Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teresa9999

Siostra mojego męża!!!! Czy powinnam walczyc z nią oto co nam się należy!!!!

Polecane posty

Gość Blubell Farrow
I super, że małe dzieci w to wciągasz i mówisz im, że ich 6letni kuzyn chce zabrać im dach nad głową:-O Może weź się lepiej za edukację, podstawówkę skończ, do pracy idź i SAMA sobie zarób na mieszkanie i utrzymanie

A czy któraś z was rodziła prawie cały dzień!! Tyle się namęczyłam by dac swojemu teściowi wnuki którym on właściwie się nie interesuje. A tamtemu dziecku jakby mógł to zastąpiłby prawie ojca, to jest w tym wszystkim najgorsze. Mnie teśc potrafił odmówic pieniędzy, swojej córce nigdy nie odmawia. To jest właśnie ta niesprawiedliwosc. Cały swój dorobek by jej oddal jakby tylko mógł.

Gość karta się odwraca
Tereska nie wierzę, że istniejesz a jeżeli istniejesz o zgrozo- jak można być tak

Gość karta się odwraca
Tereska nie wierzę, że istniejesz a jeżeli istniejesz o zgrozo- jak można być tak popsutym i tak złym. Ciebie trzeba leczyć, siejesz nienawiść, zło. Kobieto a co dali ci Twoij rodzice. Brać każdy umie a dawać. Jego córka ma o wiele trudniejszą sytuację. Ojca rozumie- zawsze pomaga się słabszym. I mam nadzieję, że jego córka będzie tam mieszkać tyle ile będzie chciała. To jej jest też.

Ja sie nienawiśc??? przecież ktoś okrada moje dzieci i ja muszę interweniowac by mój mąż dostał to co mu się należy. Między mną a teściem dochodzi do coraz częstszych awantur, czy wiecie jak ten człowiek się do mnie zaczął odnosic - zamknij pysk itp. Ja od swoich rodziców nic nie dostałam, ale moi rodzice nie wiele mają bym cokolwiek od nich żądała.

Gość w pale się nie mieści twa
głupota. urodziłaś dzieci dla kasy ???? głupia z ciebie p i z d a !!! i jeszcze biednym dzieciom wkręcasz takie rzeczy..żałosne

Gość kapuscinska
znalazlas soobie kobieto miejsce na wylewanie zolci... brawo. prawda jest taka, ze twoj tesc ma dwoje dzieci i to tym dzieciom nalezy sie jego majatek - po polowie. jak ci po jego smierci nie bedzie pasowala szwagierka za sciana to ja splacisz o ile ona bedzie tego chciala ;-) tymczasem wyluzuj kobieto, bo strzepisz tylko swoj jezyk i jeszcze na dodatek mieszasz w to dzieci. prawo jest prawem, chyba, ze tesc napisze testament i inaczej podzieli majatek, ale to juz jego sprawa. a ty swoim zachowaniem raczej nie spowodujesz by cie pokochal jak wlasna corke i odpisal caly dom :D

Gość czy ty maszrozum
rusz głowa i idz do pracy olej wszystkich

Nie no...to musi być prowokacja...dzieci rodziła dla majątku, a teraz ma pretensje, że rodzeństwo spadkiem się po połowie dzieli...wracamy do średniowiecza, czy jak?

Gość Blubell Farrow
Od swoich rodziców nie chcesz żądać ale od teścia to już tak? Naprawdę na jego miejscu dawno wykopałabym cię z domu, który nie jest twój ale się nim rządzisz i dzieci podburzasz przeciwko 6latkowi..czy ty nie rozumiesz, że to jego córka ma prawo do domu a nie ty, która de facto jesteś obcą babą, która urodziła dzieciaki tylko po to żeby położyć łapy na majątku, którego całe życie dorabiał się teść ?? Mam nadzieję, że takie wariatki nie istnieją naprawdę:-O

Usłyszałam że cały majątek będzie nasz jeśli urodzę dziecko. No i urodziłam dwoje bo stwierdziłam że niczego nam nie brakuje, nie sądziłam wtedy że szwagierka z brzuchem wróci do domu, na początku gdy zamieszkała z nami myślałam że nic nie dostanię więc nie poruszałam tematu pieniędzy ale później gdy urodziło się dziecko to mojemu teściowi odbiło i zaczął mojej szwagierce pomagac. Czy wiecie że mój tesc nawet dziecku mojej szwagierki opłaca prywatne przedszkole a gdy ja to teściowi wypomniałam to odpowiedział mi że od takich spraw mam męża.

Bo od takich spraw masz męża :) On jest ojcem dziewczyna która została samotną matką, więc jej pomaga, jakbyś męża kopnęła w tyłek i zostawiła mu dzieci też by pomógł. Poza tym dzieci ma dwoje, więc majątek dzieli po równo, a tobie niestety nic do tego.

Tylko że ta kobieta powinna isc tam gdzie zrobiła sobie dziecko i powiedziałam to teściowi to znowu wybuchła kolejna awantura między mną a nim. Czy jej się należy pomoc tylko dlatego że urodziła sobie bękarta? A ja co porządnie się całe życie prowadziłam mam zostac z niczym. I tak ma wyglądac wdzięcznosc teścia za wnuki które mu dałam?!

