Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkel.....

czy mam problem ze samym soba? prosze o pomoc...

Polecane posty

Gość majkel.....

moja narzeczona (od roku a razem 7 lat) od mniej wiecej 4 miesiecy pracuje w zespole z facetem zajmuja sie sprawami kadrowymi w duzej korporacji np, jak stacje paliw. Siedza razem wraz z 20 innymi osobami w duzej hali jak na filmach czasem widac. Ona 27 l. on 25l. 2 miesiace temu kupil auto i na 5 dni w tyg. 3-4ja podwozi do domu. Byla znim dwa razy na piwie nic mi nie mowiac ze idzie z kolezanka, bo bym sie wkurzyl i tak by bylo. twierdzi ze nic zlego nie robi bo spotyka sie czasami z kolega z pracy chodzi o wypad na piwo. dziasiaj sie mnie pyta czy bede zly jesli bedzie z nim chodzic na silownie bo oboje mamy multi sporta a ona uwaza ze za malo korzysta bo nie ma motywacji a on jej ja da. jestem kur...ewsko zazdrosny czy powinienem dac jej wiecej swobody. Mowi ze mnie kocha nic do niego nie czuje i nie pociaga jej. Lysieje od glowkowania moze jakis terapeuta?Majkel 27lat

Gość prawiczek 26 ;]
stary jesteś z nią 7 lat to powinieneś chyba co nieco wiedzieć jaka ona jest ? Czy to co robi to w jej stylu czy nie ? Najlepiej to znajdź sam sobie "przyjaciółkę" do piwa i uprawiania sportów tak dla równowagi ;]

Gość prawiczek 26 ;]
To że on ją podrywa to jest więcej niż pewne ;] ..pytanie tylko jaka jest ona bo to od niej zależy czy ulegnie czy nie

Gość majkel.....
prawiczek 26 ;] co masz na mysli jak piszesz "przyjaciółkę"???

Gość majkel.....
tez mi sie wydaje ze ja podrywa z tym ze ona twierdzi ze on gustuje w tak zwanych GALERIANKACH. nie leci na nia po prostu sa kumplami takie sa jej slowa. kolega z pracy

majkel...boje sie ze moze to byc poczatek konca mam juz troche lat i znam troche takich przykladow postaw Jej warunek ze nie zyczysz sobie zeby sie z nim blizej przyjaznila przewaznie wtedy sytuacja szybko sie wyjasnia

Gość majkel.....
ku...rwa jak ja ja kocham ze mi serce peka gdy mi mowi ze znowu ja odwiozl. tak sie umowilismy ze mowimy sobie wszystko. zwlaszcza rzeczy z nim zwiazane. moze trzeba bedzie sie pozegnac i szukac szczescia gdzie indziej? LAe czy mam tak latwo odpuscic? powiedzialem jej ze bede czekal na autobus ktorym wraca z pracy i bedziemy razem chodzic na silownie i sie zgodzila z ochota (na tyle ja znam ze widzialem ze sie ucieszyla)

Gość prawiczek 26 ;]
Skoro pojawił się u ciebie niepokój to wnioskuję ze twoja dziewoja się zwykle tak nie zachowuję ,a skoro tak robi to on ja kręci tylko może ona jeszcze o tym nie wiem/ nie chce powiedzieć /dopuścić myśli. Najgorzej będzie jak nic nie zrobisz bo dasz jej Ciche przyzwolennie ;] z dwojga złego myślę że będzie tu lepszą opcją "zabronienie " jej i w zamian dać coś od siebie np że z tobą będzie gdzieś chodzić na jakiś sport ;] jak będzie kombinować tak żeby jednak z nim to masz jasność że ją ciągnie do niego ;] DLATEGO jak masz sam jakąś koleżankę z którą możesz sobie wyskoczyć na piwko , kręgle itp to proponuję skorzystać z tego.

Gość majkel.....
chlopaki jestescie zaje...bisci szkoda z sie nie znamy w cztery oczy to inna rozmowa

Gość prawiczek 26 ;]
"powiedzialem jej ze bede czekal na autobus ktorym wraca z pracy i bedziemy razem chodzic na silownie i sie zgodzila z ochota (na tyle ja znam ze widzialem ze sie ucieszyla)" good ..musisz właśnie sprawdzić czy chodzi o siłownię czy o niego ;] proste jak cep

majkel ...Ty nie masz problemu ze soba tylko z Nia !!! zapytaj czy nie miala by nic przeciw zebys sie spotykal z pania X (na np. nauke gotowania,nauke jezyka chinskiego) jezeli Ci od razu powie ;rob co chcesz; albo cos podobnego ,to mozesz wiedziec ze temat u Was sie konczy

Gość majkel.....
luki69:Ja pracuje w restauracji mamy zgrana ekipe i kiedy jej mowilem ze wychodze z ta wlasnie ekipa nie miala nic przeciwko(mieszana 4dziewczyny 5 chlopa) szlismy do klubu. bawilismy sie bylo fajnie ale czy mam to porownywac do pani od nauki chinskiego albo jogi??? czy po prostu zapisac sie do jakiejs ladnej pani na jakies zajecie i ktoregos razu zabrac ja ze soba?

