Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujaca17777

sperma

Polecane posty

Gość poczatkujaca17777

Hejjjj powiedzcie mi prosze jak to jest ze spermą, bo dopiero zaczelam wspolzycie: czy wam tez tak wycieka po stosunku?masakra wszystko wybrudzone

Gość tez. musisz po stosunku sie
naprezyc pod prysznicem albo w toalecie zeby zawartosc wyleciala z pochwy i dokladnie sie wytrzec, jesli nie mozesz sie umyc albo podmyc. mozesz tez wlozyc wkladke do bielizny. to normalne po stosunku i z czasem znajdziesz najwygodniejsze rozwiazanie. jesli az tak bardzo ci to przeszkadza mozesz naklonic partnera do seksu z prezerwatywa, albo takiego gdzie nie konczy w tobie tylko na tobie albo we wlasnej dloni, albo na chusteczce higienicznej. mam tylko nadzieje ze sie zabezpieczacie!!!

Gość aijsaihdud
mam tylko nadzieje ze sie zabezpieczacie!!! tak, a topik zalozony na forum, ciaza porod i macierzynstwo :D

Gość gvd jgfvjhy
Ja po stosunku przez chwilę leżę przy ukochanym ale jak zaczynam czuć ze wycieka to siadam na sedesie lekko prę jakbym miała zrobić kupę. Jak nasienie wyleci to podmywam się, zakładam wkładkę i majtki a potem wracam do łóżka przytulić się do ukochanego.

Gość tez. musisz po stosunku sie
no i co, ze tu zalozony? w koncu tu ma najwieksze szanse na uzyskanie powaznej odpowiedzi, niz na erotycznym gdzie 80% piszacych to 15 letni chlopcy. :o masz z tym jakis problem, czy co? spojrz na jej nick. pisze ze jest poczatkujaca i cyfry wskazuja na 17 lat! i ty masz problem, ze ktos jej przypomina o zabezpieczeniu?!!! chcialabys zeby to bylo twoje dziecko??? i zeby wpadlo w wieku 17 lat?!