Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w potrzebie

proszę o pomoc

Polecane posty

Gość w potrzebie

Spotykam się z pewnym chłopakiem od miesiąca. Od razu na samym początku powiedziałam mu że nie chcę się wiązać, bo tak naprawde jest. On jest wspaniały, wpatrzony we mnie, czuły i opiekuńczy. Powiedziałam mu też, że mimo że nie chcę się wiązać to chciałabym być jedyną w jego życiu, zgodził się i i bylam pewna że tak jest, obiecaliśmy sobie wierność w tej znajomości. On nie naciska na kontakty fizyczne,dużo rozmawiamy, przytulamy się, całujemy. Mówil, że jest ze mna szczesliwy. Na sylwestra nie poszłam z nim do jego znajomych, bawiłam się ze swoimi, bo w koncu nie jestesmy para, nie jestesmy w zwiazku, zgodzil sie, podczas wieczoru dzwonil do mnie 3 razy i slyszalam w jego glosie obawe ze moglabym z kims cos zrobic. A po polnocy zadzwonil i powiedzial, ze jestem dla niego wazna i ze zawsze chcialby miec mnie obok siebie. W sobote przedwczoraj w ogole sie nie odzywal i nie dalo sie z nim skontaktowac. Dopiero wczoraj odezwal sie rano i byl w bardzo zlym nastroju, ciagle mowil ze jest beznadziejny, ze nie zasługuje na taka dziewczyne jak ja. W koncu wieczorem wyznal mi z calowal sie z kims na tym sylwestrze Blagam doradzcie mi co mam zrobic. Mam wybaczyc? Moge mu zaufac jeszcze? On to doceni? Co mam robic? Wczoraj kiedy powiedzial ze zaluje powiedzialam mu zeby zalowal sobie do woli i spi...alał z mojego zycia. Co byscie zrobili na moim miejscu?? Prosze o tylko powazne odpowiedzi, blagam o pomoc.

Gość antvbarbi
zrób mu loda

Gość poloklop
ile ty masz lat? gówniara jestes. piszesz ze mowisz kolesiowi ze nie chcesz sie z nim wiazac ale wymagasz bys ty była jedyna dziewczyna w jego zyciu. popieprzona jestes "Powiedziałam mu też, że mimo że nie chcę się wiązać to chciałabym być jedyną w jego życiu" nie chciałas sie wiazac a on sie całował z inna bo przeciez ty nie chcesz sie wiazac. zdecyduj sie. nakryczałas na chłopaka a bardziej winna jestes ty. wiesz co mam nadzieje ze on juz nie wroci do ciebie bo jestes porypana kretynka, kto tak ludzi traktuje! ile ty masz lat ze zachowujesz sie jak dziecko?

Gość w potrzebie
mam 38 lat, 10 miesięcy i 9 dni

Gość poloklop
o matko. taka stara a taka głupia

Gość w potrzebie
nie jestem głupia

Gość w potrzebie
nie mam 38 lat, mam mniej, ktoś się podszył. Ale proszę, niech mi to ktoś wytłumaczy: skoro mówił że mu na mnie zależy, że czuje się ze mną szczęśliwy, to dlaczego poczuł potrzebę całowania się z kimś innym? pytam poważnie

Gość poloklop
bo nie byliscie w zwiazku. nie byliscie wziazani. zalezec to mi moz ena koledze bo jelsi nie jestem z nim to jets to kolega. proste. to w tobie i tym co zrobiłas jets problem a nie w nim.

Gość w potrzebie
ale skoro chcielismy sie spotykac ze soba, spedzac razem czas, byla miedzy nami więź, i rozmawialismy o wiernosci i o tym ze zadne z nas tego nie bedzie robic z nikim innym to on dlatego poczuł tą chęć zeby sie calowac z kims innym bo nie bylismy oficjalnie razem? to tak jakby zdrade narzeczonego motywowac tym ze jest tylko narzeczonym a nie mezem i tym go usprawiedliwiac. Gdzie tu sens?

