Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qxcvb

gdzie poznaliście swoich partnerów???

Polecane posty

Gość qxcvb

hmm? :)

Gość jussstyna
Ja poznałam swojego faceta na kolonii:) Ale nie tak jak myślisz:) Oboje byliśmy opiekunami większej wycieczki, byliśmy tam dwa turnusy, całkiem nieźle się poznaliśmy, a wakacjach zaczęliśmy się spotykać już w swoim mieście i tak to już poszło. Teraz jesteśmy szczęśliwym małżeństwem:) A jak już taki temat znalazłam... Moja koleżanka jest singielką, szuka drugiej połówki, ale póki co bezskutecznie. Zalogowała się na mydwoje, ma zamiar tam szukać partnera. Czy korzystaliście z portali matrymonialnych, a w szczególności z mydwoje?

Gość dekaDekameron
w sali informatycznej w gimnazjum dawno temu :) To było na kółku, ja wtedy obrabiałam zdjęcia do szkolnej galerii a on wpadł zagrać w grę na komputerze czekając na następną lekcję ;) ehh :)

Nie korzystałem z sympatii.Ale to było dawno i jakieś dziwne były.A teraz to są tam same matki z dzieckiem albo szukające nadzianego frajera.Ale ja już skończyłem z kobietami,chcę być starym kawalerem.

Gość nolena
ja mojego poznalam na domku u znajomych , on wtedy podobal sie mojej kumpeli,wiec nawet z nim nie rozmawialam.. a po kilku miesiącach znalazl mnie na gg i napsial do mnie :) eh kiedy to bylo :)

Gość w kiblu na dicho
zapiął mnie od tyłu na jednej z dyskotek dzisiaj jest moim męzem i mamy 2 letnią córcię

Jest kolegą naszego perkusisty i często bywał na próbach ;)