi niż ci z południa :P

Gość gfghfgfdffd
Mniejsza z tym. :)

Gość meszugene
to mohery tak mają

Gość gfghfgfdffd
To ze za malo slonca mamy to jeszcze nas nie usprawiedliwia:P Skandynawowie maja jeszcze mniej a nie sa tak zgorzchniali:)

Gość nie dość że są beznadziejni
marudzą i narzekają to jeszcze analfabeci na dokładkę sądząc po wpisie autora tematu. Tak to jest jak się innych obmawia, nie widząc wad swoich :):):)

Gość yth yth yth
ale skandynawowie żyją w dobrobycie i jasnej wizji przyszłości, a moja emerytura jest na przykład zagrożona. Poza tym, nie lubię gimnazjalistów :P

Gość gfghfgfdffd
Kto nie zrobil nigdy w zyciu bledu ortograficznego niech pierwszy rzuci kamieniem:) Kolejna naegtywna cecha Polakow. To ze wytkniesz mi blad nei oznacza ze nie mam racji, a wiem ze mam:)

Gość yth yth yth
o. http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Naukowcy-zmienia-sie-charakter-narodowy-Polakow,wid,11088603,wiadomosc.html?ticaid=1b876

Gość gfghfgfdffd
moja stara robi pranie w rzece :)

Gość gfghfgfdffd
No dobrze tylko ze ja nei mam ferii. Jestem doroslym czlowiekiem i na codzien spotykam sie z chamstwem i brakiem zroumienai dla drugiej osoby. Smutne to jest. Moze wystarczylby byc troche bardziej wyrozumialym i milszym dla siebie, wtedy inni beda milsi dla Ciebie i ogolnie zycie bedzie latwiejsze.

Gość gfghfgfdffd
Kolejna debilna cecha Polakow. Skupianie uwagi na nieistonych rzeczach. No ale rozumiem ze prawda o sobie boli mocno i trzeba zmienic temat.

Gość TAAK JAAAASNE
że przypomnę pokojowy demontaż komunyw Europie wschodniej własnie za sprawą POLAKÓW i Solidarności...

Gość gfghfgfdffd
Jeszcze polskie ale chyba pora zrezygnowac.

Gość gfghfgfdffd
dla was wszystko jest rzałosne i smieszne :O żyjecie w zawiści i zacofaniu polaczki tam gdzie mieszkam czyli w Londynie nik sie ze mnie nie smieje, nik mi nie wytyka rze jestem gejem. a jak ide na mój zmywak pucować gary to mam poczucie rze jestem kims warznym, że bez e mnie ta knajpa nie pociagnie długo

Gość gfghfgfdffd
"że przypomnę pokojowy demontaż komunyw Europie wschodniej własnie za sprawą POLAKÓW i Solidarności..." Bo ta ich zgorzchnialosc, klotliwosc i marudzenie czasami przydaje sie w sytuacji wojny, braku neipodleglosci. Wtedy to moze byc jeszcze jakis plus, ale tylko wtedy...

Gość gfghfgfdffd
I jeszcze lubicie wyladowywac swoje frustracje na innych:) Smiac mi sie chce z was. Na kafeterii bardzo dobrze widac wszystkie wady polaczkow.