Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzskuszjnieania

spojrzenie

Polecane posty

Gość dzskuszjnieania

Myślicie , że jeśli facet spogląda kobiecie prosto w oczy i specjalnie przedłuża to spojrzenie . To jest oznaka , że jest zainteresowany tą kobieta ?

Gość noguirrr
nie

Gość Homosssssseksualista
Myśle że tak, być może jest troche nieśmiały i tak próbuje dać Ci to do zrozumienia.

Gość dzskuszjnieania
Dodam, że nie znamy się tzn niby tak, ale oprócz dwóch krotkich rozmów nie było okazji do rozmowy czy bliższego poznania.

Gość jego zachowanie
tak ale kobieta spoglada na niego..I on powinien to wykorzystac i podejsc. I cos zagadac własnie rozmowa jest znakiem zainteresowania.

Gość dzskuszjnieania
Tylko, że jest to cięzka sytuacja bo nawet nie ma możliwości , żeby mógł podejść. A ta kobieta czyli ja , czasami zachowuje się głupio bo uciekam od razu wzrokiem i czasami moje zachowanie świadczy o tym, że on mnie nie interesuje. Eh chciałabym tylko Was się podpytać, bo jeśli to jest oznaka zainteresowania to może ja powinnam zrobić pierwszy krok ,czyli dać delikatnie do zrozumienia że mi się podoba,żeby go bardziej ośmielić Nie mam pewności, więc boję się zrobić pierwszy krok

Gość jego zachowanie
wystarczy ze raz dwa zerknie zreszta znam zycie i wiem, ze bez zerkania..i usmiechu jak facetowi zalezy na kobiecie to zagaduje stara sie ja OSOBISCIE POZNAC. a samo patrzenie to nic. Jak nie ma czynow rozmow.

Gość dzskuszjnieania
dzięki, czyli twoim zdaniem nie. Może jeszcze ktoś sie wypowie :)

Gość dzskuszjnieania
proszę pomóżcie :)

Gość jego zachowanie
to jest skomplikowane ale: jesli facet zatryzmuje swoje spojrzenie na dłuzej niz 0,5 minuty na kobiecie, któa widzi 1 raz w zyciu to znak, ze go czyms oczarowała - ubior uroda itp. A bolsen gdy robi to w obecnosci osoby na ktorej niby mu zalezy, ale jeszcze jej osobiscie nie poznał a ona idzie za nią.. druga sprawa jesli tylko sie patrzy..i nic nie robi...to znak, ze az tyle ona dla niego nie znaczy.

Gość taurus-piskus
To znaczy, ze podoba mu się ona . . .

Gość dzskuszjnieania
ale to wszystko jest ciężkie :)