Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deadman

Dzieciństwo :)

Polecane posty

No tak , to fakt weekendy sa zajebiste tylko o kilka dni za krotkie ;)

Nie wiem jak u Was ale u mnie paskudna pogoda dzisiaj była i nie można było normalnie pojezdzic na rowerze takze dzisiaj była jak dla mnie nudno i ponuro :o

U mnie leje caly dzien jest zimno i w ogole lipa , no tak jesrt weekend to pada , zacznie sie tydzien to bedzie Palm Beach ;)

U mnie taka sama pogoda, ale od środy zapowiadają upały po 29 stopni;)

No o tych upałach też słyszałem, także mysle że najlepsze przed nami o ile sie nic nie zmieni na gorsze :) Dla mnie może padać ale tylko w nocy kiedy śpie a w ciagu dnia powinna być ładna pogoda, nie musi być gorąca ale żeby nie padało. lekki wiaterek i temp. tak 24 stopnie :)

Szczerze to fajnie jak jest upal ale w wolne , bo ja w pracy jak mam kombinezon , rekawiczki , maske i do tego 30 stopni to jest naprawde goraco :)

Dla mnie również, ponieważ nie lubię upałów, gdyż zazwyczaj źle je znoszę.

Pogoda lubi płatać figle a my nic z tym nie możemy zrobić :) Nawet te prognozy już tak sie nie sprawdzają jak kiedys ;)

Takie anomalia pogodowe sa coraz czestszym zjawiskiem , ostatnio padal u nas snieg w maju , malo bo malo ale padal.

Nie wiem jak u Was ale u mnie kałuże aż są żółte po tych opadach, pewnie to te wszystkie pyłki znajdujące sie w powietrzu :)

Powinniśmy sie do tego przyzywczajać, nie zdziwiłbym sie gdyby niedługo u nas wytepowały trzesienia ziemi, huragany czy tornada :o

U mnie kałuże mają takie zielonkawo-żółte otoczki. To pewnie wszystko za sprawą tego zbliżającego się końca świata:P

Zwolennicy teorii spiskowych napewno to upatrują jako znak nadejścia końca świata. A mi sie wydaje że to poprostu Aniołowie nasikali :D:D:D

Seba znam ten film, kiedyś go ogladałem :) Świetny aktor też ubolwam że nie ma już go :( A ja dzisiaj sie wziałem za czyszczenie kompa, kupilem pedzelki i sprezone powietrze i dokladnie przewietrzyłem kompa :) A brudny był jak cholera :D

Nom troszku szybciej chodzi i ciszej chodza te wentylatorki :) Hehe i nawet PES zaczal chodzic dzieki temu :D

Mojemu laptopikowi też by się przydało takie czyszczenie:D

Gość łukasz21z
Byłem wczoraj z koleżanką kolegi brata cioci sąsiada mojego dziadka w zoo. bylismy koło żyraf i one miały takie łaty jakby. potem widzieliśmy gołompie, jastrzombie, papugosy, strusie,małpiony, kangury, weże, jaszczurki, kucyki, kozy, dziki i takie inne z rogami jak z kosmosu, i niedzwiedzie, lwy, tygrysy, gepardy, słonie. no i ja poszłem nakarmić słonia a on złapał mnie za kurtke i ją sobie zabrał. pogonił mnie strażnik, że zagrażam bezpieczeństwu tego słonia. no i koleżanka kolegi brata cioci sąsiada mojego dziadka potem otworzyła klatkę z małpionami no i ten małpion wyskoczył i zabrał mi buty. no i teraz to już nie mam ubrań a jest brzydka pogoda. co robić?

Co jakiś czas trzeba czyścić wnetrze komputera ale trzeba to robić uważnie żeby nie uszkodzic tych wszystkich kabelków :) Mó kumpel kiedys odkurzaczem go sprzatal i juz mu sie nie uruchomił ;)

Ja bym musial w ogole nowego kompa sprawic sobie , znasz sie na tym moze bo ja nie bardzo ?:) Ile teraz komp dobry kosztuje ?:)

Wiesz co Seba najlepszy jest składak bo przynajmniej wiesz co masz w kompie i sam sobie dobierasz takie czesci jakie Tobie pasuja, ja mam skladanego i jest spoko :) ale tak czy siak byś musiał sie poradzić jakiegoś informatyka bo oni sie najlepiej na tych wszystkich parametrach :) Mysle że tak ponad 3000 tys to sie wyda na takiego w sam raz ale tak jak mowie to zalezy od czesci i robocizmy :) Hmm a nie lepiej laptopa, łatwy w obsludze i przenosmy na dodatek :D

W sumie tez sie zastanawialem pc to troche przezytek , teraz kazdy ma lapka z tego co widze :)

Mi ponad 4 lata temu skladal wujek elektrych i jego kolega informatyk i nie narzekam. Co prawda po jakims czasie dodalem troche pamieci Ram i zmienilem karte graficzna na taka porzadna a teraz mysle o nowym procku ale wszystko w swoim czasie :)

Czy ja wiem czy przeżytek, to zalezy od tego jaki styl życia prowadzisz, bo wiadamo ze takiego kompa klasycznego nie wezmiesz w torbe :) Mi jak narazie wystarczy taki zwykly komputer a laptopa to chyba tylko kupie w ostatecznosci :)

Może Ją ta nasza rozmową zainspirowała do tego :)