Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwny przypadek na kafe

Co wiecie i myślicie o Max Zander vel Klaun / albo o Amant wszech czasów?

Polecane posty

bo to jedna osoba...na obu nickach ma ponabijane ponad 7 tys. wpisów!!!!!!!! siedzi tu od 2004 roku i ma chyba 38 lat o ile nie kłamał... co o nim sądzicie???

pytam się bo mam ochotę na gejowski babg bang z jego udziałem

Gość że to wariat
45 letni prawiczek co che poznać laske w oparciu o horoskop :classic_cool:

chyba gang bang jak już. nie pytam, bo dla mnie jest dziwny, z nikim sie nie kuma ,to w sumie pdoobnie jak ja....nie ma jakichś skandalicznych topow, a poczucie humoru ma dziwne, próbuje byc smieszny ale mu nie idze :( ale czesto pisze mu że jest dfajnby żeby mu nie było przykro :P

Gość ytyrtr
strasznie dba o zdrowie co czyni go malo meskim

Gość aha i achhhhh
Jest ograniczny w swpoich przekonaniach i za bardzo przywiązany do swojego jedynie słusznego jego zdaniem punktu widzenia. Ma dziwne podejscie do wielu spraw, a jego dziwactwa, bo to juz dziwactwa są, powoduja, ze niw znajdzie partnerki przez nastepne 10 lat a lbo w ogóle. jest "sztywny' i zdecydowanie brakuje mu poczucia humoru, chociaż stara się sprawiac wrazenie, że jest wrecz przeciwnie. To piszę ja, aha i achhh, po kilkuletniej obecnosci na kafe (pod innymi, takze czarnymi) nickami. :D

Gość aha i achhhhh
ojjj, sorry za literówki :D wyjaśniam, ze chodziło mi o "ograniczony" a nie "organiczny". a reszta moim zdaniem jest zrozumiała. :D

Gość tomido
popierdolony stary prawiczek, juz dawno padło mu na mózg

a czemu jest taki jaki jest? nie mógłby sie jakoś przystosować? jest w ogóle nietowarzyski...niby miły ale jakoś ciężko go lubić bardziej niz trochę...poglądy też ma dziwne i słucha okropnej muzyki :(

Gość hghghfhfff
mam wrażenie,ze to gwalciciel...poczytajcie co on pisze na kaciku kobiet zgwałconych....usprawiedliwia gwalcicieli i w ogóle udziela sie tam od początku istnienia topiku czyli już kilka lat.....dziwne,nie uważacie?

może to i psychol...większosc osob co tu siedzi skuma sie z kims, wymieni mejlem , gg...a on na ubocxzu wydaje mi sie że nosi okulary z grubego szkła i faktycznie jest psychopata albo dewiantem

Gość hghghfhfff
moze właśnie nie umie poderwać kobiety w normalny sposób więc bierze je siłą

"ytyrtr strasznie dba o zdrowie co czyni go malo meskim" Wolę być mało męski niż ciężko chory:classic_cool:. "aha i achhhhh Jest ograniczny w swpoich przekonaniach i za bardzo przywiązany do swojego jedynie słusznego jego zdaniem punktu widzenia. Ma dziwne podejscie do wielu spraw, a jego dziwactwa, bo to juz dziwactwa są, powoduja, ze niw znajdzie partnerki przez nastepne 10 lat a lbo w ogóle. jest "sztywny' i zdecydowanie brakuje mu poczucia humoru, chociaż stara się sprawiac wrazenie, że jest wrecz przeciwnie. To piszę ja, aha i achhh, po kilkuletniej obecnosci na kafe (pod innymi, takze czarnymi) nickami. " Ja mam poczucie humoru ale do was nie dociera:P.A czy znajdę kogoś to inna sprawa:P.Znacznie gorszych ode mnie podrywano:D. "8 [zgłoś do usunięcia] Dziwny przypadek na kafe a czemu jest taki jaki jest? nie mógłby sie jakoś przystosować? jest w ogóle nietowarzyski...niby miły ale jakoś ciężko go lubić bardziej niz trochę...poglądy też ma dziwne i słucha okropnej muzyki " Ja nie jestem od przystosowywania się:P.Od tego są frajerzy :P.I bredzisz że nietowarzyski:P.Ja jedynie nie jestem włazidupczy:P.A muzykę lubię profesjonalną:P. " 17:25 [zgłoś do usunięcia] hghghfhfff mam wrażenie,ze to gwalciciel...poczytajcie co on pisze na kaciku kobiet zgwałconych....usprawiedliwia gwalcicieli i w ogóle udziela sie tam od początku istnienia topiku czyli już kilka lat.....dziwne,nie uważacie?" Ja usprawiedliwiałem tylko niektórych gwałcicieli i to zależy kogo by gwałcili:P.Niektórzy zasłużyli na karę a jedną z nich mógłby być gwałt więc nie chodzi o to czy lubię gwałcicieli ale czy ci zgwałceni zasłużyli na karę np. zakonnice:P.A to czy mnie ktoś lubi to mnie nie wzrusza:P.

Gość max jaki
preferujesz sex ?