Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deadman

Dzieciństwo :)

Polecane posty

Hej Deadman:) Jak Ci niedziela mija?

Witaj Mary :) Cieplutko, pod wieczór jeszcze mała rundka mnie czeka po okolicy na rowerze ;) A jak u Ciebie ?

U mnie właśnie deszcz zaczął padać:( Nie chce mi się siedzieć w domu cały dzień, ale jak tak dalej będzie to nie będę miała wyjścia.

To nie dobrze :( Do mnie ma dojść w nocy ulewa wiec jeszcze mam czas :) Może spotkam kogos ciekawego na rowerze :D

Tego Ci życzę:D Ja jednak zaraz wychodzę:) Trochę się wypogodziło;)

Dziekuje :) O to fajnie to warto ta okazje wykorzystac ;)

No i już słoneczko u mnie wyszło, więc uciekam, papa:)

a no calkiem mily... troszke nosek spalony ale mysle, ze przezyje ;) a co tam dobrego u Ciebie ?

U mnie to w sumie po staremu, praktycznie cały dzień spełniłem na rowerze i też sie troszke opaliłem :)

Siła Wyższa :O:) Ogladasz moze X- factor ? Jeli tak to kogo obstawiasz że powinien wygrac ? :)

ogladam ale jakos zaden mi nie spasowal... szpak to dla mnie jakies dziwadlo... ta starsza pani to taka jakas... no ladnie spiewa, ale szkoda by bylo jakby wygrala... te 2 dziewczyny... no cos tam spiwaja ale czy tez tak zeby wygraly?? ten starszy z ulicy... hmmm no bylo by ciekawie jakby wygral, ale nie jestem za nim.. no i jeszcze ta stara malenka... no ladny ma glos ;) sorry ale nie znam ich po imieniu :D

Ten starszy Pan to Gienek i mimo że mi w sumie to obojętne to jesli bym mial juz wybierac to właśnie chcialbym aby on to wygral :) Rzeczywiście ten Szpak jest dziwny, hmmm czy on kobieta jest czy facetem to nie wiem ale jesli sie czuje kobieta to niech zmieni imie, zrobi operacje i bedzie uwazany za normalnego a tak dla mnie jest conamniej dziwny

I to nie to że jestem nietolerancyjny bo mi to gan cygan jak wyglada ale cholera mlody czlowiek a robi siebie klowna i tworzy jakies chore wrazenie i emocje w stosunku do jego osoby

jakos znudzily mi sie te programy... za duzo ich juz bylo i za duzo ich jest... ogladam dzis bo nic innego nie ma... a moze z lenistwa bo nie wiem gdzie mam pilota :D te programy sa wszystkie podobne do siebie...juz chyba mam talent bylby lepszy ;)

Nom też w sumie uważam że Mama talent lepszy a co do tych innych programów to kiedys tworzyli o wiele ciekawsze i bardziej na poziomie programy, teraz to kazda stacja sciaga po sobie programy i powielaja non stop to samo :O

taki jakis przebieraniec z tego szpaka... nie tacy juz byli i po programie cisza po nich pozostala...dla mnie to jest dziwolag i tyle... jak bedzie mial kase to sam sie bedzie wpychal poki jego 5 min nie minie ;)

No cóż czego ludzie nie zrobia aby zdobyć sławe i mieć kase :o:)

jakby normalnie wygladal jakos lepiej by sie na niego patrzalo :P przynajmniej mi :D