Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopl

ciąża

Polecane posty

Gość kopl

mam do was dziewczyny pytanie. e sylwestra uprawialiśmy z mężem sex bez zabezpieczenia. miałam dni płodne więc duże szanse na ciąże. i teraz zastanawiam się kiedy iść do lekarza , po jakim czasie jest on w stanie wykryć ciążę?

Gość krakowiankaaa
poczekaj do dnia spodziewanej@ i zrób test jak sie nie pojawi proste

Gość kopl
wolałabym wiedzieć szybciej , biore tabletki ktore w ciąży nie sa wskazane. pod koniec nast tyg idę do gina i ciekawa jestem czy wykryje juz ewentualna ciążę przez usg. bo wiadomo ze z krwi to juz wiadomo

Gość krakowiankaaa
raczej nie niektore testy potrafia ciąze wykryc juz na 5 dni przed@

Gość krakowiankaaa
a jakie bierzesz tabletki???

Gość adadada
muszę Cię zmartwić, ale to za szybko na wizytę u gina ginekolog może nie wykryć ciąży poprzez badanie nawet w 6-tym tyg. kiedy masz termin @?

Gość krakowiankaaa
moze zrobic test ae to zalezy kiedy mialas ostania@

Gość adadada
krakowianka wiem z własnego (i nie tylko doświadczenia), że testy przed terminem @, bardzo rzadko wychodzą pozytywnie... jedynie to po implantacji (wcześniej w ogóle) nie ma sensu robić testu - można zrobić bete

Gość kopl
co do okresu to nie wiem dokładnie bo ost dwa cykle bardzo nieregularne ale myślę,ze za 7,8 dni mniej więcej. nie wiem może wcześniej bo już cos mnie piersi bolą. byłam w tamtym miesiącu u ginekologa i powiedział mi,że wykrywa juz ciążę 3 mm na usg tylko nie dopytalam ,kt,óry to tydzień jak ciąża ma 3 mm

Gość krakowiankaaa
czkeja do dnia spodziewanje@ niema innej opcji

Gość kopl
krakowianka jak nie ma a krew na bete można pobrać to chyba będzie już wiadomo?? popraw mnie jak się mylę

Gość krakowiankaaa
za wczesnie

Gość krakowiankaaa
zalezykiedy mialas owulacje

Gość kopl
doczytalam,że 3 mm to 3 tydzień wiec nie ma sie co łudzić,,że cos wykryje tylko cirpliwie czekac

Gość krakowiankaaa
nie ma co gdybac czy wykryje czy najlepeij czekac do dnia @ nie masz chyba innego wyjscia a co tak sie obawiasz ciązy??? to czemu sie nie zabezpieczyliscie?

Gość paulinuchaaaaa
Jeny dziewczyno 2 dni temu mialas stosunek i już sie pytasz kiey do lekarza?do tego jestes mężatką a widzę nic nie wiesz o tych sprawach... Po pierwsze test zrób najpredzej w dniu spodziewanej@. Predzej nie rób bo udowodniono naukowo,że 50% kończy się samoistnym poronieniem w dniu spodziewanej @,duzo kobiet o tym nie wie(mi lekarz powiedział)i zapłodnienie nie równa się z zagniezdzeniem... Czekaj na termin @ potem zrób test.

Gość adadada
nawet beta nie wykryje ciazy wczesniej niz przed zagniezdzeniem sie!!!! poczytaj troche o tym, bo normalnie ręce opadają