Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadnaturalista 1234

Ja z Jagiełły czasów przybyłem!

Polecane posty

Gość nadnaturalista 1234

Dobry dzień, a raczyj wieczór! Jak widziecie, i setki lat temu poczucie humoru dotekało ludzisk. Ogromnie ważny wieści mam dla was, wy nowucześni ludiska! Ja uczony człek mam zaszczyty powiadać wam, , iż jestem wynalazcą urzyłdzenia do przymeszczania się w zegarku. Przystawiłem mą najlubieńszą kukułkę na rok 2011 i rozkminiam, czy może przypodkiem nie przysadziłem tą datą. Ludziska! Powiedzcie jeno, co w trawie piszczy i zgrzyto, bo ni wim a mału czasu mom

Gość nadnaturalista 1234
Nie widzę tłuma przed mymi oczyma! Widać nie jo pirwszy wynalazłym to urzyłdzenie? Nie wywarłym wrażynie na waszych osobach? Biada mi, oj biada!

Gość nadnaturalista 1234
Płakoć mi pozostyło! Tylu pracy i energii do skonstryłowania urzyłdzenia włożyłem, że taka porażka oznacza kres mojemu sensu żywota! Ale wam dziękuję mimo wyszystku. Czasym lepiej milczyć niż skakać

Gość nadnaturalista 1234
Duży dylemat, czy pogrzybać się w czasach tych czy wczyśniejszych, oj spory. Jeźli bym zadźgał się tyraz, ni żywa dusza z czasów Jagiełły wiedziała o mojyj porożce. Stchórzyć, czy wystawić się na pośmiwisko? Duży dylemat, oj spory!

Gość nadnaturalista 1234
Jaka porażka! Niewiarygodny przypodyk. Na zaczęciu mych wypowiedzi serce moje było wypełnione radością i lepszym humorym. Tyra zaś serce moje wysadza moją duszę prosto do nieba. Albo do pikła! Ach, biada mi, biada!

Gość nadnaturalista 1234
Jebać urzyłdzenie! Co moja dusza pocznie, to jest problym. Człek musi czynić dobro, a gdy ja zastanawiam się, ile dobra zrobiłem ostotnio, nic wińkszygo mi sie ni przypomino! Porażka!

Gość a figa z makiem ....!
i zaś wszystkich wew doma żeś nie uwidział:D

Gość nadnaturalista 1234
Porażka! Jakbym wrócił do czasów dla mni włościwych, co ja pocznę? Co powim? Że nic? Że tyle monet poszło w błuto? To mom powiedzieć Królowi? Być tak nie może! Jestem porażką!

Gość nadnaturalista 1234
Nic mi nie zostało, jak zadźgać sam się!! Chyba stchórzę, nie jestem bowiem gotów na spojrzenie króla po tym jak powiem, cóż ja narobiłym! Pochowam sam się tutaj! W roku 2011! Zamiary miałym dobry i wysłannicy niebiescy z pewnościuą mnie wyrozumieją!

Gość nadnaturalista 1234
Żegnam ewentyalnych oglądaczy mojego krótkigo pamińtniku. Żegnam i ściskam dobrocią, bowiem już tu żem nie wrócę!

Gość nadnaturalista 1234
Pozdrowienia wysłać proszę ode mnie do ewytntualnych innych podróżników z czasów wcześniejszych! Żegnam z żalem i chustyczką w rękach i nosie!

Gość nadnaturalista 1234
Urzyłdzenie siedzi zdrowe i sprawne w czasach wcześniejszych, także inni ciekwascy po moim dłuższym niebycie mogą się przemieścić do was. Iżeli będi to Marysieńka, co bardzu możliwy, poniważ bardzo jej się maszyna podobała, to pozdrówcie ją w sposób szczygólny!

Gość nadnaturalista 1234
wystarczy ugryźc się w sam czubek członka - efekt urzyłdzenia gwarantowany!

Gość nadnaturalista 1234
co za skandal i podszywy!

Gość nadnaturalista 1234
umyj dupe