Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwana_dark

data - jaką byscie wybrały

Polecane posty

Gość iwana_dark

Chce wytatuować sobie na przegubie lewej ręki date (ważną dla mnie) jaką formę wy byście wybrały 18-01-2007 2007-01-18 XVIII - I - MMVII 18 styczeń 2007 18th of january 2007 18th of january'07

Gość XVIII - I - MMVII
XVIII - I - MMVII

Gość malinaka226
na czole lepiej

Gość a widzialam
XVIII - I - MMVII

Gość jedynaczka z nawykami
ja bym proponowała słownie osiemnasty styczeń/stycznia takimi fikusnymi literkami i normalnie 2007

WIESZ, NIE bardzo się orientuje co symbolizuje dla ciebie ta data, ale czyjes narodziny...jak i bardzo możliwe twoje "drugie" ;) to można to z pewnością oddać w inny sposób, a datę wstawić pod spodem, zdradzisz o czym ma przypominać ten pamiętny dzień? przezylas jakąs tragedię, największe szczęście? a moze obie te rzeczy ...

Gość iwana_dark
tzn. proponujecie żeby napisać 18styczeń2007 i ten styczen takimi fajnymi literkami - też o tym myślałam :) z drugiej jednak strony tak myslalam zeby wybrac rzymskie ponieważ są takie uniwersalne ... za kilkanaście lat też będą pasować... tylko jedynie ta data wydaję mi się że tak nie za ładnie wygląda rzymskimi

Dlatego ja uwazam ze najlepsze jest: 18.I.2007 Tak robie właśnie moją ważną date, miesiąc rzymska.. oczywscie ta twoja jedynka rzymska z kreskami na dole i u góry, tak jak powinno być:)

Gość iwana_dark
to proste urodziłam wtedy dziecko... ale od tego czasu moje życie jest lepsze, ja jestem lepszym człowiekiem i kocham ją tak bardzo (czasem aż się dziwię bo wczsniej nei wiedzialam że można tak kogoś kochać) i z okazji jej 4 urodzin postanowiłam zrobić sobie prezent i zrobić tatuaż o tatuażu od zawsze marzyłam... o tatuażu który ma być datą narodzin małej myślę już od ponad 3 lat... wczesniej chcialam zrobić sobie na stopie tatuaż ale powiedzialam ze tak waznej dla siebie daty nei będę robila na stopie a przegub to najlepsze miejsce

Gość iwana_dark
mi nie przeszkadza że widoczny ;)

Gość iwana_dark
No w pracy mamy dziewczynę która ma tatuaż i na początku władza jechała po niej hmm teraz pracuję w sieciówce więc tak bardzo mi nie przeszkadza ale swoja przyszłość wiąże z nauczaniem dzieci i tu mógłby być problem jednak uwielbiam bransoletki itd więc bransoletka, zegarek napewno zakryją ... z tego względu również chcę żeby była to sama data bez żadnego napisu