Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EQWtgayyay

KOBIETY NA ULICY IDĄCE DO PRACY WYGLĄDAJĄ JAK RUSKIE MATRIOSZKI

Polecane posty

Gość EQWtgayyay

TYLE SKLEPÓW Z PIĘKNYMI RZECZAMI A WY ADIDASKI, KURTKA BŁYSZCZĄCA OD RUMUNÓW I JEANSY Z BŁYSKOTKAMI - DO TEGO TŁUSE WŁOSY Z ODROSTEM - ŻAL MI WAS

Gość EQWtgayyay
DLACZEGO NIE CHODZICIE NAGO NA ULICY ?

Gość hykumyku
jestes nienormalny. ciekawe jak wyglada Twoja matka. Dla nietorych wyglad to nie wszystko, poza tym te kobiety czesto sa tak zmeczone, ze nie maja sily albo pieniedzy isc do fryzjera czy kupic butow za 400zl bo daja swoim dzieciom ciezko zapracowana przez nie kase a leniom mężom gotuja obiady i sprzatają :O

Gość 222222
sam sobie chodź po takim śniegu i lodzie w 10-centymetrowych obcasach idioto... poza tym nie uogólniaj, nie wszystkie tak wyglądają, zobaczyłeś jedną i już pisze pierdoły...

popieram, pracuje w takim miejscu ze moje okno(na parterze) wychodzi na glowna ulice miasta i jak nie mam nic do roboty obserwuje ludzi i za glowe sie lapie. jest tyle pieknych rzeczy teraz, wcele niedrogich tyle sklepow z tanimi ladnymi ubraniami, a jak patrze na niektore babki to dzwiwota mnie bierze. I to nie chodzi o to ze kogos nie staxc, bo stac i to widac, ale na takie lachy ze szok.... Niestety taka jest prawda. Wiele Polek nie ma stylu, kupuje to co jest "modne' a pozniej nie umie tego nosic tak jak trzeba, czy zestawic w odpowiednie zestawy. przyklad leginsy.... kazdy wie jak wygladaja. raczej do tunik i sukieneczek krotkich, choc sama nie nosze leginsow poza domem i silownia. A jak widze dziewczyny przy tuszy w obcoslych leginasach na gumke, butach bez flekow ze zdartymni noskami i do tego szyja owinieta masa szalików to za glowe sie lapie....

Gość o ja sie pod tym podpisuje
Tak jasne a ty twoja matka sostra to miss k codzień zrobione na tp top :O

Gość EQWtgayyay
JA NIE MÓWIĘ O BUTACH ZA 400 ALE O SCHLUDNYM WYGLĄDZIE A TU WSZYSTKO POUBIERANE W CIUCHY CHIŃSKIE

Gość EQWtgayyay
MOJA MATKA MA PONAD SIEDEMDZIESIĄTKĘ ALE JAK IDZIE DO SKLEPU PO CHLEB TO SIĘ JAKOŚ OGARNIA I WYGLĄDA ELEGANCKO BO IDZIE DO LUDZI A TU KURWA MAC DOO KOŚCIOŁA PRZYCHODZI W POLARKU BABA I TO OBRANYM W PIÓRA - RZYGAC SIĘ CHCE !!

Moga byc i chinskie, byle schludne i w miare gustowne, no i oczywiscie dobreane do okazji. Wspomniałes/wspomnialas o wlosach- rowniez popieram. Rozumiem ze niektórzy moga miec problem z przetluszczajacymi sie wlosami, ale sa specjalner kosmetyki, szampony, mozna myc wlosy codziennie, a jak juz jest tragicznie to robic jakies upiecia, koczki.... coikolwiek, byle ukryc nieswie. wlos.

Gość a ty widziales/las
ruskie matrioszki kiedys? To piekne babeczki w pelnym makijazu i kolorowym ubraniu ludowym, cos Cie sie porownanie nie udalo. A chcesz zobaczyc naprawde kiepsko ubrane kobiety, to przejedz sie do Niemiec. Polki wygladaja naprawde duzo lepiej, ubrane sa po prostu elegancko w porownaniu z Niemkami. (Oczywiscie, ze nie wszystkie).

Najwidoczniej nie stac ich na inne rzeczy Ty jesteś oderwana od rzeczywistości i nie wiesz jak ludzie zyja w polsce

Akurat skórzana błyszcząca kurtka jest w bardzo dobrym guście. Podobnie jak czarne spodnie z błyszczącymi ćwiekami.