Gość poloklop
jejku kretynko. nie chciałas z nim byc i sie wziazac a jednoczesnie wymagasz wiernosci? zastanow sie!!! ile ty masz lat? załoze sie ze 18-22. idiotka.

Gość w potrzebie
Proszę, nie wyzywaj mnie tylko mi wytłumacz. Proszę. Wyłóż mi swój punkt widzenia. On zgodził się na taki układ, mówił że jestem mu bliska. Dlaczego więc tak zrobił?

Gość w potrzebie
proszę o odpowiedź

Gość w potrzebie
poloklop albo ktoś inny, proszę o wytłumaczenie tego

Gość poloklop
wiesz to tak jakbys umowiła sie z mama ze jestescie wegetarianami a mimo to nadal mama by gotowała mieso i kupowała. bez sensu. jelsi tego nie rozumiesz to chyba nikt ci nie wytłumaczy. to ty zle zrobiłas.

Gość w potrzebie
Ale ja nie rozumiem tego naprawdę. Jak sie ma ta sytuacja przedstawiona do mojej, wyjasnij mi to. Nie bylismy razem, nie bylismy oficjalnie parą, ale ja nie mialam zamiaru z nikim innym sie spotykac ani nic robic, bo po prostu nie chcialam, z nim bylo mi dobrze. On mowil ze czuje to samo, ale mimo to zrobil. Wiec dlaczego zrobil skoro podobno nie czul takiej potrzeby bliskosci z inna osoba?

Gość osdadadaksjdjhe
bo głupia jestes, dlatego nie rozumiesz. nie chcesz z nim byc ale wymagasz wiernosci. kurwa nie moge uwierzyc ze jestes taka kretynka a jeszcze jak ci to tłumacza to nie rozumiesz. Moze jak dorosniesz to zrozumiesz. facet to nie kobieta on nie jest taki ckliwy. olaboga jak w filmie kocham cie ale nie chce byc z toba ale badz mi wierny... kretynka. olej go bo nie zasługuje na ciebie. naprawde jestes tak głupia ze nie rozumiesz???

Gość osdadadaksjdjhe
chciałam opwiedziec: olej go bo ty nie zasługujesz na niego. zle mi sie napisało. powinien miec normalna laska a nie taka głupia.

Gość w potrzebie
To znaczy mam rozumiec, że brakowalo mu spotykania sie w parze z jego znajomymi, chodzenia za reke po ulicach i wspolnych zakupow czy jak??

Gość w potrzebie
Dlaczego mówił że nie chce nikogo innego tylko mnie, że nie chce nic robić z innymi, że nie chce sie spotykac z innymi, i zrobil to? oszukiwał mnie?

Gość oqwwqsdadadaksjdjhe
nie, kretynko. nie oszukiwał. on chciał byc z Toba ale to ty nie chciałas sie wiazac. wiec zrobił to co zrobił. kurwa idiotko. jaka jestes głupia. "To znaczy mam rozumiec, że brakowalo mu spotykania sie w parze z jego znajomymi, chodzenia za reke po ulicach i wspolnych zakupow czy jak??" kurwa naprawde jestes gówniara skoro tym dla ciebie jest wiazanie. idiotka. juz ci nie odpisze bo jestes głupia i nic nie rozumiesz.

Gość w potrzebie
Zrobil to co zrobil bo nie chcialam sie wiazac? czyli co, zemsta? czy jak? Czy moze olał mnie i zajal sie inna skoro ze mna nie mogl byc? ale w takim razie czemu teraz doslownie płacze i skomla i sam mowi ze zrobil cos czego sie nie wybacza i ze jest beznadziejny? naprawde tak uwaza czy udaje?

Gość w potrzebie
prosze niech mi ktos odpowie. Naprawde nie wiem co teraz zrobic. On nawet nie patrzy mi w oczy, mowi ze nie ma smialosci.

Gość w potrzebie
błagam o pomoc

Gość w potrzebie
podbijam

Gość w potrzebie
jeszcze raz podbijam

Gość w potrzebie
halo

Gość w potrzebie
jest tu ktoś?

Gość w potrzebie
podbijam