Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedenaście

po ilu godzinach można znów karmić gdy się piło alkohol?

Polecane posty

Gość jedenaście

j w

z tego co ja wiem to nie szybciej niz 12 godzin a najlepiej cala dobe przeczekac , sciagac pokarm i wylewac ale moge sie mylic

Gość kijevna
to chyba zależy od tego ile wypiłaś...

Gość jedenaście
lampkę wina

W ogóle nie można karmić jak się spożywało alkohol !!!! Alkohol pije PATOLOGIA a w tej tylko krok do następnej tragedii. Jak w ogóle śmiesz zadawać takie pytanie na forum publicznym ??? Twój nierozsądek przemawia za kontrolą państwa nad tym biednym niemowlęciem.

Gość kijevna
spalanie alko zależy od tylu rzeczy, że ciężko powiedzieć, ale ze dwa karmienia bym sobie odpuściła

Gość jedenaście
hmmm pytam bo karmię sztucznym mlekiem ale jeszcze od czasu do czasu odciągam jak się nazbiera pokarm i podaję swoje

jedenaście ty się nie tłumacz co i jak robisz. Wiedz jedno, że jesteś nieodpowiedzialną osobą. Prawdziwa matka tak nie robi. Weź się w garść i bądź matką dla swojego dziecka.

Gość do _style
_style jaka Ty jesteś głupia :D ile moherowych beretów masz w szafie ?

alkohol utrzymuje się w mleku, tyle ile we krwi, lampka wina będzie Cie trzymała maksymalnie godzinę.

Gość dla mnie jestes chora i to
mocno :O albo karmisz albo chlejesz !!!:O

eee tam lapmka wina nie przesadzajcie. Autorko poczekaj ze 2 odziny, odciagnij i wylej mleko raz a potem karm normalnie

Gość kjloi
Ty sie zastanów albo pijesz albo karmisz

Gość a to juz lampki wina nie mozna
wypic jak sie karmi?Ja nie karmilam ale kolezanka owszem i wyobrazcie sobie ze flaszke zesmy wypily 2 miesiace po jej porodzie:D Po prostu odciagnela mleko i nie karmila, co za problem? pewnie zaraz przeczytam ze patologia jestesmy:D

Nawet jeśli pół litra, to jak można nazwać kobietę patologią, przecież odciągnęła pokarm. Co za babony tu siedzą, przetrzyjcie oczy z ropy i wyjdźcie do ludzi, bo Wam chyba wali na głowe od spania na styropianie :-P

Ja to tak sobie się zastanawiam i nie wiem czy wypicie lampki wina można nazwać piciem alkoholu... Jakbyś wypiła całą butlę to i owszem ;] ale tak? To chwila moment i karmisz. Jeśli chcesz mieć super pewność to odczekaj te 2 godzinki.

ile czasu to nie wiem , ale głupota i zacofanie ___style , mnie powala ... bosshee wspólczuję męzowi , bo pewnie dziecka z rąk nie wypuszcza przez 24 h , a w domu syf , maz nie bzykał 2 lata , bo przeciez mamusia ma dziecko .

Gość tez mielismy katar
jesli karmisz sztucznie a dokarmiasz swoim to spokojnie nie panikuj po prostu odciag pokarm raz lub dwa jesli sie obawiasz i wylej jedna mała lampka nie utrzymuje sie przeciez cały dzień w organizmie ale fakt faktem lepiej unikac

Gość nerra
Po lampce wina nie powinno się przystawiac dziecka do piersi przez ok.2-3h.nie odciagaj ani nie wylewaj mleka.straci ono zawartość alkoholu równo z resztą organizmu.pamietaj zeby dziecko mialo opiekę osoby trzezwej gdy ty pijesz-nawet male ilosci i w żadnym wypadku nie śpij z dzieckiem w jednym lozku po wypiciu alkoholu. Gdy sue upijesz sciagasz pokarm i nie karmisz przez min.12h. Myślę ze okazjonalna lampka wina lub szampana nie stanowi problemu ale upijanie się lub częste spożywanie alkoholu już tak.