Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaklopotany1992

Pomocy nie wiem co zrobić

Polecane posty

Jestem z moją dziewczyną od 3 lat, ma 161cm i waży 70kg źle wygląda. Nawiasem mówiąc nie podoba mi sie już tak jak kiedyś kocham ją ale ona nie umie się odchudzić. Nie potrafię się spodkać z nią i moimi znajomymi razem na żadnej imprezie bo ona się wstydzi siebie i jest uprzedzona do alkoholu. za każdym razem jak wyjdę gdzieś z kolegami ma o to pretensje. Pomocy co o tym myślicie?

Gość salcioo
a na podstawie czego mamy Ci pomóc zadecydować? przecież nic o Was nie opowiedziałeś....

ja lubię chodzić ze znajomymi czasami napić się piwa zaś moja druga połowa lubi siedzieć w domu nic nie robić, jest a społeczna wręcz. Czasami zachowuje się jak 12 latka. Nigdzie nie wychodzi oprócz wyprowadzania psa z mamusią i chodzenia do szkoły... Od dłuższego czasu mówi że będzie się odchudzała ale zabiera się do tego jak by chciała a nie mogła... Chciał bym się z nią czasami gdzieś wybrać żeby ludzie patrzyli na nią jak na fajną osobę a nie jak na kluchę która jest drętwa.

Gość salcioo
z jakiego powodu z nią jesteś?

Gość salcioo
nie kochasz ;) w tym wieku priorytety są inne: pokazać się z ładną laską... ciekawe, na czym ta Twoja miłość do niej polega?

Gość Rozczarowana1992
A jak głupia się łudziłam:)