Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deadman

Dzieciństwo :)

Polecane posty

No chyba że tak, brak zagrozenia to moga zyc jak chca ;) Tak sie zastanawiam, przydaloby sie znalezc jakis punkt zaczepienia w zwiazku z Tym moim Aniołem ;)

Wprost Jej napewno nie powiem że mi sie podoba itp bo to smieszne by bylo do obcej osoby tak z gruchy ni z pietruchy takim tekstem walnac baa moglbym Ją jeszcze tym wystraszyc ze ja jakis napalony czy co :) Zreszta Ja nawet nie wiem ile ma lat i jak ma na imie tzn domyslam sie w jakim jest wieku ale nic wiecej no moze to że jest Piekna :):):)

Ehh glupio sie czuje ze zamiast wziasc sprawy w swoje rece kombinuje jak koń pod górke i sie przy tym sam wkopuje w wiekszy dół :o

no to najwyższy czas się dowiedzieć więcej;) u źródła oczywiście i żebym ja tu więcej nie czytała takich tekstów że to nie ma sensu czy coś takiego bo inaczej pogadamy:p Deadman odwagi troszkę i nie ma na co czekać, przy najbliższej okazji jak ja zobaczysz to zagadaj do niej, śmiało:)

Ja ją probuje unikac, bo ona wywoluje we mnie takie emocje az do szalenstwa i boje sie zeby to sie nie przerodzilo w cos wiekszego bo dopiero wtedy bede mial dopiero problem :o

Deadman ale musisz się odważyć, bo tak to Ty się wykończysz jak nic z tym nie zrobisz, nawet jakbyście się jakos nie dogadali to lepsze to niż potem żałować że nawet nie spróbowałeś, a tak kto wie może naprawdę coś pięknego między Wami będzie, czego Ci oczywiście życzę;)

Fantazjo gdyby to bylo takie łatwe to ja juz bym dawno byl szczesliwym czlowiekiem u boku z moja druga polowka ale najwidoczniej los mi nie sprzyja i szykuje mi cos innego tylko widzisz my sie mozemy tylko starac czy smucic a los i tak robi swoje, owszem mozemy go starac sie zmieniac ale czasami nawet gdybysmy wszystko postawili na jedna karte to i tak nic z tego nie mamy a inni nic nie robia maja co chca :o:)

Dziekuje Tobie za te miłe słowa :)🌼 Czy sie wykoncze, byc moze kiedys tak, narazie mam jeszcze sporo sily aby walczyc ze soba, swoimi slabosciami i z tym calym otaczajacym mnie badziewiem i monotonia :o

Ja nie chce nikomu nic udowadniac ja chce tylko byc szczesliwy a los jest jaki jest, tak samo jak ja jestem jaki jestem :)

Ale niestety moja nieśmiałośc powoduje takie własnie problemy, niby jestem bardziej otwarty na ludzi ale jesli chodzi o zblizenie sie do jakiejs dziewczyny to jest gorzej :o

oj Deadman tylko mi się tu nie smuć, bo i ja zaraz zacznę:) Ty jesteś i tak w lepszej sytuacji niż ja, Ty ten swój los możesz wziąć w swoje ręce, spróbować poznać się z tą dziewczyną i może coś z tego być, cos pieknego a ja np jestem teraz po uszy w kimś zakochana z kim mi nie wyszło, to jest dopiero paskudne uczucie a jakoś staram się znaleźć choć troszkę pozytywnego myślenia;)

Wiem i przepraszam 🌼 Domyslam sie co czujesz ale wlasnie sie tego boje, tego potem niby nie powienienem sie zastanawiac co potem tylko co teraz ale kurcze ja to lubie chyba czarne scenariusze pisac :o

Wiesz co ja rok temu wzialem sprawy we wlasne rece i pisalem przez kilka miesiecy z pewna dziewczyna a dokladnie z kolezanka mojej siostry, naprawde fajna dziewczyna i mi sie podobala. Z poczatku wydawalo mi sie ze ja jej jakos tez sie podobam, ale coz ja sie odwazylem powiedzialem jej o swoich uczuciach sale niestety ona mi powiedzial delikatnie ze ona nie chce sie z nikim wiazac, powody mi podala ja to zrozumialem ale wiesz co czasami do tej pory ze soba gadamy takze nie wyszedlem tak na tym żle a zyskalem fajna znajoma :)

Co prawda bolało mnie to że moje uczucie ległó w gruzach i musialem niestety zapomniec o Niej z charakaterze mojej dziewczyny ale coz nic sie na to nie poradzi, siłą nikog do siebie nie zmusze :(:)

że z tamtą dziewczyną Ci się nie udało to nie znaczy że z tą też tak będzie, może wcześniej z żadną Ci nie wyszło, bo to właśnie ta która Ci się teraz podoba jest Ci przeznaczona;) nie spróbujesz to się nie dowiesz i na razie skup się nad poznaniem jej a nie na tym co bedzie potem:)

No tak tylko moze gdybym ja jej sie podobal to moze by sama zagadala ?

nie każda dziewczyna jest na tyle odważna żeby do faceta pierwsza zagadać;) a może ona czeka właśnie aż Ty się do niej odezwiesz:)

No właśnie :o No dobra ja zmykam spać, prześpie sie z tym wszystkim i moze rano wstane pelen checi do życia :) Dziekuje Tobie za Rozmowe i sorry za moje ciagle gadanie i wprowadzanie smutnego nastroju :o Dobranoc 🌼:)

Przepraszam że wczoraj tak znikłam sobie, ale net mi padł i nie mogłam się już połączyć:O Aha...Dead...bo ja tu czekam już na Ciebie od rana, a Ciebie ani widać ani słychać😭 I gdzie ten bukiet róż ja się pytam?!:D:P Miłego dnia

Witam Mary przepraszam za to ale zaspałem, tak mi wstyd :o Ale na przeprosiny prosze :) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