Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyxell

dziś zaczynam dietę...ogólnie MŻ wzorowane na dukanie...

Polecane posty

Gość zyxell

nie będe się stosowała w 100% do dukana, ale delikatnie będę sie na nim wzorowała...ale ogólnie będe sie starała jeść mniej, nie jeść słodyczy, nie pić słodzonych napojów!! dużo jeździć na rowerku stacjonarnym!! i właśnie organizuję sobie aerobik. mam nadzieję zę wypali mi 2 razy w tygodniu:) niestety po ciaży mam do zrzycenia ok10kg. zaraz po ciaży waga super spadała, kiedy syn byl jeszcze na piersi, niestety nie musiałam przestać karmić, bo został przystawiony do butki i juz nie chciał piersi:( teraz musze się uporać z kilogramami;) mój cel: do maja wejść w sukienkę, którą kupiłam na chrzciny syna;)

Gość Latifa 1972
Witaj Ja strasznie sobie pozwoliłam z jedzeniem w święta i czuje się jak foka nie wiem jak ale muszę jeść mniej. Ale żeby to było możliwe to muszę zasuszyć żołądek. Może dziś tylko woda bo już zjadłam kajzerkę z sopocką, więc może dziś tylko już woda. Nigdy nie próbowałam diety proteinowej bo dla mnie to żadna zmiana. Ogólnie jem dużo białka ale i też inne grzeszne rzeczy. Na razie skupie się na tym aby obkurczyć żołądek. Jeśli pozwolisz po odchudzam się z Tobą.

Gość zyxell
oczywiscie ze zapraszam:D z tym obkurczeniem to dobry pomysł:D po porodzie w szpitalu jadłam mało, bo nie miałam czasu i potem jak wróciłam do dom, nawet nie miałam szczegolnie ochoty jeść;) jadłam bo musiałam jak karmiłam;) teraz basta!! nowy rok więc trzeba coś zmienić!!

Gość Latifa 1972
Właśnie się ważyłam jestem w szoku. W wakacje schudłam 8kg a teraz mam 10 kg więcej. Biorę się za sprzątanie dzieci poszły do szkoły i czas trochę po świętach posprzątać pochować zastawy, patery i następne placki planuję dopiero na Wielkanoc.

Gość aja aja
ja się chętnie dołączę - byłam na dukanie niecałe 2 miesiące. schudłam 6 kg. teraz mam z 8 do zrzucenia :) czy mogę?

Gość Latifa 1972
Jeśli o mnie chodzi to pewnie zapraszam :)

Gość aja aja
no to fajnie :) czas wziąć się za siebie po świętach :) chociaż nie było przesady i tak czuję się jak balon :)

Gość zyxell
no właśnie kurcze...w święta nawet nie usiadłam tak naprawdę za stołem bo ciągle z małym się bawiłam na podłodze;) a kilogram przybył:( ale już ja go zgładze;) aja aja zapraszamy!!

Gość .......:)
🌻

Hej dziewczyny:) No cóz mi tak jak i wam troszkę po świętach przybyło:) ale nie ma sie co dziwić:) Tutaj ciasteczko, tam rybka, winko itp i sie uzbierało:) Od dzisiaj mam zamiar jesc dużo dużo mniej:) Przede wszystkim będe bazowała na warzywach i owocach:)

Gość *liliann
Też mam MŻ, z wieloma przepisami Dukanowymi :) Pozdrawiam :)

Gość aja aja
no ja raczej pozostane wierna dukanowi i owoców niet :)

Gość aja aja
no ja na dukanie też parę kg schudłam, ale chciałabym co najmniej 2 razy tyle :)))

Fajne na Dukanie jest to, że masz prawie 100% gwarancje że unikniesz efektu jojo:) Oczywiście wszystko zalezy od Ciebie ale dzieki temu, że dukan nie zabrania jeść prawdopodobieństwo znacznie wzrasta:) Aja aja a ile ważysz?

Gość aja aja
z 66 kg ważyłam przed świętami :( teraz boję się na wagę stanąć :( muszę zejść co najmniej do 60!

Przez święta więcej niż kg na pewno nie przytyłaś. 66kg to nie jest jeszcze tak zle! Dasz rade, musisz tylko pamietać że robisz to dla siebie:)

Gość aja aja
cały czas pamiętam :) więc od dziś już tylko regulaminowo :) ale zważę się najszybciej za tydzień :)

Gość Latifa 1972
A ja nie miałam dzis nic jesc i rozbolała mnie głowa musiałam zjesc tabletke bo to takie bóle migrenowe, że nie da sie tego znieść i ugotowałam 2 jajka i zjadłam. Ciężko będzie dziś wytrzymać :(

Gość nie wiem to sie pytam....
laifa...bole migrenowe bardzo nasilaja sie kiedy organizm jest obciązony białkiem,wiem z doswiadczenia a moj lekarz to potwierdził:O ja próbowałam białkowej dwukrotnie i odpadam bo bol głowy jest nie do wytrzymania.... uwazaj na białko w nadmiarze:)dukan u migrenowców to nie jest dobry pomysł...

Gość Latifa 1972
Tak mnie głowa boli czasem, że aż wymiotować mi się chce. Nigdy tego nie połączyłam a dieta proteinowa nie była przez ze mnie zamierzona po prostu moja rodzina ze względu na męża tak je, ja osobiście nigdy na tej diecie nie schudłam.

Latifa, ja mam tak samo...u mnie kazdy nadmiar białka konczy sie migrena, czesto taka 3 dniowa nawet... co bierzesz przeciwbolowego?

wiesz co u mnie czasem pomaga jak czuje ze glowa znowu zacznie mnie bolec? wypicie w przeciagu 5 minut okolo 0,5-0,7 litra wody...

Gość Latifa 1972
A ja jakbym napiła się tylko troche to bym wymiotowała. A czasem pomaga mi nurofen ultrafast. Mojej koleżance pomaga pyralgina ale ja jestem na nią uczulona. A ona we wlewach dożylnych bierze bo jak nie weźmie to mdleje.

Gość aja aja
halo! jest tu ktoś??? jak Wam minął dzisiejszy dzionek? ja dziś zjadłam : jogurt + 3 plasterki szynki 3 parówki i kefir 3 kawy z mlekiem i herbatka i wody dużo wiem, że to nie za dużo... ale nie miałam za bardzo czasu jeść :(

Gość Latifa 1972
Witam wczorajszy dzień to jakiś koszmar, cały dzień bolała mnie głowa. Nie udało mi się nic nie jeść ale myślę, że jadłam mniej bo dziś już tak nie czuje głodu. A dziś zobaczę na razie odsypiałam i nie wiele zjadłam tylko kawę i jedną grahamkę.

Gość Latifa 1972
No gdzieś nic te dziewczyny nie piszą jak im idzie to odchudzanie. W tamtym roku schudłam 8 kg to i w tym by się przydało tyle. Najgorsze jest to, że nie bardzo jest w czym chodzić. Zazwyczaj mam problem ze spodniami. Bo tych małych na moją chudą d...kę to mam kilka gorzej ze stanem obecnym bo tylko jedne :(

Gość aja aja
halo!!! nikogo tu nie ma??? ja jednak jestem na dukanie :) dziś 3 dzień uderzeniówki pociągnę jeszcze ze 2 dni i przejdę na 2-gi etap :)