Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deadman

Dzieciństwo :)

Polecane posty

Takie słowa od faceta to rzadkość:) Tylko się nie przewróć od tego rozglądania:(;)

nie no ja strzelać to nie chce ale zawsze mi sie podobalo takie pokonywanie różnych przeszkód ;p nie jestem żadnym babo chłopem i pewnie duużo osób by się ździwiło że ja takie coś chciałam ale to na prawde mnie zawsze kręciło ;p

Mary --- Bede uważać na siebie, wkońcu kto by chciał chłopaka bez głowy :D Czarnamycha --- To twarda musisz być :D

Oj Deadman:) Znam taką jedną dziewczynę, chodziłyśmy razem do gimnazjum. Chucherko z niej takie było, ważyła może ze 40 parę kilo i była niska do tego taka cicha, nieśmiała i w ogóle, a teraz jest panią kapral, a może i nawet już wyżej:D

Dajcie spokój jak się dowiedziałam to mi kopara opadła:D Kiedyś z nią gadałam i mówiła że przez 2 miesiące trenowała żeby zdać egzaminy wstępne.

Właśnie to jest takie niebezpieczne, niby taka cicha, spokojna a potem sie okazuje że to nie kobieta a Huragan :D:D

Uciekam spać, dobranoc:)🌼 Deadman, powodzenia życzę jakby co;)

Cześć Mary 🌼 :) W sumie dobrze. Ehh miałem mieć wolny dzień ale dostałem rano telefon u musiałem lecieć do pracy i w takim układzie dopiero we czwartek mam wolne :):o

To szkoda że tak wyszło, ale co się odwlecze to nie uciecze:D Ja niedawno do domu wróciłam i właśnie wcinam jogurt:P

Ale w sumie sie też ciesze bo jutro dopiero mam na 8:30 do pracy to troszeczke tez sie wyspie :) ehh...:o

No to o tyle dobrze:) A tą dziewczynę na pewno spotkasz w czwartek;) Dziękuję, już zjadłam:D

Gość glupia mary
Mary ale Ty jestes glupuia szooooooooooooooook jaka jetses tepa laska