Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warmiaszczanka

Czy jest taka możliwość, ze mogę mu sie podobać?

Polecane posty

Gość warmiaszczanka

Gdzieś od listopada jeżdżę jednym autobusem z fajnym chłopcem ;DD Zauważyłam, że on często patrzy sie na mnie i uśmiecha się. Już wiele razy złapałam go na tym jak spoglądał na mnie. Ostatnio postanowiłam, że wejdę na jego profil na jednym portalu społecznościowym i myślałam, że jeżeli zauważy, że weszłam to napisze do mnie. Niestety, widziałam, że wszedł tez na mój, ale nie napisał.. nic. Jednak dzisiaj po raz kolejny go widziałam. Dostrzegłam, iż patrzał sie na mnie na przystanku, a póżniej w autobusie odezwał się do mnie. Jednak zdanie nic nei znaczące. Kasowałam bilet koleżance i powiedziałam dosyć głosno do innych kolezanek, że przepraszam, przesuncie sie, bo musze skasowac bilet. I on wtedy powiedzial: biletów nie trzeba kasować, po co :D A ja wtedy : trzeba, trzeba. I mnie zamurowało, że sie odezwał w ogole. A byl sam, bez kolegow :)) W sumie to moglo nic nie znaczyc, ale z drugiej strony po co mialby to mowic w innym celu niz zagadania? :PP Jak myslicie?

Gość yth yth yth
no bo on jest nieśmiały! następnym razem usiądx koło niego i zapytaj, czy dalej nie kasuje biletów :P

Gość Cycu z rozpora
LOL ale zj eba łaś sprawe koles mówi że nie trzeba kasowac biletów a ty tylko powiedziałas trzeb trzeba jaki żal! Mogłaś rozwinąc rozmowe powiedzieć że boisz sie kanarów i pociągnąc rozmowe dalej. Trzeba Trzeba jakie wieśniactwo LOLOLOL hahhahabuhahahahahamuhahhaa Za taki tekst olałbym cie!

Gość warmiaszczanka
kurcze, ludzie ja kasowalam bilet kolezance, poza tym on stal za moja druga kolezanka i trudno mi bylo z nim rozmawiac, bo bym musiala maksymalnie sie wychylic. A w autobusie byl tlok i bylo to raczej niemozliwe !

Gość Cycu z rozpora
mogłaś zamienić sie miejscami z koleżanką i delikatnie ocierać sie pupą o jego krocze. Na mnie by to podziałało, a tak wogule to kiedyś często tak robiłem:D

Gość warmiaszczanka
błagam cie nie udzielaj mi takich zalosnych odpowiedzi, najlepiej w ogole nic nie pisz

Gość TERMINATOR 4
jedz nim do ketrzyna

Gość aabbccff
Ja uważam, że to, że w ogóle się odezwał świadczy o tym, że jest zainteresowany. Gdyby chciał, żebyś się od niego odczepiła, nie powiedział by nic.