Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekolada mleczna toffii

czy takie tętno jest za wysokie?

Polecane posty

Gość czekolada mleczna toffii

miałam 94 ciśnienie miałam w normie, 119/ 72, dodam ze jestem w ciazy mam 21 lat i jestem troche nerwowa? zawsze gdy sprawdzalam sobie cisnienie to miałam od 80- 95, a 2 lata temu miałam robione ekg i wszystko bylo ok

teoretycznie do 100 jest w normie, ale fakt faktem ze jest troche wysokie. ja mam ten sam problem i rowniez jestem w ciazy. wczesniej mi sie to nie zdarzalo, dopiero jak zaszlam w ciaze to tetno znacznie mi sie podwyzszylo.

Gość pani mądralka
bo w ciąży może sie podwyższyć, jestb więcej krrwii w organiźmie, wydaje się że jest ok

Gość iio

Niektórzy chcą mieć pod ręką sprzęt, który pozwoli na mierzenie saturacji, jak takiej opcji szukacie to zobaczcie sobie taki sprzęt jak pulsooksymetr DuoControl od Sanity – bardzo fajny sprzęt, dobrze wykonany, pomiar robi się sprawnie więc nie trzeba długo czekać.

Gość artur
Dnia 17.09.2019 o 13:32, Gość iio napisał:

Niektórzy chcą mieć pod ręką sprzęt, który pozwoli na mierzenie saturacji, jak takiej opcji szukacie to zobaczcie sobie taki sprzęt jak pulsooksymetr DuoControl od Sanity – bardzo fajny sprzęt, dobrze wykonany, pomiar robi się sprawnie więc nie trzeba długo czekać.

Świetny sprzet