Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE O POMOCc

POGADANKA PRZEZ RADIOWĘZEŁ DLA WIĘŹNIÓW - podrzućcie temat...

Polecane posty

Gość PROSZE O POMOCc

Obojętnie czy dla K czy M. Mam do napisania 10.. wykorzystałam wszystkie popularne, narkotyki alkohol... eh podrzućcie jakiś temat :) Będe bardzo wdzieczna

Gość kto jest twoim przewodnikiem
duchowym guru, autorytetem: za co go podziwiasz i dlaczego to właśnie Jan Paweł II.

Gość Redaktur Naczelny
Seks wśród współczesnych ikon popkultury :)

Gość Książki naszymi przyjaciółmi
co to jest książka, dlaczego warto czytać, jak zacząć rozwijać w sobie zainteresowanie książkami, skąd bierze się książki i skąd wiadomo jakie.

Gość ncsjkdnvoegrnvkjxnzd;qjenvdslk
najnowsze techniki samogwałtu

Gość gyhj
czy gdybyś mógł cofnąć czas, byłbyś właśnie tu w ZK

Gość PROSZE O POMOCc
Pogadanka przez radiowęzeł to przeczytanie jakiegos wypracowania na dany temat... a nie rozmowa :) Wiezien ja tylko słucha...

Gość Książki naszymi przyjaciółmi
Tak serio, to może przeczytaj fragment jakiejś powieści albo opowiadanie, coś znanego z list bestsellerów. Może być np. Kapuściński - modny, znany, prawie każdy o nim słyszał, ciekawy, łatwo wybrac krótki fragment tworzący całość.

np. rozważania nt. czy najpierw zamordować i jeszcze ciepła gwałcić czy najpierw zgwałcić a potem ją po zamordować? a dla intelektualistów może być rozważanie ile razy dżgać nożem i czy i po którym dżgnięciu kończy się poczytalność ew. teściowa a pomrocznosć jasna

Gość PROSZE O POMOCc
dzieki wielkie. :) tak supe rpomysl... nie moge im czytac rzeczy o dzgani nozem albo gwaltach :D

Gość aneczka 1990
witam! czytam wasze posty i nie wiem czy sie smiac czy plakac! Jestem studentka resocjalizacji i w glowie mi sie nie miesci co wy za glupoty wypisujecie!! Ludzie!! skonczcie patrzec na seriale czy filmy o SM !! Macie tak poprzewracane w glowie, ze na prawde to jest zalosne!! Myslicie , ze ludzie w AŚ lub ZK mysla tylko o takich rzeczach?! Jestescie zacofani i serio nie wiecie o czym mowice.. zal mi was i waszej niewiedzy.. biedni, mali, niedouczeni ludzie!!

Gość Student RX
A moze ma ktos jakies pomysły jeszcze?