Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karykatura diabłaa.

sosss przecież nic złego nie zrobił...

Polecane posty

Gość karykatura diabłaa.

wstawiając tu swoje zdjęcie, oczywiście że może nie jest to dobry pomysł bo widać jak skończyło to sie dla niego tymi przeróbkami. Ale dużo osób tu wstawiło swoje zdjęcia, a sosss tylko padł tu ofiarą bo sie na niego uwzieliście. Chłopak chciał tylko swoje zdjęcie pokazać tak jak każdy inny :/

Gość A tak w ogóle
A propos gdzie się podziała lookrecja? Dała nogę po tym gówniarskim wybryku?

Gość A tak w ogóle
To po co kurwa wchodzisz na ten temat jak cię to tak denerwuje?

karykatura cierpisz na jakąś chorobę? raz się k...z niego nabijasz i zachecasz do tworzenia kolejnych przeróbek, a tutaj wielka wspólczująca istota :O (na innym topiku nie zdąrzyles sie przelogowac) 🖐️ żenada dzieciuchu, żenada!

bo robicie halo z gówna, tłum podniecił sie teamtem i nie da spokoju dopoki nie wycisnie z niego ostatnich soków, nie macie swojego zycia i swoich wlasnych sensacji? jakie nudne zycie trzeba miec zeby interesowac sie takim czyms... gratulacje :D

Gość Sesesese niezalogowana
sweet ; ) na ktorym topicu nie zdążyła ?

na HISTORIA KAFE, najpierw mnie obraza jako zfazowanyy (wczesniej zalozyl topik namawiający do dalszego obrazania sosssa) a potem jako karykatura diablaa...gdzie na swoim topiku go żaluje :O 🖐️

"jakie nudne zycie trzeba miec zeby interesowac sie takim czyms... gratulacje " przyganiał kocioł garnkowi :D no nie mogę, wy mnie czasami po prostu rozpierdalacie :D 🖐️

Gość Sesesese niezalogowana
cześć ,cześć 🌼

nie przyganiał, dziewucho, wkurwia mnie strasznie tania sensacja i wasze podniecenie...

:D no nie, no prosze was :D ja z carrie na stopie wojennej :D a co do ciebie kjojicku czy jak ci tam> ja sensacji nie szukam, wrecz go bronie, bo ile mozna i jak tak mozna?

co jak co, ale zeby mnie posądzic o to, że jestem carrie to zniewaga :P zawsze sie klocimy z tą osobniczką, a tu co? 😭 nawet sesesese jest swiadkiem :classic_cool:

Gość majucha
ta cala "zabawa" stracila juz dawno dobry smak...te osoby co to robia sa po prostu bezmyslne! jeszcze jakas przykra sytuacja z tego wyniknie i dopiero bedzie! ile mozna...ludzie nie znaja umiaru....

Gość karykatura diabłaa.
Sweet Dreams II- wez odpierdol sie człowieku, nie pojeżdzałam nigdy sosssowi i nie mam nic wspólnego z tymi przeróbkami. i chuj cie to obchodzi.

"Sweet Dreams II- wez odpie**ol sie człowieku, nie pojeżdzałam nigdy sosssowi i nie mam nic wspólnego z tymi przeróbkami. i ch*j cie to obchodzi." nie no widać, że jesteś łagodna i przyjaźnie nastawiona do ludzi

Gość karykatura diabłaa.
a po drugie to z tym namawianiem to był żart, jak nie rozumiesz ironii to idz spierdalaj. i sie zajmij swoją dupą a nie opowiadasz co ja robie. jebany przychlaście.

Gość majucha
zapewne zachwile i ja zostane obrazona podworkowymi odzywkami ale co mi tam ;) karykaturo diabla... sprawdz znaczenie slowa ironia...bo to co tam napisalas/es niestety ironia nie bylo...

karykatura koorwa nie spinaj się tak bo Ci żyłka pierrdoolnie ! Już kiedyś tu skakałaś w jakimś temacie , wypiertalaj stąd ! Myślisz , że jestes zajebista bo masz rozdwojenie jaźni ? :O Spieprzaj trollu ! 🖐️

Gość karykatura diabłaa
seseses- nikt Cie nie pytał o zdanie lampucero.

o żesz koorwa ! To ja muszę sie prosić o pozwolenie ? A może Ciebie ? A przepraszam NIElampucero ''znająca'' pojęcie ironii - widziałaś mnie kiedyś ? widziałaś ? No właśnie ! To zamknij doope bo wieje 🖐️

Gość majucha
Sesesese? hahaha a tak w ogole to z Toba wszystko ok? ja do Ciebie przeciez nic nie pisalam wiec o co Ci chodzi?

majucha to do karykatury przecież ! ;) A z Tobą wszystko ok ,że nie potrafisz tego ogarnąć ? :D