Gość 3 points
1) Czemu po 7 latach zwiazku nie jestescie malzenswem? Moze ona czuje troche do Ciebie zal i czuje sie niepewnie, wiec troche rozglada sie za innymi. Czesto tak jest ze takie dluuuugie zwiazki bez slubu koncza sie tym, ze nagle on poznaje jakas inna dziewczyne i po pol roku nagle jest gotowy do slubu. Moze czuje sie zagrozona? 2) zaproponuj ze bedziesz chodzil z nimi na silownie bo tez ci sie przyda. Zobacz jak zareaguje, jesli bedzie niezadowolona to prawdopodobnie on jej sie podoba i flirtuja jak sa razem. 3) otworz sie na znajomosci z innymi dziwczynami albo ogolnie ze znajomymi. miej swoj swiat, znajomych zeby ona mogla poczuc sie troche zazdrosna.

Gość majkel.....
A co myslicie Panowie o szkole tanca??? Wiecie bliskosc cial itp. moze to pomoc?

Gość wkurzona złotowłosa
U mnie koleżanka, od kilku lat mężatka ostatnio jeździ do pracy (taka sama hala) z naszym kolegą z pracy. Umówili się też, że będą razem chodzić na basen po pracy. Ona śliczna. On przystojny. NIC MIĘDZY NIMI NIE MA. Opanuj się facet. Po prostu kumple to kumple, normalnych ludzi płeć kumpla jebie. Chyba, że widzisz, że ona na niego leci i aż przebiera nóżkami. Ale w tych sprawach się nie wypowiadam, bo się nie znam. Może lepiej z nią pogadaj na ten temat, nie z kafeterianami, co są oderwani od rzeczywistości, bo same pasztety i prawiczki...

majkel... wyjscie z EKIPA nie ma nic wspolnego z chodzeniem Twojej dziewczyny na silownie z jakims 1 kolega !!!

Gość wkurzona złotowłosa
Ty ją w ogóle kochasz? Po siedmiu latach nagle ot tak wolisz z nią zerwać niż porozmawiać? Chyba jednak masz problem ze sobą. Już pomijam, że może ona chciałaby np, żebyś się oświadczył :P i może próbuje wzbudzić twoją zazdrość :O

zlotowlos... poczekaj co bedzie niedlugo z Twoja kolezanka tak sie wszystko podswiadomie zaczyna

Gość a ty złotowłosa
to przypadkiem tez nie kafeterianka? :o

Gość 3 points
no na serio, 7 lat zwiazku, po 27 lat a ten zamiast sie ozenic to na forach siedzi i sie dziwi ze ona ma dosyc niepewnosci i szuka innego

Gość majkel.....
zlotowlosa nie wiem czy czytalas caly moj wywod jestesmy rok narzeczenstwem!!!!!!!

Gość 3 points
Do zlotowlosej, to ze NIE MA to nie znaczy ze NIE BEDZIE. Zawsze na poczatku nic nie ma, a pozniej sie pojawia. Skoro sie razem spotykaja to cos ich do siebie ciagnie. A poza tym to atrakcyjne kobiety sa zawsze otoczone przez 'satelitow' czyli kolegow ktorzy nie chca zwiazku ale licza ze moze kiedys uda im sie ta atrakcyjna samiczke przeleciec.

Gość prawiczek 26 ;]
Ona śliczna. On przystojny. NIC MIĘDZY NIMI NIE MA. Aleś ty naiwna .....o matko :D bo rozumiem masz taką małą kamerkę w ich gaciach :D i wszystko wiesz ;] Tak na poważnie to jak pisałem w pierwszym poscie to TY ją znasz przez te 7 lat i powinieneś wiedzieć jaka ona jest jak reaguje na co na kogo co i jak itp ? poobzerwój i jak już pisałem znajdź sobie sam koleżankę tylko na basen ...najlepiej wolną ..no ale przecież kumple to kumple i płeć jebie ....dobre dobre

Gość 3 points
rok narzeczenstwem. a kiedy data slubu?

majkel...jest to Twoja calkiem normalna reakcja jak kazdego faceta

Gość a ty złotowłosa
ja na miejscu autora bym sie bardzo zaniepokoiła. wiem sama po sobie. jezeli facet byłby mi obojetny, to nie chciałoby mi sie z nim chodzic na siłownie. choc ludzie sa rózni... mysle ze najlepszym sposobem bedzie podpuszczenie jej kilka razy. powiedz jej "kochanie, po co masz chodzic na siłownie z x, ja własciwie tez mam zamiar zaczac czesciej sie tam wybierac" i poobserwuj reakcje - czy rzeczywiscie chodzi o siłownie czy o osobe towarzyszaca. staraj sie zastepowac tego goscia wszedzie tam, gdzie to mozliwe, i patrz, czy twoja kobieta jest tym poirytowana. tyle.

Gość 3 points
Majkel, kiedy macie wyznaczona date slubu?

zlotowlosa wierzy w bajki ze jak ktos ze soba jest to juz sie nigdy nie zakocha w kim innym