Gość ależ odkrycie
wszystkie ciuchy nawet diory i calviny kleiny sa szyte w chinach i indiach, fakt wiele Polek nie potrafi sie dobrze ubrac, ale wynika to z faktu ze kiedys nie było takiego wyboru a 2 nie maja kasy zbytnio - inna sprawa ze nawet w lumpkach można ładne rzeczy znaleźć, jednak im to zwisa i wam tez powinno co was obchodzi co kto nosi??

Gość a do kosciola
to specjalnie sie stroic trzeba, bo... Bo co? Ksiedza zauroczyc, kolezankom po oczach dac, czy wedlug Ciebie Bog lepiej ubranych bardziej kocha?

Gość nie podoba się to nie patrz
ulica to nie wybieg mody. Twoja matka jak rozumiem ubiera sie tylko wtedy kiedy wychodzi "do ludzi" a w domu dla męża jak szmaciara wygląda w przydeptanych bamboszach i szlafroku :)

Gość defdreswfsef
Zgadzam się z Tobą ! Polki nie mają wyczucia i gustu :O Ja też mam męża, dziecko, pracuję.. a jakoś potrafię o siebie zadbać. Ktoś wspomniał o szpilkach w taki śnieg.. I co z tego? Można kupić na grubym obcasie ładne kozaki i przynajmniej wyglądać elegancko a nie jak łach 🖐️

Gość EQWtgayyay
Moja matka ma zajefajny wibrator na baterie.

Gość nie podoba się to nie patrz
typowa wsiowa filozofia. W domu w gnojówkach, do kościoła w garnitur :):):)

Z tymi ubraniami "kosciolkowymi" to tez mi sie smiac chce.... Jak mozna miec plaszczyk do kosciola, garesonke do kosciola, spodnice do koscxiola.... Po co? Nie rozumiem tego? do kosciola sie idzie raz w tyg na 1 godzine, a pozniej co? caly tydzien byle jak byle do kosciola ladnie....

No trzeba się pokazac w kosciele metki od buta nieodkleic niech wszyscy wiedza ile kosztowały gd klekam:O

Gość magdakaliszko
ja się stroję tylko dla męża w domu,na ulicę nie muszę,co nie znaczy że chodzę jak łach,bo ubieram się z gustem ale skromnie,na więcej mnie nie stać :(

Ja mam prace biurowa i zawsze obowiazuje mnie strój elegancki, tzn. koszula, elegancka sukienka itp. wiec w pracy nie poszaleje, choc zawsze staram sie dolaczyc jakis element zeby nie wygladac jak bury urzedas z dwudziestoletnim stazem, a jest to np. fajna koszula, nie taka zwyczajna, blyszczaca spodnica olowkowa, fajna bizuteria, duze naszyjniki(uwielbiam), rajstopy krysztalki, ale za to w okresie zimowym lubie miec fajne kozaki, elegancki plaszczyk i duza torebke - do tego fajna czapa i komin(uwielbiam). wystarczy zainwestowac w kilka rzeczy i juz sie wyglada zawsze schludnie i gustownie.

Gość EQWtgayyay
NIE WIESZ WIEŚNIAKU I NIECHLUJU Ż E ELEGANCKIM STROJEM DO KOŚCIOŁA PODKREŚLASZ RANGĘ SPOTKANIA Z BOGIEM - NIEDOWIARKU

Gość to ja jestem Bogiem
Właśnie

BOG JEST WSZEDZIE.... czy nie tak? Bo mnie tak uczono. Ale byc moze wierzenia sie zmienily i nie jestem na bieżąco... Nie wiedzialam, ze teraz Bog jest tylko w Kosciele. Wybacz

wyobraź sobie że niektóre idące do pracy idą tak jak wygodniej, skad wiesz CO bedą robic?? :) Ale fakt jeansy z jakimiś ozdóbkami totalnie mi się nie podobaja :) A te kurtki a la worki na śmieci... Ale nie przesadzaj :P Każdy ma inny gust..

Gość ooooo to do wieczornego
i porannego paciorka tez w gajerek wskakujesz? Dla podniesienia rangi spotkania? Nie wstydz sie, Bog Cie widzi i w wannie, i na klopie, i w gumiakach... Przywykl.

Gość aha i achhhh
Nawet niedrogie ciuszki też wymagają wyjęcia z portfela forsy. :o