Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domis123

czym zastąpić kulki analne

Polecane posty

Gość Ja ten erotoman
1. kup sobie 5 piłeczek kauczukowych np jedną małą dwie średnie i dwie duże. 2. zrób w nich dziury na wylot (najlepiej nagrzanym dużym gwoździem) 3. przeciągnij przez nie np sznurówkę 4. najlepiej zrób na dole piłeczki i na górze supełki tak żeby piłeczka się nie przemieszczała. 5. na końcu sznurówki zrób pętle tak żeby się palec zmieścił. 6. gotowe Kulki analne zrobione. SAM MAM TAKIE

Gość Ja ten erotoman
taśma kIejąca wkładaj sobie powoli te kulki w pupę i wyciągnij włóż ponownie i jak będziesz miał już je włożone to jazda na ręcznym. Są one po to bo nie którym sprawia przyjemność mieć takie coś pupie

Gość Ja ten erotoman
Bardzo fajnie moja kobieta chwali taką zabawę, a robimy to w taki sposób wkładam jej kuleczki w pupę a później swojego w pipkie i tak to robimy. Albo powkładam i powyjmuje jej kilka razy te kulki i potem jej wkładam swojego 24cm penisa w pupkę i się jej spuszczam do środka

Gość Ja ten erotoman
Taśma klejąca może się powymieniamy fotkami?

Gość gość
ja kulki anlane zastąpiłam plugiem analnym z sklep-intymny.pl za 20 zł i jest mi bardzo bardzo przyjemnie polecam paniom które jeszcze nie probowały przyjemności analnej

Gość gość
najfajniejsze są koraliki analne - stopniowo wsuwane coraz głębiej dają silne pobudzenie przy przeciskaniu każdego kolejnego zgrubienia - kuleczki. Najlepiej jak są różnych, mocno zróżnicowanych średnic, niekoniecznie kolejno zwiększających się. Do daje wrażenie zaskoczenia i niepewności jaka będzie kolejna kulka - czy wśliźnie się mięciutko czy zdecydowanie rozciągnie anusa. Daje szczególnie silny efekt na początku zabawy analnej, jak pupka jeszcze nie jest mocno rozluźniona, jak jeszcze się wstydzi i odruchowo zaciska. Tak jest przynajmniej u nas, zawsze na początku się wstydzi i stara się uniknąć tego typu zabawy. Wiem że kręcą ją takie zabawy, ale się ich bardzo wstydzi. Ma ochotę ale jeszcze jęczy, prosi, trochę wierci tyłkiem i jeszcze zaciska pośladki ale jednocześnie ochotnie go wypina. Wtedy takie powolne wsuwanie i wyciąganie koralików analnych świetnie ją demoralizuje i rozluźnia.