Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałam się pozalic

Kolporter - najgorsza firma kurierska

Polecane posty

Mają kilkanaście nr tel na stronie, a spod żadnego nikt nie odbiera tel. Składałam reklamację na początku października (uszkodzona przesyłka), w regulaminie mają 30 dni na rozpatrzenie, a do tej pory nic, nikt nie odbiera telefonów, na maile nie odpisują... Nie chodzi o jakąś wielką kwotę (bagatela 80 zł) ale o zwyczajną przyzwoitość. Rzucają przesyłki na samochodach (moja nie była zdatna do użytku) i nie biorą za to odpowiedzialności. Wkurzyłam się, czy ktoś zna nr tel, który działa (tzn, spod którego odbiorą połączenie)? Najlepiej do dyrekcji [zły]

Czy ktoś jeszcze miał takie nieprzyjemności z kolporterem??

Gość hjbjknj
moj kolega tam pracowal, zgraja dupkow ;] a zebys wiedzala co oni na magazynach wyprawiaja ... hohoho

Gość ja korzystam z dpd
i jest ok, kolporter proponuje ceny o kilka PLN niższe, ale jeszcze nie próbowalam.

Tak, kolpolter jest najgorsza firmą kurierską.. Niesttey ale niektore oddzialy w Polsce nie pracują jak maja pracowac.. Wiele skarg wpływa, reklamacji również.. Z przykrośćią musze stwierdzić że niedługo możliwy jest rozpad niektórym oddziałow lub całej sieci kurierskiej :/ Naszczescie kolpolter jako dowóz gazet jest idealny i nie ma żadnych zastrzezeń :)

Gość gość
to gorsze ścierwo niż Ruch

Gość gość
ok, rozumiem, że nie macie tutaj najlepszych opinii o Kolporterze, pytam jedynie SKĄD macie informacje, z portalu GoWorl.pl?? z http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,862684?