Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde mol

mam pytanie do kosmetyczek i tych co sie znają oczyszczanieitp. przed studniówką

Polecane posty

Gość kurde mol

mam lekki trądzik na buzi, dekolcie i plecach. nie sa to ropne krosty, po prostu niedoskonałości, srednio widoczne ale wyczuwalne (ogólnie nie wiem jak ich sie pozbyć). takie grudki i wągry małe studniówke mam w ostatni weekend stycznia. jak i kiedy moge się przygotować by doprowadzić skóre do względnego ładu? najbardziej chodzi mi o plecy, bo chciałabym mieć sukienkę z odkrytymi ramionami peeling kawitacyjny? myślałam też o pójściu w tym czasie ze 2-3 razy do solarium na 5 minut nie mam pojęcia co zrobić i w jakim czasie, żeby efekty były widoczne na studniówce, ale bez zaczerwienienia itd oczyszczanie buzi na pewno sobie zrobię, ale kiedy?

Gość małgośka*
powinnaś skorzystać z zabiegów u kosmetyczki. ja uważam, że już w tym tygodniu bo mało czasu zostało

Gość małgośka*
a będziesz robiła sobie makijaż? a co robisz z paznokciami?

Nie jestem kosmetyczką i ogólnie nie znam się na tym, ale byłam na oczyszczaniu cery i szczerze- faktycznie, poprawa widoczna :) z tym, że dość długo zwalczałam ślady po oczyszczaniu i przed studniówką może być to ryzykowny krok. Też mam setkę- 14.01. ;) Udanej zabawy.

Gość kurde mol
Dzieki za przypomnienie o paznokciach zapomniałam, mam naturalne mocne i nienajgorsze, wystarczy zapuścić i podpiłować lekko (akurat w sam raz zacznę) Z twarzą nie jest tak źle, bo makijaż wiele ukrywa :) ja już chodziłam na oczyszczanie na twarzy i dość szybko nikną ślady i moja jest 29.01 więc myślę, że pójde koło 15.01 najbardziej z tymi plecami się zastanawiam, chyba pójde w tym tygodniu do kosmetyczki i jej się wypytam, i tak w tym tygodniu musiałabym sie już poumawiać podobno solarium dobry efekt daje, ale nei wiem czy ryzykować

Gość małgośka*
raczej nie ryzykuj z solarium. do kosmetyczki sie udaj i zrób oczyszczanie, ale jak najwcześniej, żeby ewentualnie coś tam sie mogło pogoić. a jak nie, to zakryj niedoskonałości mocnym makijażem. jesli chodzi o paznokcie, to zapuść sobie, ale nie za bardzo i pomaluj, albo u kosmetyczki na jakiś mocny, jakskarwy kolor, albo french.