Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zarika25

Miałam zakończyć związek ,a on się oświadczyl

Polecane posty

Gość Zarika25

Pokrzyżował mi plany miałam wracać do Anglii tam mam prace on w Polsce sobie zaplanowal wszystko ,ze mam u niego pracować w firmie on będzie zarabiał tysiace, a ja marna wyplate jego będzie stać na drogie auta i inne gadzety mnie na nic bo wiem jakie sa wyplaty w Polsce . Nigdy nie chcial ślubu a tu nagle się oświadczył po 6 latach mysle ze dlatego aby mnie zatrzyamc przy sobie zebym z nim mieszkala i nie uciekla mam obawy co do tych zareczyn tak zawsze podkreślał ,że nigdy w życiu się ze mną nie ożeni a tu prosze ....

Gość masz watpliwości to lepiej się
zastanów od razu - po co ci potem kłopoty z rozwodem

Gość Penelopa23
To Ty nie wiesz że faceci dlugo dorastają hahah :P ja pracuje w pl i moj tez i jakos nie narzekam chyba ze ktos ma wygórowane wymagania wkurzaja mnie tacy ludzie jak sie jest razem i razem mieszka to chyba normalne ze nikt nie patrzy kto ile zarabia tylko kasa idzie na jedna kupke to jest zycie razem po co byc z kims i mieszkac zyjac osobno jednoczesnie

Gość zaje26bista
to ze sie oswiadczyl to nie znaczy ze od razu bedziecie sie musieli pobrac, sprawdz go przetestuj prowokuj i zobaczysz co z tego wyniknie zareczyny zawsze mozna zerwac :)

Gość Penelopa23
ale jak masz sie meczyc to zrób tak planowałaś :) musisz byc szczesliwa zadaj sobie pytanko czy bedziesz bez niego szczesliwa jesli tak to sie nie wahaj i wielki THE END

Gość Zarika25
Ja nie mam wymagan ,ale jak wiem ze rezygnuje z pracy dla niego gdzie bede marne grosze zarbiac ,a jego bedzie stac na wszytsko a ja sobie bede odmawiac to co to za zycie juz nie raz dla niego rezygnowalam z pracy byle by tylko z nim siedziec za granica bo tam tez roznie bywalo z praca ,ale teraz jest w porzadku .

Gość podtrzymuje
Max Zander vel Klaun gffggghhh@tlen.pl'; ile lat masz zamiar jeszcze pierdolic wkolo to samo?

Gość Zarika25
co tu pisac ja jestem z miasta on ze wsi jestem pzyzwyczajona zyc w miescie niewyobrazam sobie zycia na wsi

Gość Penelopa23
chcesz godnie życ a życie tam Ci sie podoba to tam badz jak masz sie meczyc i liczyc kazdy grosik duzo moich znajomych wyjechalo i siedza tam i siedza i nie wroca wkrcili sie juz w tam te życie bynajmniej bede miala gdzie na wakacje jezdzic hahah

Gość zaje26bista
boze dziweczyno kasa to nie wszystko! zastanow sie czy chcesz spedzic z tym facetem cale zycie a nie mysl o pieniadzach... skoro on zarabia sporo to sie nie martw a uwierz mi ze w pl tez mozna sie realizwowac i wyciagac dobra kase

Gość Zarika25
a ty ile razy będziesz jeszcze taki wulagrany

" [zgłoś do usunięcia] podtrzymuje Max Zander vel Klaun gffggghhh@tlen.pl'; ile lat masz zamiar jeszcze pie**olic wkolo to samo?" Tyle ile będą się pytać śledczy przesłuchujący łobuzów:D.

Gość Zarika25
do zaje26 Jak to mam się nie przejmować kasą to on ma kase nigdy mi na nic nie dawal mam sie poniżać i prosić daj mi na podpaski na bluzke itp ...??

" zaje26bista boze dziweczyno kasa to nie wszystko! zastanow sie czy chcesz spedzic z tym facetem cale zycie a nie mysl o pieniadzach... skoro on zarabia sporo to sie nie martw a uwierz mi ze w pl tez mozna sie realizwowac i wyciagac dobra kase" Tyle że gdzie jest napisane że nie zechce jej opuścić:P?

Gość A tak w ogóle
Dziewczyno to nad czym ty się jeszcze zastanawiasz? Chcesz zostawić dobrą pracę i być zależną od człowieka, którego nie kochasz i którego nie jesteś pewna??

Gość Zarika25
Nie jestem pewna bo nie wierze ze czlowiek zmienia sie w pare dni przedtem nie chcial slubu mowil nigdy i co nagle mu sie odmienilo?

Gość zaje26bista
zarika napisalas ze bedziesz pracowac u niego w firmie to raczej bedziesz miala wyplate z naciskiem na raczej :) z tego co piszesz ewidentnie wynika ze nie chcesz z nim byc wiec zakoncz to i wroc do swojego zycia na wyspach :) ja tez pochodze z miasta a moj luby ze wsi i nie widze w tym nic zlego! on rowniez ma swoja firme ja tez prowadze wlasny biznes budujemy sie na tej slicznej i spokojnej wsi wole zeby moje dziecko sie wychowywalo wlasnie tam a nie w miescie :) w kazdym razie trzymam kciuki :) max zander vel klaun nigdzie nie jest napisane wszystko sie zawsze okazuje w praniu :P

Gość A tak w ogóle
I dlaczego uważasz, że u niego w firmie będziesz zarabiała grosze? Przecież to on jest właścicielem więc pewnie przyszłej żonie da wyższą stawkę

Życie razem to także kasa wspólna, przynajmniej ja sobie nie wyobrażam aby bylo inaczej, chociaż niektórzy żyją w małżeństwach i mają swoje oddzielne konta, co dla mnie jest paranoją kompletną. A jeżeli piszesz, że on Tobie na nic nie daje, z góry wiesz, że będziecie razem ale pod tym względem oddzielnie no i najważniejsze, jeżeli nie czujesz do niego aż tak bardzo jak powinno się czuć to się nie zastanawiaj. Przecież w Anglii też można znależć faceta.

Gość ustalcie date slubu i
Czas przygotowan zaczac W tej sytuacji bedziesz wspolwlascicielka a nie zapierdzielac w anglii

Gość kreska1111111111111111
Jedz do Ang

Gość co za hipokryzja
skoro tak ci nagle pokrzyzowal plany bo sie oswiadczyl to nie zostajesz dla niego tylko dla samej siebie. Byc z nim moglas i bez slubu. wiec nie robisz tego dla niego tylko po to zeby wyjsc zamaz. I nie pisz ze tak ci z nim zle bo jak ci zle to zostan panna,.widac zadna inna oferta ci sie nie trafila a lata leca.

Gość nie pasuja Dorocie tez
jak go nie kochasz to go zostaw! zareczyn moglas nie przyjac, tzn. pierscionka i po sprawie