Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrehsrjyj

DLACZEGO KOBIETY FARBUJĄCE WŁOSY

Polecane posty

Gość wrehsrjyj

RObią to tak rzadko ? - pełno się widzi z odrostami na 3 cm - ochyda

Gość nnnnnnnn
albo farbujecie albo nie.. ja tam nie farbuje i mam zawsze ladne

Gość ja np nie mam wyjścia
bo chce wrócic do naturalnego koloru , ale na szczęście u mnie to wygląda jakby to były rozjaśnione wlosy od słońca nie od farbowania

Ja nigdy włosów nie farbowałam :) Może zacznę na starość jak będą siwe :)

Dlaczego kobiety farbują włosy? Ponieważ marzył im się inny kolor i przefarbowały się, a potem wracają do naturalnego? Niektóre kobiety uważają, że włosy farbowane wyglądają ładniej od naturalnych, mają ładniejszy kolor i wyglądają zdrowiej. Ja też nie farbuje, moja mam farbowała, ale wybierała o ton ciemniejszy i nie było widać odrostów.

Gość massssaaaa
ja farbuje i przyznaje ze nie raz mam odrosty, ale to tak max na 1 cm i nie widac tego, tzn wszyscy mowia ze nei widza aja i tak widze i sie zle czuje, dlatego ze ja farbuje wlosy tak co poltorej miesiaca, nie chce czesciej!! bo wlosy sie niszcza i wgl. raz w zyciu mialam odrosty chyba na 5 cm, czulam sie tragicznie a wymyslilam sobie ze schodze do naturalnego i pozneij rozjasnie (mam mega ciemny braz) a pozneij stwierdzilam ze bede wygalda zbyt sztucznie w jasnych, i zafarbowalam znowu na ciemno, STARSZNIE SIE CZULAM W TYCH ODROSTACH dlatego nei rouzmiem kobiet jak tak moga chodzic

Gość massssaaaa
a zaznacze ze mam teraz 17 lat, i farbuje juz jakos od 2. wiec tez nie chce tych wlosow tak niszczyc by farbowac juz odrost ktory ma 1 mm i ktorego ja ledwo widze

Gość wrehsrjyj
ALE INNI IDZĄ I TO JEST OHYDNE

Gość massssaaaa
widzisz odrost ktory ma 1mm (milimetr) TO GRATULUJE WZROKU!;)

Gość wrehsrjyj
Wchodze na smietniki , krawezniki nieopodal swej ofiary by z niesmakiem i zgorszeniem patrzec na jej odrosty a nastepnie splunac jej na czubek glowy

ja mimo że mam 19 lat to już mam kilka siwych włosów, przesrane będę miała za pare lat i jednocześnie zmuszona do farbowania :/