Należy jej się pomoc ojca, skoro się jej nie ułożyło...o...i spadek po nim. Teść zachował się bardzo odpowiedzialnie-w końcu ojcem się jest całe życie, a nie do 18.

Ja tam uważam że nie powinien wtedy szwagierki do domu przyjmowac. Jej dziecko ma ojca, ona mogła zamieszkac ze człowiekiem z którym zaszła w ciąże a nie od nas wyciągac pieniądze. Bo wyciąga pieniądze od teścia, to tak jakby mój mąż i ja byśmy jej pieniądze dawali.

Gość nosszka
a nie pomyslalas ze to jego corka? i jets jedna z najwazniejszych osob w jego zyciu?

A czy ja mu bronię pomagac córce? Nie! Po prostu chce uczciwego podziału majątku, teśc może jej kupic jakieś mieszkanie, dac pieniądze na usamodzielnienie się a mojemu mężowi oddac cały dom i całą firmę. A nie że teśc wszystko by swojej córeczce oddał i pomaga jej we wszystkim. I jeszcze gdy dochodzi do dziecinnych kłótni między moimi dziecmi a ich kuzynem to dziadek zawsze stoi po stronie tamtego wnuka i mówi że moje dzieci zaczęły.

jak on śmie głupiej, obcej babie cokolwiek zapisywać, bo dwójkę dzieci pazera jedna urodziła-podoba Ci się taki opis? Podzielił dzieci po równo, nie podoba się to się wyprowadź. ;) Niby śmierdzi to prowokacją, ale sama znam takie puste, pazerne osoby więc wszystko możliwe.

O kurde, prowokacja na 1000 % po ostatnim poście to już pewne, chyba ,że mamy doczynienia z osobą cierpiącą na schizofrenię.

Gość PO CO ODPISUJECIE
SKORO TO PROWOKACJA... _____________________________________________________________ JESTEŚCIE TAK GŁUPI WSZYSCY JAK AUTORKA ??????? _____________________________________________________________ _____________________________________________________________ _____________________________________________________________ ŻAL.PL

Niestety nie prowokacja, myślałam że trawie tu na jakieś mądre kobiety które udzielą mi wsparcia, były w takiej samej sytuacji, skrzywdzone przez teściów. Przecież ten człowiek wymusił na mnie macierzyństwo bo zależało mu żeby jego syn przedłużył ród ale moje dzieci było potrzebne tylko po to.

pierdol*ij się w głowę. po 1 jak masz problem, i potrzebujesz pieniędzy, to nie żądaj ich od teścia tylko od swoich rodziców, bo teśc nie ma obowiązku Ci pomagać. po 2 jeśli uważasz że TWOJ MĄŻ powinien dostać cały dom, i wciągasz w to te biedne dzieci i buntujesz na kuzyna który ma 6 lat i nie wie o co chodzi to mam dla Ciebie receptę. ROZBIEGNIJ SIĘ I PRZYPIER*DOL GŁOWĄ W ŚCIANE GŁUPIA PIZ*DO NIC CI SIE NIE NALEŻY RUSZ DUPE I IDZ DO ROBOTY A NIE CHCESZ KASE ZA URODZENIE DZIECKA. A CO TY DLA TESCIA URODZILAS? A JAK POWIE RZUĆ SIĘ Z MOSTU TEŻ TO ZROBISZ?! NA JEGO MIEJSCU, MAJĄC TAKĄ SYNOWĄ ODDAŁABYM WSZYSTKO CÓRCE A TOBIE JESZCZE NAPLUŁA W TWARZ

to chyba nie widziałaś tego, co twierdził, że Mulaci są bezpłodni :D

Ja się poświęciłam i wbrew swojej woli zostałam matką, teraz teśc powinien mi to jakoś wynagrodzic. A on? za co chce mojej szwagierce dac połowe domu i połowe firmy? za to że sprowadziła nieślubne dziecko pod dach? Przecież sama widziałam jak on był wściekły na moją szwagierkę z tego powodu.

Gość ludzie -zostawcie tego
kocmolucha.Bo, albo kocmoluch nie umie prowokacji dobrej zalozyc albo jets taki tepy, ze szkoda czasu tracic na niego.

jeśi zrobiłaś to wbrew swojej woli to znaczy,że jesteś głupia. tak po prostu głupia. skończ podstawówkę i idz do pracy, albo dawaj d*py żeby SAMEJ zarobić a nie od innych wymagasz.

Ja skończyłam trochę wyżej niż podstawówke bo zawodówke! To raz, dwa w wieku 19 lat wyszłam za mąż z miłości i długo byłam namawiana na macierzyństwo bo z 5 lat po ślubie w końcu się zdecydowałam, po tym jak usłyszałam że cały majątek będzie mój ale trochę później moja szwagierka zaciążyła i teśc stwierdził że cały jego majątek należy się po połowie.

Gość czesc tereska jesteś
idiotką!

Gość afdfad
Suka jesteś!